11 rezultatų ieškant "juosta"
Bulvių sriuba su koldūnais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 2 morkos, gabaliukas petražolės šaknies, 2 svogūnai, 3 šaukštai sviesto. Koldūnams: 1 stiklinė miltų, 5 – 6 grybai, 2 kiaušiniai. 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, pipirai, petražolės ir krapų šakelės..
Recepto vertinimas:
Žuvis su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g žuvies, 150 g bulvių, 100 g pomidorų, 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai sviesto, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Žuvį išvalykite išvirkite. Jei tai silkė, ar rūkyta žuvis, tik išvalykite ir supjaustykite. Bulves išvirk..
Recepto vertinimas:
Tešla su aliejumi ir varškeIngridientai:100 g varškės; 3 valg. š. aliejaus; 50 g cukraus; 1 trynys; ¼ citrinos tarkuota žievelė; Žiupsnelis druskos; ½ pak. kepimo miltelių; 200 g miltų.Gaminimas Varškę padėti ant sietelio, kad nuvarvėtų skystis. Ją iki vientisos masės išsukt..
Recepto vertinimas:
Tortas su pistacijomis ir ananasų kremu
Tortas su pistacijomis ir ananasų kremuIngridientai:Trapiai tešlai: 50 g krakmolo; 100 g miltų; 50 g cukraus; 1 trynys; 75 g sviesto arba margarino; Riebalų formai ištepti. Biskvitinei tešlai: 4 kiaušiniai; 160 g cukraus; 60 g krakmolo; 60 g miltų; 2 nubraukti arb. š. kepimo miltelių; 7..
Recepto vertinimas:
Turkiški čeburėkai su sūriu (Beurek)
Turkiški čeburėkai su sūriu (Beurek)Ingridientai:500 g paruoštos tešlos, 60 g sviesto, pipirų, 350 g sūrio, 3 kiaušiniai, krapų, petražolių, svogūnų laiškų, kervelių.Gaminimas Sviestą ištirpdykite ant silpnos ugnies, gerai nukoškite. Patiekalui naudokite tik labai gryną sviest�..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos pyragas su vyšniomis
Sluoksniuotos tešlos pyragas su vyšniomisIngridientai:500 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 50 g biskvito arba sausainių trupinių; 1 valg. š.vyšnių likerio; 500 g konservuotų vyšnių be kauliukų; 40 g cukraus pudros; 2-3 arb. š. citrinų sulčių; 2 arb. š. kapotų pista..
Recepto vertinimas:
Agrastų pyragas su bezė grotelėmis
Agrastų pyragas su bezė grotelėmisIngridientai:Tešlai: 175 g miltų; 80 g smulkių avižinių dribsnių; Žiupsnelis kepimo miltelių; 1 trynys; 150 g sviesto; 80 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 4 lašai citrinų aliejaus; Kremui: 250 ml agrastų sulčių; 1 nubraukti valg. š. krakmolo; 2 tr..
Recepto vertinimas:
Kalėdinis džiovintų vaisių vyniotinis
Kalėdinis džiovintų vaisių vyniotinisIngridientai:500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 125 ml pieno; 1 valg. š. cukraus; 225 g sviesto arba margarino; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. romo; Žiupsnelis malto kardamono; Žiupsnelis malto cinamono; Žiupsnelis maltų gvazdikėlių; 100 g išilgai ..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos kepsnys su baravykais II
Kiaulienos kepsnys su baravykais IIIngridientai:300 g maltos kiaulienos,300 g rūkytos šoninės,6 nedideli rudagalviai baravykai,1/2 kiaušinio,30 g sviesto,mėsos prieskonių, druskos.GaminimasMaltą mėsą sumaišome su kiaušiniu, paskaniname prieskoni..
Recepto vertinimas:
Tinginys IIIngridientai:4 pokeliai (1 pokelis 180-200gr) paprastų sausainių, tešlainių,1 dežutė kondensuoto pieno,1 pokelis sviesto,4 šaukštai kakavos nesaldžių miltelių (geriausia dedant žiūrėt ar jau pakankamai rudumo),dar dedu ..
Recepto vertinimas:
Tinginys II (pataisytas)Ingridientai:4 pokeliai (1 pokelis 180-200gr) paprastų sausainių, tešlainių,1 dežutė kondensuoto pieno,1 pokelis sviesto (200 gr.),4 šaukštai kakavos nesaldžių miltelių (geriausia dedant žiūrėt ar jau pakan..
Recepto vertinimas: