20 rezultatų ieškant "iesmu"
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 750g. vištienos filė gabalėlių, 1/4 stiklinės sojų padažo, 2 šaukštai saldžiosios japoniškosios degtinės (mirin), 2 šaukštai chereso, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio im..
Recepto vertinimas:
Kukurūzų dešrelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 ml persijotų kvietinių miltų 175 ml geltonų kukurūzų miltų 2 šaukštai cukraus 1 ½ šaukštelio kepimo miltelių ½ šaukštelio druskos 2 šaukštai margarino 1 didelis išplaktas kiaušinis 175 ml pieno (2,5%) 8 grilio dešrel�..
Recepto vertinimas:
Rytietiškasis veršienos kebabas
Rytietiškasis veršienos kebabas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.750g. veršienos juostelių; 2.1/2 stiklinės slyvų padažo; 3.2 šaukštai sojų padažo; sutrinta česnako skiltelė; 4.1/2 šaukštelio tarkuoto šviežio imbiero; 5.1/4 šaukštelio smulkintos aitriosios paprikos Gaminimas: M�..
Recepto vertinimas:
ŠAŠLYKAS su pomidorais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kg kiaulienos, 1 kg pomidorų, 4 svogūnai, pipirų, druskos pagal skonį. Gaminimas: Mėsą supjaustyti gabalėliais. Svogūnus supjaustyti žiedeliais. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis. Mėsą pasūdyti, papipirinti, sudėti svog�..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas vištienos šašlykas
Pikantiškas vištienos šašlykas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g šašlykų, keletas gabalėlių žaliosios, raudonosios ir geltonosios paprikos, svogūnas, 2.8 pievagrybiai, 3.8 nedideli pomidorai, 4.8 šaukštai alyvų aliejaus. Padažui: 5.300 ml grietinės, 6.2 smulkiai supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Vištos krūtinėlės šašlykai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.300 g vištos krūtinėlių. Marinatui: 2.2 šaukštai aliejaus, 3.2 šaukštai citrinos sulčių, 4.1 ryšulėlis kalendrų arba petražolių, 5.1 raudonoji paprika, 6.1 skiltelė česnako. Padažui: 7.1 raudonoji paprika, 8.2 ša..
Recepto vertinimas:
Šatrijos raganų kepsnysIngridientai:600 g kiaulienos (be kaulų), 1—2 svogūnai, prieskonių, kadagio uogų, burokėlių rūgšties, druskos.Gaminimas Mėsa supjaustoma gabaliukais, subadoma smailiu iešmu, sudedama į molinį puodą, apibarstoma prieskoniais, kadagio uogomis, užpilam..
Recepto vertinimas:
Avienos šašlykasIngridientai:700g avienos (be kaulo), Marinatui: 60 ml aliejaus, 4 šaukštai vyno acto, 5 skiltelės česnako, maltos aitriosios paprikos, 2 svogūnai, druska.Gaminimas Svogūną stambiai supjaustyti. Česnaką smulkiai supjaustyti. Actą sumaišyti su aliejumi, sudėti česnak..
Recepto vertinimas:
Aviena, marinuota su garstyčiomis
Aviena, marinuota su garstyčiomisIngridientai:700 g avienos filė, 4 šaukštai tamsiojo sojų padažo, 4 šaukštai aliejaus, 1 citrinos sulčių, 4 skiltelės česnako, 4 šaukštai saldžiųjų garstyčių, 3 šaukštai susmulkintų prieskoninių žalumynų, druskos.Gaminimas Česnako skilteles..
Recepto vertinimas:
Stirnienos šašlykaiIngridientai:2 kg stirnienos, 50 ml alyvuogių aliejaus, 6 svogūnai, 300 g pomidorų, 300 g agurkų, 100 ml vyno acto, 100 ml šalto virinto vandens, galvutė česnako, šaukštas cukraus, 4 laurų lapeliai, 3 šaukštai juodųjų pipirų žirnelių, druskos.Gaminimas Actą su..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos šašlykai su bulvėmis
Kiaulienos šašlykai su bulvėmisIngridientai:16 mažų šviežių bulvių, 700 g kiaulienos, citrina, 2 šaukštai susmulkintų žalių rozmarinų arba 2 šaukšteliai džiovintų, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, pusės citrinos sulčių.Gaminimas Bulves nuskutame, nuplauname ir išverdame. Van..
Recepto vertinimas:
Briedienos šašlykaiIngridientai:500 g briedienos filė, 400 ml baltojo stalo vyno, 4 svogūnai, 200 g lašinių, 2 šaukštai susmulkintų petražolių, svogūnų laiškų, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Mėsą supjaustome maždaug 60 g gabalėliais, užpilame vynu ir parai padedame ..
Recepto vertinimas:
Jūrų gėrybių šašlykaiIngridientai:600 konservuotų jūrų gėrybių (asorti), 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 1 citrinos sulčių, susmulkintų petražolių, citrina papuošti.Gaminimas Ant 3 metalinių iešmų pakaitomis susmeigiame visas jūrų gėrybes. Paskui apšlakstome citrinos sulti..
Recepto vertinimas:
Aviena, marinuota alujeIngridientai:500 g avienos filė, 200 ml alaus, 2 svogūnai, 2 raudonos saldžiosios paprikos, 8 ananaso žiedai, 8 vynuoginiai pomidoriukai, 60 ml degtinės, 4 tortiljų paplotėliai.Gaminimas Avieną supjaustome kubeliais, užpilame alumi ir padedame 2 valandoms šaltai. ..
Recepto vertinimas:
Kepenėlių šašlykaiIngridientai:460 g avių kepenėlių, 120 g avių lajaus, šaukštelis susmulkintų petražolių, žagrenių vaisių, druskos.Gaminimas Nuėmę plėvelę, supjaustome kepenėles 30-40 g svorio gabalėliais. Avių lajų supjaustome 10-15 g svorio gabalėliais. Ant iešmų paka..
Recepto vertinimas:
Veršienos suktinukaiIngridientai:800 g veršienos išpjovos, 10 grūstų česnako skiltelių, 4 šaukštai citrinų sulčių, 120 g lašinių, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Veršieną supjaustome į 8 didelius gabalus. Kiekvieną išm..
Recepto vertinimas:
Turkiški šašlykaiIngridientai:600 g avienos, 150 g lašinukų, 200 g svogūnų, 100 g pomidorų, 300 g ryžių, 3 skiltelės česnako, 2 šaukštai stambiai supjaustytų petražolių, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai pomidorų pastos, acto, kvapiųjų pipirų, juodųjų pipirų, druskos, alieja..
Recepto vertinimas:
Ant iešmų keptos daržovėsIngridientai:Nedidelė geltonoji paprika, nedidelis svogūnas, cukinija (apie 80 g), didelis pomidoras, šaukštas alyvuogių aliejaus, pusė šaukštelio druskos. Padažui: 2 šaukštai sezamų sėklų, 2 šaukštai kokosų drožlių, 4 šaukštai laimų sulčių, 6 �..
Recepto vertinimas:
Šašlykai su apelsinaisIngridientai:500 g minkštos avienos, 8 šaukštai kečupo, ryšelis svogūnų laiškų, apelsinas. Garnyrui: ketvirtis raudongūžio kopūsto, gūžė salotų, 50 ml apelsinų sulčių, 2 šaukštai majonezo, šaukštas obuolių acto, šaukštelis garstyčių, maltų juod�..
Recepto vertinimas:
Vištienos šašlykas (Lauros) (foto)
Vištienos šašlykas (Lauros) (foto)Ingridientai:5 vištienos ketvirčiai, 500 ml lieso kefyro (arba jogurto), druskos ir pipirų (pagal skonį), 2 arb. š. kario prieskonių, 1 arb. š. raudonėlių, 2 skiltelės česnako.Gaminimas Nuplauti vištienos ketvirčius, juos nusausinti ir sudėti į..
Recepto vertinimas: