Avienos šašlykas

Ingridientai:
700g avienos (be kaulo),

Marinatui:
60 ml aliejaus,
4 šaukštai vyno acto,
5 skiltelės česnako,
maltos aitriosios paprikos,
2 svogūnai,
druska.
Gaminimas
Svogūną stambiai supjaustyti. Česnaką smulkiai supjaustyti. Actą sumaišyti su aliejumi, sudėti česnaką, aitriają papriką ir druską. Viska išmaišyti.

Mėsą supjaustyti storais griežinėliais. Ant mėsos sudėti svogūnus ir užpilti marinatą. Gerai išmaišykite. Uždenkite ir pastatykite parai pastovėti. Išimame mėsą ir supjaustome šašlyko gabalėliais. Tuomet veriame ant iešmų ir kepame ant žarijų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!