25 rezultatų ieškant "deserta"
Bananų desertas su braškių užpilu
Bananų desertas su braškių užpilu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 nedideli bananai 0,5 l vanilinių ledų 400 ml šviežių arba 250 g šaldytų braškių 300 ml cukraus pudros 1 arbatinis šaukštelis citrinų sulčių 200 ml plaktos grietinėlės 35 g migdolų drožlių Gaminimas: Paruoški..
Recepto vertinimas:
Desertas Kūčia Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė kviečių 1/2 l medaus 500 g cukraus 500 g aguonų prieskoniniai vaisiai (razinos, graikiški riešutai, figos, migdolai) Gaminimas: Kviečius nuplauti ir pamerkti nakčiai. Kitą dieną išvirti, kol suminkšt�..
Recepto vertinimas:
Keptas varškės desertas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g varškės 100 g cukraus 50 g sviesto 4 kiaušinių 1 arbatinio šaukštelio sutarkuotos citrinos žievelės sviesto kepimo formelėms patepti Papuošimui: 200 g grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, sirupe kons..
Recepto vertinimas:
Varškės desertas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g varškės0,2-0,75 stiklinės pieno arba sultinio2-3 šaukštai aliejausdruskos, garstyčių, pipirųacto arba rūgščių sulčiųaštraus padažo Gaminimas: Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti prieskonius, įpilti s..
Recepto vertinimas:
Keturių skonių ledų desertas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,25 puodelio susmulkintų šokoladinių vaflių 2 šaukštai cukraus 0,3 puodelio tirpinto sviesto arba margarino 500 g vanilinių ledų 3 vidutiniai sutrinti bananai 0,75 puodelio susmulkintų juodųjų graikinių riešutų 1 puodelis..
Recepto vertinimas:
Imbieriniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: (8 porcijos) 2 šaukštai džino 2 šaukštai susmulkinto kristalizuoto imbiero 500 g vanilinių ledų, truputį atšildytų supjaustyto kristalizuoto imbiero (nebūtina) Gaminimas: 1. Nedideliame inde ant mažos ugnies pašildykite džiną. Nuimkit..
Recepto vertinimas:
Desertas „Crema Catalana“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 kiaušinių, 0,5l pieno, 4 šaukštų cukraus, 1 šaukšto krakmolo, citrinos žievelės, cinamono šakelės Gaminimas: Kiaušinio tryniai išplakami, supilamas pienas, sudedami kiti ingridientai. Pradėti virti masę lėtai maiša..
Recepto vertinimas:
Vaisių salotos su mango padažu
Vaisių salotos su mango padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 prinokę mango vaisiai 2 apelsinai 2 persikai 1 mažas melionas 1 nektarinas 2 slyvos 50 g aviečių 50 g mėlynių 4 šaukštai smulkiojo cukraus 1 citrinos sultys (plastikinės plėvelės) Gaminimas: 1. Mango vaisius nulupame, i�..
Recepto vertinimas:
"Flan" meksikietiškas desertas
"Flan" meksikietiškas desertas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 4 kiaušiniai 1 šaukštas vanilos 1 šaukštas cukraus pudros 1 indelis kondensuoto pieno 1 indelis sutirštinto pieno Glajui: 1 puodukas rudo cukraus 3 šaukštai vandens Gaminimas: Tešlai skirtus produktus ger..
Recepto vertinimas:
Slyvų saldainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg cukraus, 1 stiklinė vandens, 1 citrina, 800 g džiovintų slyvų, 4 vafliai. Gaminimas: Slyvas išmirkykite, išimkite kauliukus ir sumalkite. Iš cukraus ir vandens išvirkite sirupą. Į sirupą dalimis dėkite slyvas, išspaustas citrinos s..
Recepto vertinimas:
Bananinis desertas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: jogurto,bananų,trapių sausainių Gaminimas: šis desertas labai lengvai gaminamas,labai skanus ir nebrangus,kuo puikiausiai tinka ir besilaikantis dietos . Jums tereikia bananų(tiek kiek norite aš darau iš 4-7 ..
Recepto vertinimas:
Tikras itališkas Tiramisu Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kažkada vienas italas, gamindamas šį desertą paaiškino, kad taip gamindavo jo mama, todėl tai ir yra tikrasisi itališkas tiramisu.400 g. biskvitinių pirštelių (arba kitaip tariant didesnio pakelio - i�..
Recepto vertinimas:
Šokoladinio kisieliaus desertas
Šokoladinio kisieliaus desertas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 pakelis apelsinų želė; 1 pakelis vyšnių želė; 200 g. grietinėlės; 2 šaukštai cukraus. Kisieliui: 100 g. šokolado; 1 stiklinė pieno; 1 šaukštas krakmolo; 1 pakelis vanilinio cukraus; truputis aliejaus formelėms patepti..
Recepto vertinimas:
Ledų desertas su uogomisIngridientai: 400g ledų ( galima plombyro ar šokoladinių ) 175g raudonųjų serbentų 175g aviečių 50g cukraus pudros 30-40 ml grietinėlės 500g įvairių uogų (braškių , mėlynių aviečių , žemuogių) Gaminimas: Į dubenį suberti nuplautus raudonu..
Recepto vertinimas:
Varškės desertas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-5 šaukšteliai želatinos 500 g varškės sūrelių 1/4 l pienos žiupsnelis druskos 4šaukštai juodųjų serbentų sulčių 2 šaukštai citrinų sulčių 50 g miltinio cukraus 80g susmulkinto karčiojo šokolado 1 šaukštas lazdynų riešut..
Recepto vertinimas:
Desertas „Kūčia“Ingridientai: 500 g cukraus 1 stiklinė kviečių 500 g aguonų 1/2 l medaus prieskoniniai vaisiai (razinos, graikiški riešutai, figos, migdolai) Gaminimas: Kviečius nuplauti ir pamerkti nakčiai. Kitą dieną išvirti, kol suminkštės, kelis kartus k..
Recepto vertinimas:
Avietinis kreminis desertas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 80 g grietinėlės 20 g cukraus 4 g želatinos 60 g aviečių Gaminimas: Grietinelę reikia išplakti su cukrumi. Sudėti ir išbrinkinti želatiną. 3 ketvirčius aviečių sutrinti ir supilti į tešlą, gerai išmaišyti ir supylus i fo..
Recepto vertinimas:
Varškės ir medaus desertas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Tris trynius, grietinėle. , varškę (300g), ckurus. Gaminimas: Tris trynius ištrinti su cukrumi, sukant pilti tirpytą medų, sudėti ištrintą sviestą ir gerai išsukti. Po to sudėti ištrintą varškę (300g), išmaišyti, sud�..
Recepto vertinimas:
Bruknių vaflinis desertas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.vaflių lakštų, 2.karamelės, 3.kondensuoto pieno, 4.bruknių uogienės. Gaminimas: Bruknes padalinti į dvi dalis. Vianą dalį sumaišyti (suplakti) su pienu, kitą - su karamele. Du vaflius pertepti pienu, ant viršaus tepti karamel..
Recepto vertinimas:
Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais
Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 puodeliai gryno (plain) neriebaus (low- fat) jogurto; 3 valg.š. medaus (arba pagal skonį); 1 mažas apelsinas, “zested” (nutarkuota vien geltonoji žievelės dalis, neliečiant švies..
Recepto vertinimas:
Braškių ir meliono desertas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Dviem porcijoms reikės :Puskilograminio meliono,Puslitris braškių,Cukraus,Nerugščios grietinės. Gaminimas: Perpjaukite melioną ir išgremžkite sėklas . Įdėkite meliono puselę i dubenėlį, kuriame p..
Recepto vertinimas:
Kiaušinių trynių desertasIngridientai:10 kietai virtų kiaušinių, 100 g tarkuoto šokolado, 200 g cukraus, 1 citrinos tarkuota žievelė, 3/4 stiklinės miltų, 3 kiaušiniai.Gaminimas Kiaušinių trynius išimame iš baltymų ir sutriname su šokoladu, suberiame cukrų, tarkuotą citrin�..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių lapelių desertasIngridientai:1/2 stiklinės jaunų dilgėlių lapelių, 1 apelsinas, 1 obuolys, 2 šaukštai susmulkintų pakepintų graikinių riešutų 1 arbatinis šaukštelis medaus, 1 arbatinis šaukštelis citrinų sulčių, 1 šaukštas kokosu drožlių. Gaminimas Dilgėlių l..
Recepto vertinimas:
Bananų desertasIngridientai:2 bananai, 200 g riebios grietinėlės, cukraus pudra, vanilinas.Gaminimas Bananus nulupti, supjaustyti gabalėliais ir sudėti į vazelę. Ant viršaus barstyti cukraus pudrą ir dėti plaktą grietinėlę. Galima pabarstyti smulkintais riešutais. ..
Recepto vertinimas:
Desertas "Gardumynas"Ingridientai:2 indeliai riebios grietinėlės, 50g cukraus pudros, 100g cukraus, 100g virinto vandens, 150g vyšnių uogienės, ketvirtis kepaliuko juodos duonos.Gaminimas Grietinėlę ir cukraus pudrą plakti, kol pasidarys puri masė. Verdančiame vandenyje ištirpinti cukr�..
Recepto vertinimas: