16 rezultatų ieškant "istirpintas"
Kūčiukai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 stiklinės miltų stiklinė aguonų 2 kiaušinių tryniai 2 šaukštai cukraus šaukštas sviesto 4 šaukštai grietinės vanilino cinamono druskos Gaminimas: Tryniai ištrinami su cukrumi, sudedamas ištirpintas sviestas, nupl..
Recepto vertinimas:
Blynai su mielėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 – 9 bulvės, 1 stiklinė miltų, 50 g mielių, 1 kiaušinis, 0,5 stiklinės šilto pieno, 100 g riebalų, druska. Gaminimas: Bulves sutarkuokite, supilkite šiltame piene ištirpintas mieles, įberkite druskos, miltų, įmuškite kiaušinį...
Recepto vertinimas:
Sūrio drebučiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 lydytas sūrelis, 0,5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų, 0,5 litro pieno, 2 šaukštai krakmolo, 2 virti kiaušiniai, majonezo, garstyčių, petražolių lapelių. Gaminimas: Įpakuotas lydytas sūrelis dedamas į karštą vandenį. Sūri..
Recepto vertinimas:
Sūrio drebučiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 lydytas sūrelis, 0,5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų, 0,5 litro pieno, 2 šaukštai krakmolo, 2 virti kiaušiniai, majonezo, garstyčių, petražolių lapelių. Gaminimas: Sūrelis ištrinamas su druska. Į verdantį pieną supil..
Recepto vertinimas:
Kriaušės su šokoladine varške Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 didelės kriaušės, 2 šaukštai cukraus, 0,5 citrinos, 250 g. varškės, 1 šaukštas medaus, 50 g. šokolado, vanilininio cukraus. Gaminimas: Nuluptos kriaušės perpjaunamos išilgai ir išimamos sėklidės. Užvirinama 1..
Recepto vertinimas:
Šviežių uogų gaivinantis gėrimas
Šviežių uogų gaivinantis gėrimas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.10 l vandens, 2.3 kg uogų, 3.100 g razinų, 4.700 g cukraus. Gaminimas: Nuplautas uogas ir pusę razinų užplikykite karštu vandeniu ir pridengus drobule palaikykite 3 dienas. Po to perpilkite į emaliuotą puodą, 1 valand..
Recepto vertinimas:
Serbiška „Nuga" Patiekalo šalis: Slovakija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 baltymai, 2.250 g cukraus, 3.250 g riešutų, 4.100 medaus. Gaminimas: Baltymai išplakami giliame pusdubenyje, nenustojant plakti, dalimis sudedamas cukrus ir supilamas ištirpintas medus. Indas su baltymais..
Recepto vertinimas:
Jautienos ir silkės apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.300 g virtos jautienos, 2.5—6 virtos bulvės, 3.100 g silkes filė arba 4.200 g nevalytos silkės, 5.200 g grietinės, 6.2 kiaušiniai, 7.30 g margarino, 8.1 šaukštas maltų džiūvėsėlių, 9.50 g sūrio. Gaminimas: Mėsą suma..
Recepto vertinimas:
Lydeka su apelsinu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 lydeka, 2.1 apelsinas, sviestas, ištirpintas, 3.1 puodelis šviežių susmulkintų prieskoninių žalumynų (petražolė, peletrūnas, mairūnas ir pan), susmulkinto česnako Gaminimas: Išvalytos lydekos vidus užpildomas apelsinų ketvirt�..
Recepto vertinimas:
Riešutinis kisielius Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 litro pieno, 50 g krakmolo, 30 g riešutų branduolių, 2 šaukštai cukraus, 1 trynys, vanilinio cukraus. Gaminimas: Ištirpintas šaltame piene krakmolas supilamas į verdantį pieną, suberiamas cukrus, vanilinis cukrus, malti ..
Recepto vertinimas:
Velykinis ąsotis (Boba)Ingridientai:1kg. miltų, 1,5 stiklinės pieno, 200g. sviesto, 4 kiaušiniai, 150g. cukraus, 50-60g. mielių, pakelis vanilinio cukraus, 0,5kg. razinų, druskos.Gaminimas Į pašildytą pieną sudedamos mielės, įberiama šiek tiek cukraus ir paliekama, kol pakyla. Išsijot..
Recepto vertinimas:
Dansk wienerkaka (Daniškas vienos pyragas)
Dansk wienerkaka (Daniškas vienos pyragas)Ingridientai:200 g. minkšto sviesto, 2 kiaušiniai, 50 g. mielių, 1 valgomasis šaukštas pieno, 6 dl miltų, 1 valg. šaukštas vanilinio cukraus, Įdarui : 1 dl cukraus, 150 gr. minkšto sviesto, Aptepimui: 1 kiaušinis, Apibarstymui: 1 valg. šaukst..
Recepto vertinimas:
Kūčiukai su priedaisIngridientai:3 stiklinės miltų, stiklinė aguonų, 2 kiaušinių tryniai, 2 šaukštai cukraus, šaukštas sviesto, 4 šaukštai grietinės, vanilino, cinamono, druskos.Gaminimas Tryniai ištrinami su cukrumi, sudedamas ištirpintas sviestas, nuplikytos ir sugrūstos ag..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis žiedas su šokoladiniu padažu
Šokoladinis žiedas su šokoladiniu padažuIngridientai:200 g paprastų kvietinių miltų, 50 g nesaldintų kakavos miltelių, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 1 šaukštelis kepimo sodos, 1 1/4 šaukštelio druskos, 150 g cukraus, 70 g rudojo cukraus, 60 g ištirpinto sviesto, 250 ml pieno, ..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotas desertas su raudonųjų serbentų kisieliumi
Sluoksniuotas desertas su raudonųjų serbentų kisieliumiIngridientai:1,5 stiklinės 35 proc. riebumo grietinėlės, 4 šaukštai cukraus pudros, 3 šaukštai cukraus, vanilinio cukraus, 160 g raudonųjų serbentų sulčių, 1,5 šaukšto bulvių krakmolo, 240 g vandens, 5 kekės serbentų, 1/2 arb..
Recepto vertinimas:
Bohemiškas kalėdinis pyragasIngridientai:1 kg miltų (550 rūšies); 200 g cukraus; Didelis žiupsnis druskos; 84 g mielių; 350 ml pieno; 225 g sviesto; 2 kiaušiniai; 125 g tamsių razinų; 100 g kapotų migdolų; 75 g šviesių razinų; 50 g kapotų pistacijų riešutų; 100 g mažais kubeliais..
Recepto vertinimas: