21 rezultatų ieškant "indo"
Šprotų ir bulvių troškinys Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: apie 100 g ančiuvių arba šprotų aštriame padaže 2 valgomieji šaukštai ančiuvių (šprotų) aštraus padažo 6 virtos bulvės 2 svogūnai 2 kiaušiniai 200 ml pieno Gaminimas: Svogūnus nulupkite ir su..
Recepto vertinimas:
Aguročių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g aguročių, 100 g fermentinio sūrio, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto arba margarino, 0,5 stiklinės pieno, 3 šaukštai džiūvėsėlių, pipirų, druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Agurotį išdarinėti, išvirti pasūdytame van..
Recepto vertinimas:
Grybų pudingas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 50 g sviesto, 1 svogūnas, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių, 1 stiklinė pieno arba sultinio, sviesto formai patepti, maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Grybus suk..
Recepto vertinimas:
Varškės pyragasIngridientai: 1,3 stiklinės miltų 2 trynių 200 g sviesto 0,5 stiklinės cukraus Įdarui: 700 g varškės 1 stiklinė cukraus 7 kiaušinių 3 šaukštų grietinės razinų, vanilinio cukraus 2 šaukštų krakmolo Paruošimo būdas: Iš sviesto, miltų, pusė..
Recepto vertinimas:
Tradicinis fondue bourguignonne
Tradicinis fondue bourguignonne Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 560 g jautienos išpjovos, kepimo aliejaus Gaminimas: Supjaustykite jautieną į mažus gabalėlius. Įkaitinkite kepimo aliejų. Jis neturėtų užimti daugiau kaip pusę indo tūrio. Įsitikinkite, kad aliejus pasiekė reikiamą tem..
Recepto vertinimas:
Tradicinio sūrio fondiu receptas
Tradicinio sūrio fondiu receptas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 česnako skiltelė, 150 ml sauso baltojo vyno, 1 arbatinis šaukštelis citrinos sulčių, 275 g tarkuoto Emmenthal sūrio, 275 g tarkuoto Gruyere sūrio, 1 valgomasis šaukštas kukurūzų miltų, 3 valgomieji šaukštai vyšnių d..
Recepto vertinimas:
Pakepintų česnakų tyrelė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.10 česnako galvučių 2.2 šaukštai alyvų aliejaus 3.1/3 stiklinės vandens Gaminimas: Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Nuo česnako galvučių nutrinkite plonus sudžiūvusius lukštus. Gavlutes sudėkite į riebalais ištep..
Recepto vertinimas:
Viščiukas tanduri greituoju būdu
Viščiukas tanduri greituoju būdu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 asmenims reikės 1.500gr vištos galūnių (šlauneles, blauzdeles, sparneliai - kas ką mėgstat). 2.1 citrina nedidele. 3.125ml natūralaus jogurto. 4.4 skilteles česnako. išspaustos 5.2 šaukšteliai su kaupu tanduri pastos...
Recepto vertinimas:
Virš žarijų kepti vištų sparneliai su medumi
Virš žarijų kepti vištų sparneliai su medumi Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.12 vištos sparnelių 2.1/4 stiklinės sojų padažo viena sutrinta česnako skiltelė 3.2 šaukštai chereso 4.2 šaukštai aliejaus 5.2 šaukštai medaus Gaminimas: Popieriniu rankšluoščiu nušluostykite vi..
Recepto vertinimas:
Ryžių apkepas su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.3 stiklinės virtų ryžių 2.3 obuoliai 3.3 kiaušiniai 4.2 šaukštai sviesto 5.0,5 stiklinės džiūvėsėlių cukraus, cinamono Gaminimas: Obuolius nulupti, pašalinti sėklalizdžius, supjaustyti plonais griežinėliais. Kiaušini..
Recepto vertinimas:
Lydeka su krienais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g lydekos, 2.0.75 l vandens, 3.2 arbatiniai šaukšteliai druskos, 4.8 bulvės, 5.3-4 krienų šaknys, 6.100 g sviesto, 7.300 g pieno, 8.1,5 šaukšto kvietinių miltų, 9.6 kartieji pipirai 10.6 kvapnieji pipirai. Gaminimas: Lydekas išdaryti..
