TRAPŪS KREPŠELIAI SU KARAMELINIU KREMU IR VAISIAIS

Ingridientai:
Tešlai:
34 stiklinės miltų,
1 šaukštas cukraus pudros,
45 g sviesto,
1 šaukštas pieno.

Kremui:
12 indelio sutirštinto pieno su karamele,
200 g grietinės,
50 g likero.

Gaminimas
Miltus persijojame, sumaišome su cukraus pudra ir gabalėliais sviesto. Iš šių produktų padarome trupinius, po to įpilame šaukštą pieno ir užminkome tešlą. Iš tešlos iškočiojame lakštą ir išpjauname apskritimus. Formeles ištepame aliejumi, išklojame tešla, ją vietomis subadome šakute. Formeles sumauname vieną į kitą, dedame į orkaitę ir kepame 10 minučių. 180 °C temperatūroje. Ruošiame kremą: kondensuotą pieną paverdame, sudedame grietinęę, įįpilame likerio ir plakame maišikliu, kol masė pasidaro vientisa. Tada šįį kremąą dedameį į krepššelius, puoššiame vaisiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!