Veršienos suktinukai
Ingridientai:800 g veršienos išpjovos,
10 grūstų česnako skiltelių,
4 šaukštai citrinų sulčių,
120 g lašinių,
2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Veršieną supjaustome į 8 didelius gabalus. Kiekvieną išmušame, apibarstome grūstu česnaku, pipirais, druska, pašlakstome citrinų sultimis ir 4-6 valandoms padedame šaltai.
Lašinius supjaustome į 8 lygius gabalėlius.
Ant kiekvieno veršienos gabalo uždedame po lašinių gabalėlį ir susukame voleliu.
Volelius susmeigiame ant iešmų ir kepame įkaitintame grilyje pusvalandį.
Iškepusius suktinukus nuimame nuo iešmų ir sudedame į lėkštutes. Apibarstome smulkiai supjaustytomis petražolėmis.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!