Recepto vertinimas:
Su daržovėmis troškinta žuvis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g žuvies, 4-5 bulvės, 2 morkos, 2 pomidorai, 1/2 žalios paprikos, 1/2 raudonos paprikos, petražolių lapelių, 1 svogūnas, 100 g sviesto arba aliejaus, druskos, citrininių pipirų, 1/2 citrinos sulčių. Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Žaliasis špinatų užpilas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 30g smulkiai špinatų, 20g alyvų aliejaus, 6g Džiugo sūrio, 4g kedrų riešutėlių, 2g česnako, 2g sojos padažo, 2g Vorčesteršyro padažo, 0,05g maltų juodųjų pipirų. Gaminimas: Plaktuvu (benderiu)..
Recepto vertinimas:
Rauginti agurkai Ingridientai: 10 kilogramų agurkų, 2 vienetai česnakų, 20 juodųjų serbentų lapų, 20 vyšnių lapų, 15 krienų, 15 krapų su stiebais, 4 šaukštai garstyčių grūdelių, 10 litrų vandens, 650 gramų druskos, 10 ąžuolo lapų Gaminimas Rauginimui parenkami ru..
Recepto vertinimas:
Bulvių apkepas su sūriuIngridientai:1 kg bulvių 1 šaukštas šviežių petražolių 1/2 šaukštelio šviežių čiobrelių 20 g sviesto 1 skiltelė česnako 100 g tarkuoto sūrio 400 ml grietinės druskos pipiraiGaminimasĮkaitinkite orkaitę iki 225 — ..
Recepto vertinimas:
Paprastas pyragasIngridientai:1 kg miltų, 1/2l. pieno arba vandens, 15—30 g mielių, 10 g druskos, 50 g cukraus, 1 kiaušinis aptepimui.Gaminimas Pienas pašildomas iki 35°C. Į dubenėlį, kuriame bus maišoma, suberiama pusė miltų. Mielės sutrupinamos į stiklinę ir ištrinamos..
Recepto vertinimas:
Tortas su abrikosaisIngridientai:100 g šokolado, 320 g sviesto, 120 g cukraus, 2 pakeliai vanilinio cukraus, 2 kiaušiniai, 150 g miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 180 g grietinėlės, 1 pakelis vanilinio kremo miltelių, 450 ml pieno, 1/3 romo esencijos, 850 ml indo konservuotų ..
Recepto vertinimas:
Medaus pyragaičiaiIngridientai:3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės cukraus, 2 šaukštai medaus, 1 šauktelis gesintos sodos, 2 stiklinės miltų, 50 g sviesto. Kremui: 1 stiklinė cukraus, 500 g grietinės, citrinų rūgšties, 2 pakeliai grietinės standiklio. Gaminimas Kiaušinius plakame ..
Recepto vertinimas:
Velykinis tortasIngridientai:250g. aukščiausios rūšies miltų, 250g. margarino, 200g. (stiklinė) grietinės, 2 kiaušinių tryniai, pusė pakelio vanilinio cukraus, vienos citrinos sultys. (visko reikės imti du kartus). Kremui: 2 stiklinės pieno, 200g. cukraus, 150g. sviesto, 100g. miltų,..
Recepto vertinimas:
Indoneziški šašlykaiIngridientai:220 g neriebios kiaulienos išpjovos, 3 šaukštai sojų padažo, šaukštas šviežiai spaustų laimų sulčių, šaukštelis tarkuotų imbierų, šaukštelis cukraus, skiltelė česnako, 2 šaukšteliai aliejaus, nedidelis svogūnas, pusė šaukštelio raudonų..
Recepto vertinimas:
Sūdyta lašišaIngridientai:Lašišos pagal poreikį, druska,cukrus,citrina,krapai.GaminimasLašiša paruošiame - išdorojame, nupjauname galva, išimame stubura su pagrindiniais kaulais. Pasiruošiame druskos ir cukraus mišinį santykis druskos su cukrum yra 2/1. Indo kuriame sudysite lašiša ..
Recepto vertinimas: