13 rezultatų ieškant "isspaustos"
Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais
Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vištienos filė gabaliukai Marinatui: sultys, išspaustos iš 1 citrinos 4 šaukštai cukraus 2 šaukštai pomidorų tyrės 1 šaukštas garstyčių miltelių Ryžių ir daržovių garnyrui: 4 porcijos ryžių ..
Recepto vertinimas:
Viščiukas tanduri greituoju būdu
Viščiukas tanduri greituoju būdu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 asmenims reikės 1.500gr vištos galūnių (šlauneles, blauzdeles, sparneliai - kas ką mėgstat). 2.1 citrina nedidele. 3.125ml natūralaus jogurto. 4.4 skilteles česnako. išspaustos 5.2 šaukšteliai su kaupu tanduri pastos...
Recepto vertinimas:
Kriaušės su plakta grietinėle Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5-6 vidutinės kriaušės 2.0,5 l grietinėlės 3.100g cukraus 4.0,5 citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės 5.50g riešutų arba migdolų Gaminimas: Kriaušes nulupti, perpjauti pusiau, išimti sėklynus ir trumpai apvirti sald�..
Recepto vertinimas:
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos nugarines (be odos) Kepsnineje (orkaiteje, bet tikrai nebūtina) keptų ananasų žiedų ir petražolių šakelių tiekiant. Marinatas: 250 ml ananasų sulčių 2 valg. šaukštai klevų sirupo (galim..
Recepto vertinimas:
Salotos Lengvumas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 puodelis supjaustytų salotų; 1 valg, šaukštas supjaustyto poro arba svogūno; 1 morka, sutarkuota burokine tarka; 1 kubeliais supjaustyta raudona paprika; 2 šaukštai skrudintų linų sėmenų; 2 šaukštai linų sėmenų aliejaus; 1 n..
Recepto vertinimas:
Forminių sausainių tortelis su varške
Forminių sausainių tortelis su varške Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 60 vnt forminių sausainių [man patinka Citrininiai]; mirkymui-apie 200 ml pieno; masei-400-500 gr varškės, 200 gr grietinėlės sviesto, 100-200 gr cukraus [pagal skonį], pusė citrinos sulči�..
Recepto vertinimas:
Obuolių pyragas 3 Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg. luptų obuolių 2 stiklinės cukraus 2stiklinės miltų 5 kiaušiniai 0,5 citrinos žiupsnelis cinamono pokelis vanilinio cukraus Gaminimas: Kepimo skardą išbarstyti džiuvesėliais. Į ją supjausstyti grežinėli..
Recepto vertinimas:
Aviečių gėrimasIngridientai:1/2l. aviečių sulčių, 1l. vandens, l/2 citrinos, cukraus pagal skonį. Gaminimas Išspaustos aviečių sultys sumaišomos su virintu ir atšaldytu vandeniu, spaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama. Pastabos: Gėrimas labiausiai mėgstamas karštomis vasaros di..
Recepto vertinimas:
Citrinų gėrimasIngridientai:3 citrinos, 4 stiklinės vandens, 1/2 stiklinės cukraus.Gaminimas Vanduo užvirinamas, atšaldomas ir supilamas į ąsotį. Paskui į jį supilamos iš dviejų citrinų išspaustos sultys, suberiama nuo pusės citrinos nutarkuota geltonoji žievelė, cukrus, sumetami..
Recepto vertinimas:
Morkų ir spanguolių sultysIngridientai:400 g morkų, 200 g spanguolių, 120 g cukraus, 1/2 citrinos, 1/2 stiklinės virinto vandens.Gaminimas Morkos gerai nuplaunamos, nuskutamos, smulkiai sutarkuojamos ir išsunkiamos. Spanguolės perrenkamos, nuplikomos, sutrinamos ir išsunkiamos. Morkų ir..
Recepto vertinimas:
Vištos šlaunelės citrinoje ispaniškai
Vištos šlaunelės citrinoje ispaniškaiIngridientai:Dviems porcijoms: 2 vištos šlaunelės, 1 citrina, 5-6 skiltelės česnako, 4 šaukštai pomidorų padažo, 2 bulvės, druskos, pipirų, alyvuogių aliejaus kepimui.Gaminimas Šlauneles sukapoti į keturias dalis ir sudėti į keptuv�..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su citrina ir juodosiomis alyvuogėmis
Spagečiai su citrina ir juodosiomis alyvuogėmisIngridientai:4-6 porcijos: 125ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 2 citrinų žievelė, supjaustyta plonomis juostelėmis, 2 citrinų šviežiai išspaustos sultys, 2 indeliai (150g) stambiai supjaustytų juodųjų alyvuogių be kauliukų, 2..
Recepto vertinimas:
Risotto su jūros gėrybėmis (Sonatinos)
Risotto su jūros gėrybėmis (Sonatinos)Ingridientai:5 puodeliai daržovių sultinio, 3 v. š. aliejaus, 1 svogūno galva, supjaustyta, 2 puodeliai apvalių ryžių, 1 puodelis balto vyno, 3 česnako skiltelės, išspaustos, 400 g jūros gėrybių mišinio, druskos, pipirų, šviežių kapotų petr..
Recepto vertinimas: