25 rezultatų ieškant "karam"
Karamelinis bruknių pyragas su cinamono kremu
Karamelinis bruknių pyragas su cinamono kremu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešlai 90 g kvietinių miltų 2 šaukštai cukraus 50 g sviesto 1 šaukštas vandens Įdarui 135 g cukraus 200 ml grietinėlės 180 g bruknių Kremui 100 ml grietinėlės 1/2 šaukštelio cinamono Gaminimas: Tešlos ruo..
Recepto vertinimas:
Mangai su karamele Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 dideli mangai, 3/4 stiklinės grietinėlės, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, šaukštas rafinuoto cukraus pudros Gaminimas: 1. Nulupkite vaisius. Minkštimą supjaustykite plonais grežinėliais, kuriuos išdeliokite į 6 indelius. Į kekvie..
Recepto vertinimas:
Kriaušės karamelėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10 – 12 mažų kriaušių 500 ml smulkaus arba nerafinuoto cukraus 300 ml verdančio vandens 2 valgomieji šaukštai citrinų sulčių 2 mažos cinamono lazdelės 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus vanduo Gaminimas: Nulupkite kriau�..
Recepto vertinimas:
Karamelinis bruknių pyragas su imbieriniu kremu
Karamelinis bruknių pyragas su imbieriniu kremu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 90 g kvietinių miltų 2 šaukštai cukraus 50 g sviesto 1 šaukštas vandens Įdarui: 135 g cukraus 200 ml grietinėlės 180 g bruknių Kremui: 100 ml grietinėlės ½ šaukštelio cinamono Tešlos ruošimas..
Recepto vertinimas:
Karameliniai riešutai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5 puodelio cukraus 2 puodeliai riešutų (geriausiai migdolai, bet tinka ir lazdyno ar žemės) 0,5 arbatinio šaukštelio prieskonių mišinio (mėgstantiems aštriau - pilnas šaukštelis), kurį sudaro malti anyžiai, pankoliai, cinamonas,..
Recepto vertinimas:
Karamelės padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.stiklinę cukraus 2.1/2 stiklinės vandens. Gaminimas: Vidutinio didumo prikaistuvyje užvirinkite stinklinę vandens. Suberkite stiklinę cukraus ir maišykite, kol ištirps. Prikaistuvį uždėkite ant viryklės ir užvirinkite. Nemaišydam..
Recepto vertinimas:
Kiaušininis apkepas su karamelės padažu
Kiaušininis apkepas su karamelės padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.Karamelei : Stiklinė cukraus 1/4 stiklinės vandens 2.Apkepui : 1/2 stiklinės cukraus 1l pašildyto pieno 6 kaiušiniai 1 1/2 šaukšteliai vanilės esencijos Gaminimas: Paruoškite karamelę : įkaitinkite or..
Recepto vertinimas:
Obuoliai karamelės sirupe Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400 g. obuolių, 2.1 stiklinė cukraus, 3.30 g. maltų riešutų, 4.grietininių ledų, 5.0,5 citrinos. Gaminimas: Obuoliai nulupami, šaukštu išimamos sėklidės. Puode silpnai parausvinamas cukrus, įpilamos 2 stiklinės vandens..
Recepto vertinimas:
Karamelinis kisielius Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 šaukštai cukraus, 0,5 litro pieno, 2 pilni šaukštai krakmolo. Gaminimas: Puode paskrudinami 2 šaukštai cukraus, užpilama 1,5 stiklinės pieno ir pavirinama, kol cukrus ištirpsta. Supilama piene išleistas krakmolas ir cukrus, mai�..
Recepto vertinimas:
Karamelinis punšas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 citrina, 150 g gabalinio cukraus, 1 stiklinė romo, 0,3 litro balto vyno, 0,3 litro virinto vandens. Gaminimas: Citrinų žievelė sutrinama su gabaliniu cukrumi. Cukrus sudedamas į puodą, paskrudinamas ir, užpylus vynu, maišant verd..
Recepto vertinimas:
Karamelinis kiaulienos kumpis, virtas aluje
Karamelinis kiaulienos kumpis, virtas aluje Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kg kiaulienos kumpio, 100g supjaustytų svogūnų, 100g morkų, 100g saliero gumbo, 20g druskos, 1 litru alaus, 6 laurų lapų, 100g cukraus Gaminimas: Dėkite į didelį puodą 2 k..
Recepto vertinimas:
Karameliniai apelsinaiIngridientai:4 apelsinai, 150g miltinio cukraus, 300ml vandens, pusė šaukštelio smulkiai supjaustytų imbierų, sviesto skardai patepti, grietinėlės papuošti,Gaminimas 1. Skardą patepame sviestu. Aštriu peiliu nulupame apelsinus ir pašaliname baltą plėvelę. 2. Cukr..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Karambulo"Ingridientai: 1. Džinas 30g 2. Apelsinų likeris 30g 3. Apelsinų sultys 30g 4. Ledo gabaliukas 50g 5. Apelsinas 10gGaminimas Į taurę įdėti ledo gabaliuką, supilti visus gėrimus ir sumaišyti. Taurės kraštą papuošti apelsinu (puse griežinėlio). Šaltini..
Recepto vertinimas:
Trapūs krepšeliai su karamele ir vaisiais
Trapūs krepšeliai su karamele ir vaisiaisIngridientai:Tešlai: 34 stiklinės miltų, 1 šauktas cukraus pudros, 45 g sviesto, 1 šaukštas pieno. Kremui: 12 indelio sutirštinto pieno su karamele, 200 g grietinės, 50 g likerio. Gaminimas Miltus persijojame, sumaišome su cukraus pudra ir..
Recepto vertinimas:
Šokoladinė karamelėIngridientai:4-5 porcijos: 300 g cukraus, 100 g rudojo cukraus, 90 g karčiai saldaus (juodojo) sukapoto šokolado, 2 šaukštai gliukozės sirupo, 125 ml tirštos grietinėlės, 60 ml pieno, 60 g sviesto.Gaminimas Ištepkite sviestu 20 cm skersmens kvadratinės formos skard..
Recepto vertinimas:
Moliuskai su karamelizuotais svogūnais
Moliuskai su karamelizuotais svogūnaisIngridientai:7 kg. moliuskų, 5 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 svogūnai, supjaustyti plonais žiedais, 100 ml chereso, 3 susmulkintos česnako skiltelės, smulkinti petražolių lapeliai.Gaminimas Švariai nuplaukite geldeles ir pamerkite pusvalandžiui ..
Recepto vertinimas:
Riešutų karamelė (Griliažas)Ingridientai:100-200 g cukraus, 30-50 g kapotų riešutų, 1 arbat. šaukšt sviesto. Gaminimas Puodelyje išlydykite sviestą. Į jį suberkite cukrų bei riešutus. Masę kaitinkite maišydami, kol cukrus taps rusvos spalvos. Karamelės masę išpilkite ant alieju..
Recepto vertinimas:
KARAMĖLINIAI SAUSAINIUKAIIngridientai:500g sviesto500g cukraus125g miltų1/2 stiklinės grietinėlės500g kokoso drožliųGaminimasCukrų, grietinėlę, sviestą užvirti, nuimti nuo ugnies. Į gauta sirupą supilti miltus, gerai išmai..
Recepto vertinimas:
MELIONŲ IR KARAMBOLŲ SALOTOS SU MĖTŲ UŽPILU
MELIONŲ IR KARAMBOLŲ SALOTOS SU MĖTŲ UŽPILUIngridientai:1 nedidelis melionas,1 karambola,100 g ''Aisberg'' salotų,3-4 šakelės mėtų arba melisų, citrinų sulčių,alyvų aliejaus.GaminimasĮ indo vidų deda..
Recepto vertinimas:
KARAMELINIAI OBUOLIAIIngridientai:3 obuoliai, 30 g sviesto,60 g cukraus, 50 g razinų,1 taurelė romo.GaminimasRazinas apšlakstome romu ir paliekame 1 vai., kad įsigertų. Obuolius nulupame ir supjaustome ketvirčiais. Sviestą ištirpiname keptuvėje, sudedame ..
Recepto vertinimas:
APELSINAI KARAMELINIAME PADAŽE
APELSINAI KARAMELINIAME PADAŽEIngridientai:6 dideli apelsinai be kauliukų,100 g (1/2 stiklinės) granuliuoto cukraus.GaminimasDaržovėms lupti skirtu peiliuku plonai nupjauname apelsino žievelę ir supjaustome ją plonomis juostelėmis. Nuo kiekvieno apelsino ..
Recepto vertinimas:
TRAPŪS KREPŠELIAI SU KARAMELINIU KREMU IR VAISIAIS
TRAPŪS KREPŠELIAI SU KARAMELINIU KREMU IR VAISIAISIngridientai:Tešlai: 34 stiklinės miltų, 1 šaukštas cukraus pudros, 45 g sviesto,1 šaukštas pieno.Kremui: 12 indelio sutirštinto pieno su karamele, 200 g grietinės, 50 g likero.GaminimasMiltus pe..
Recepto vertinimas:
Varškės putėsiai su spanguolėmis bei karam. duona
Varškės putėsiai su spanguolėmis bei karam. duonaIngridientai:***GaminimasSutarkuokite sukietėjusią juodą duoną, paskrudinkite keptuvėje ar orkaitėje su trupučiu sviesto ir cukraus, kol duona gražiai paruduos. Galima pridėti susmulkint..
Recepto vertinimas:
Karameliniai saldainiaiIngridientai:150 g cukraus,10 ml vandens,dantų krapštukų.GaminimasĮ puodą supilti cukru ir vandenį. Virti kol paruduos. Tada ant folgos sudėti dantu krapštukus ir ant ju supilti cukraus masę. Palaukti kol sustinks. (jurgis)..
Recepto vertinimas:
Degantys karameliniai lietiniai
Degantys karameliniai lietiniai Ingridientai:4 kepti lietiniai 2 šaukštai cukrus pudros 1 apelsinas 3 šaukštai brendžio 40 g aliejaus kepti GaminimasNulupkite apelsino žievelę. Apelsiną įpjaukite taip, kad galėtumėte išpjaustyti skilteles, palikdami jas skiriančias luobeles. Iš apelsin..
Recepto vertinimas: