13 rezultatų ieškant "ramintos"
Įdaryta žąsis (Ramintos)Ingridientai:1 žąsis ( 4- 5 kg), 250 g baltos duonos, 2 šauktai aliejaus, 2 svogūnai, 3 obuoliai, 200 g kapotų anakardžių riešutų, 2 šaukštai citrinos sulčių, 2 šaukšteliai pelyno, 2 žiupsneliai gvazdikėlių miltelių, 3 kiaušiniai, 4 ryšulėliai svogūn..
Recepto vertinimas:
Užkandėlė su briuselio kopūstais (Ramintos)
Užkandėlė su briuselio kopūstais (Ramintos)Ingridientai:300g. briuselio kopūstų, 75g. rūkytos šoninės, 1 pomidoras, šakelė krapų, 30g. aliejaus, 25ml. sviesto, žiupsnelis druskos, žiupsnelis pipirų.Gaminimas Juostelėmis supjaustykite rūkytą šoninę, ją pakepinkite aliejuje. Iši..
Recepto vertinimas:
Trinta morkų sriuba su apelsinais (Ramintos)
Trinta morkų sriuba su apelsinais (Ramintos)Ingridientai:300 g šviežios morkų, 1 apelsinas, 50 ml grietinės, 35 g sviesto, migdolų 25 g klevo sulčių, druskos, pipirų.Gaminimas Pirmiausia svieste apkepiname šviežias morkas. Po to apkepintas morkas sudedame į puodą, įpilame šviežių a..
Recepto vertinimas:
Pikantiška viščiuko sriuba (Ramintos)
Pikantiška viščiuko sriuba (Ramintos)Ingridientai:800g. Vištienos krūtinėlės, 200g. žaliųjų žirnelių, 160g. pievagrybių, 40g. kukurūzų miltų, 2l sultinio, citrinžolės, 140g. svogūnų, 3-4 česnako skiltelės, 100ml. sojos padažo, 80g. sezamo sėklų aliejaus, 200g. makaronų, 30m..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos kepsnys su porais (Ramintos)
Kalakutienos kepsnys su porais (Ramintos)Ingridientai:400g kalakuto krūtinėlės, 125g porų, druskos, spalvotų pipirų, tarkuoto muskato riešuto, 1.5 šaukšto tarkuotų džiūvėsėlių, 1.5 šaukšto aliejaus, 1 stiklinė vištienos ar daržovių sultinio.Gaminimas Porus perpjaukite išilgai ..
Recepto vertinimas:
Ryžių salotos su rūkytu kumpiu (Ramintos)
Ryžių salotos su rūkytu kumpiu (Ramintos)Ingridientai:2 stiklinė birių virtų ryžių, 2 stiklinė konservuotų žirnelių, 300 rūkyto kumpio, 500 g majonezo su grybais.Gaminimas Kumpį supjaustykite juostelėmis ir sumaišykite su ryžiais, žirneliais, prieskoniais bei majonezu. ..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis (Ramintos)Ingridientai:800 g žuvie filė, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai miltų, 6 šaukštai majonezo, žuvies prieskonių, druskos.Gaminimas Žuvį susmulkinkite, sumaišykite su prieskoniais. Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, sudėkite majonezą, druską (nebūtinai). Viską g..
Recepto vertinimas:
Paukštienos salotos su agurkais (Ramintos)
Paukštienos salotos su agurkais (Ramintos)Ingridientai:750 g virtos paukštienos, 250 g šviežių agurkų, 250 g virtų bulvių, 250 g majonezo, žalumynų papuošti.Gaminimas Paukštieną, agurkus supjaustykite juostelėmis, bulves kubeliais, sudėkite majonezą ir viską gerai išmaišykite. Pa..
Recepto vertinimas:
Kokosiniai rutuliukai (Ramintos)
Kokosiniai rutuliukai (Ramintos)Ingridientai:500 gr. kokoso drožlių (trečdalis stambesnių drožlių ir du trečdaliai smulkesnių), 500 gr. saldaus kondensuoto pieno.Gaminimas Sumaišome kondensuotą pieną su kokoso drožlėmis (šiek tiek stambesniųjų drožlių galime atidėti apvoliojimui)..
Recepto vertinimas:
Pikantiški kalafiorai (Ramintos)
Pikantiški kalafiorai (Ramintos)Ingridientai:4 puodelių kalafiorų, supjaustytų žiedynėliais, 8 valg.š. vandens, 2 arb.š. susmulkinto imbiero, 2 arb.š. sveikų kmynų sėklų, 1/2 arb.š. kurkumos, 1/2 arb.š. paprikos, 1/2 arb.š. maltų kmynų, 1/2 arb.š. maltos kalendros, Akmens druskos ..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių užkandis gurmanams (Ramintos)
Pievagrybių užkandis gurmanams (Ramintos)Ingridientai:400 g šviežių pievagrybių, Padažui: 200 ml grietinės, 100g fermentinio arba pelėsinio sūrio, 2 šaukšto vyno acto, 4 šaukštų aliejaus, druskos, baltųjų pipirų, 100 ml susmulkintų riešutų.Gaminimas Visus produktus, skirtus pa..
Recepto vertinimas:
Lengvas užkandis (Ramintos)Ingridientai:300g šviežių pievagrybių, salotų lapų, 200 g fermentinio sūrio, 200 g majonezo, pipirų, druskos, 60 g sviesto, keleto riekių duonos arba batono.Gaminimas Pievagrybius supjaustome griežinėliais, sūrį - kubeliais. Sumaišome su majonezu, pagardina..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių ir pomidorų salotos (Ramintos)
Pievagrybių ir pomidorų salotos (Ramintos)Ingridientai:100g pievagrybių, 35g juodųjų alyvuogių, 1 pomidoras, 1/3 poro, 1 šaukštai citrinų sulčių, truputis aliejaus, druska, pipirai.Gaminimas Pievagrybius susmulkiname, pomidorus supjaustome kubeliais, porus - griežinėliais. Įdedame juo..
Recepto vertinimas: