25 rezultatų ieškant "jautienos"
Jautienos sriuba su kepenėlėmis
Jautienos sriuba su kepenėlėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Morka, Gabaliukas saliero, Poras, Petražolės šaknis, 500 g jautienos kaulų, 300 g kepenėlių, 100 g svogūnų, 3 šaukštai sviesto, trynys, druskos, pipirų, muskato, vandens. Gaminimas: Kaulus kartu su nepjaustytomis daržovė..
Recepto vertinimas:
Jautienos kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, 50 g riebalų, druskos, pipirų, 30 g sviesto, krienų, vandens. Gaminimas: Mėsa įtrinti prieskoniais ir 30 minučių palaikyti. Tada pakepinti. Apkeptą mėsą kepti orkaitėje. Kepsnys turi būti ne visai iškepęs. Pagaminta mė..
Recepto vertinimas:
Įdarytas jautienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g jautienos kepsnio, 100 g varškės, 4 šaukštai tarkuotų krienų, 1 šaukštas pieno, druskos, cukraus. Gaminimas: Mėsą supjaustyti. Varškę sumaišyti su krienais, druska, cukrumi. Įdarą dėti ant mėsos griežinėlių ir juo..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru
Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 15 didelių žalių bulvių 5 didelės su lupenomis virtos bulvės druskos Įdaras: 500 g jautienos nugarinės 1 šaukštas jautienos taukų 1 šaukštas sutrinto mairūno 2-3 skiltelės česnako, ištrintos su druska pipir..
Recepto vertinimas:
Jautienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, druskos, pipirų, 50 g riebalų, morka, svogūnas. Padažui: 1 šaukštas miltų, 100 g grietinėlės, raudonojo rūgštaus vyno. Įdarui: Svogūnas, 3 marinuoti agurkai, 100 g lašinukų. Gaminimas: Mėsą išmušti, įtrinti dru..
Recepto vertinimas:
Kepti jautienos griežinėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g jautienos, 100 g rūkytos šoninės, 10 svogūnų, 4 baltos duonos riekės, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti. Kiekvieną gabalą apvynioti šonine, prismeigti ją, uždėti sviesto ir kepti kartu su svogūnais. Balt..
Recepto vertinimas:
Jautienos guliašas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, 50 g riebalų, 2 svogūnai, šaukštas pomidorų padažas, šaukštas miltų, 100 g grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir pakepinti riebaluose. Tada apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų padažo, įpilti karšto v..
Recepto vertinimas:
Jautienos ir silkės apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g jautienos, 5 bulvės, 100 g silkės filė, 200 g grietinės, 2 kiaušiniai, 30 g margarino, šaukštas maltų džiūvėsėlių, 50 g sūrio. Gaminimas: Mėsą sumalti kartu su bulvėmis ir silke. Įmušti kiaušinius ir sudėti grie..
Recepto vertinimas:
Apkepinti jautienos griežinėliai
Apkepinti jautienos griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g jautienos, druskos, pipirų, 30 g riebalų. Apkepinimui: 2 pomidorai, 200 g sūrio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir pakepti riebaluose. Apibarstyti druska, pipirais, ant viršaus uždėti pomidorų griežinėlius, sūrio gaba..
Recepto vertinimas:
Jautienos vyniotiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 170 g jautienos, 15 g tirpinto sviesto, 15 g pomidorų tyrės, 60 g svogūnų, 40 g grybų, 10 g džiūvėsėlių, 15 g miltų, 10 g morkų, 10 g petražolių, 150 g sultinio, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Jautieną supjaustykite plon..
Recepto vertinimas:
Jautienos ir svogūnų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g. virtos jautienos; 2 raudonieji svogūnai; 200 g. bulvių; 3 šaukštai vyno acto arba citrinos sulčių; 3 šaukštai aliejaus; petražolių ryšulėlis, maltų pipirų, druskos. Gaminimas: Jautieną supjaustyti plonomis juostel�..
Recepto vertinimas:
Jautienos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g. liesos jautienos krūtininės, 400 g. virtų bulvių, 0,5 stiklinės sauso balto vyno, 5 šaukštai aliejaus, 150 g. pomidorų, 2 svogūnai, druskos, pipirų, acto, petražolų lapelių. Gaminimas: Virta mėsa plonai supjaustoma, o bulv..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas jautienos liežuvis
Aukštaitiškas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių. Sausam marinatui: pusė šaukštelio pipirų,2.2-3 lauro lapeliai,3.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krienų padažo..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautienos išpjova Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 žmonėms 1.Jautienos išpjova ~1,5kg Marinatui: 2.200g sojų padažo 3.200g kečupo 4.200g apelsinų sulčių 5.1 šviežias imbieras (nedidelis gumbas) 6.1 smulkintas česnakas, grūstų juodųjų pipirų nebūtina: TABASCO padaž..
Recepto vertinimas:
Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas)
Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.200 g jautienos kepsnio,2. 100 g varškės, 3.3—4 šaukštai tarkuotų krienų, l šaukštas pieno arba grietinėlės, druskos, cukraus. Gaminimas: Mėsą supjaustyti aštriu plonu peiliu kelių milimetrų stori..
Recepto vertinimas:
Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže
Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo arba 4—5 antrekoto pusgaminio griežinėliai, 2.druskos, pipirų. 3.1/2 šaukštelio garstyčių miltelių, 4.30 g augalinių riebalų, 5.1 šaukštas miltų,6.1 stiklinė vanden..
Recepto vertinimas:
Jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos filė arba nugarinės, 2.50 g riebalų, 3.druskos, pipirų, 4.30 g sviesto, 5.krienų, 6.vandens Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuv�..
Recepto vertinimas:
Keptas jautienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų,3. 50 g riebalų, 4.1 morka, 5.1 svogūnas. Padažui: 6.1 šaukštas miltų, 7.100 g grietinėlės, aštraus padažo arba raudonojo rūgštaus vyno. I įdarui: 8. smulkiai sukapotas svog�..
Recepto vertinimas:
Jautienos drebučiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1kg kojų, 2.1kg jautienos mentės, 3.2 morkos, 4.2 svogūnų galvutės, petražolės šaknis, 5.2 skiltelės česnako, 6.1 virtas kiaušinis, lauro lapelių, pipirų, 7.1 šaukštas druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Kojas ..
Recepto vertinimas:
Ypatingas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių Sausam marinatui: 2.0,5 šaukštelio pipirų, 3.2-3 lauro lapeliai, 4.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krien..
Recepto vertinimas:
Jautienos troškinys su kukurūzais
Jautienos troškinys su kukurūzais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500g. jautienos išpjovos 2.2 šaukštai aliejaus 3.1/2 šaukštelio druskos 4.1/2 šaukštelio juodųjų pipirų 5.1 šaukštelis sojų padažo 6.1 kubelis mėsos sultinio 7.2 gabalėliai porų 8.2 šaukštai sviesto 9.28..
Recepto vertinimas:
Tikras jautienos žlėgtainis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.250g svogūnų, 2.4 žlegtainiai po 150g, 3.1/2 šaukštelio pipirų, druskos, 4.2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Svogūnus nulupti, supjaustyti žiedeliais ir kepti su 2 šaukšteliais aliejaus, kol gražiai pagels. Iškepusius s..
Recepto vertinimas:
Jautienos žlėgtainis su vaisiais
Jautienos žlėgtainis su vaisiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g jautienos nugarinės 1.1/2 šaukštelio maltų pipirų 2.1 šaukštas aliejaus, 3.2 šaukštai sviesto 4.2 bananai 5.4 konservuotų persikų puselės 6.4 ananaso griežinėliai 7.4 šaukšteliai bruknių uogienės 8.2 ..
Recepto vertinimas:
Jautienos buljonas „Konsome“
Jautienos buljonas „Konsome“ Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.700 g jautienos 2.1 maža ropė 3.2 bulvės 4.1 morka 5.1 svogūnas 6.1 salieras 7.1 poras Šakelė petražolių (krapų) Gaminimas: Jautieną nuplauti, įdėti į puodą ir užpylus 15 stiklinių vandens pastatyti ant u..
Recepto vertinimas:
Jautienos ir silkės apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.300 g virtos jautienos, 2.5—6 virtos bulvės, 3.100 g silkes filė arba 4.200 g nevalytos silkės, 5.200 g grietinės, 6.2 kiaušiniai, 7.30 g margarino, 8.1 šaukštas maltų džiūvėsėlių, 9.50 g sūrio. Gaminimas: Mėsą suma..
Recepto vertinimas: