Riešutinis kisielius


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
0,5 litro pieno,
50 g krakmolo,
30 g riešutų branduolių,
2 šaukštai cukraus,
1 trynys,
vanilinio cukraus.
Gaminimas:
Ištirpintas šaltame piene krakmolas supilamas į verdantį pieną, suberiamas cukrus, vanilinis cukrus, malti riešutai ir pavirinama 2 minutes. Atvėsus įplakamas trynys, kisielius supilamas į vandeniu perplautą pusdubenį ir pastatomas šaltoje vietoje. Paduodant išverčiamas į lėkštę, į kurią įpilama vaisių sulčių. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!