20 rezultatų ieškant "http www ge"
Šveicariškas kumpio plokštainis
Šveicariškas kumpio plokštainis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešla: * 3 puodeliai miltų; * 2 valg. šaukštai cukraus; * ½ arb. šaukštelio druskos; * ¼ puodelio linų sėmenų; * 1 valg. šaukštas mielių; * 1 puodelis vandens; * ¼ puodelio garstyčių miltelių; Įdaras: * 2 val..
Recepto vertinimas:
Salotos Antipasto Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Užpilas: * 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; * 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; * 2 skiltelės česnako; * 2 valg. šaukštai balto vyno acto; * 2 valg. šaukštai vandens; * 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žol..
Recepto vertinimas:
Vaisių salotos su mango padažu
Vaisių salotos su mango padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 prinokę mango vaisiai 2 apelsinai 2 persikai 1 mažas melionas 1 nektarinas 2 slyvos 50 g aviečių 50 g mėlynių 4 šaukštai smulkiojo cukraus 1 citrinos sultys (plastikinės plėvelės) Gaminimas: 1. Mango vaisius nulupame, i�..
Recepto vertinimas:
Salotos su krevetėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 200 g lukštentų krevečių 1 gūžė raudonų garbanotųjų salotų 1 gūžė „Icebcrg” salotų 4 kietai virti kiaušiniai 1 šaukštas garstyčių 1 šaukštas raudonojo vyno acto 3 šaukštai alyvų aliej..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir cukinijų užkandėlė
Baklažanų ir cukinijų užkandėlė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 6 arba 12 pusiau perpjautų itališkos duonos riekelių 100 ml alyvų aliejaus 2 trintos česnako skiltelės ½ arbatinio šaukštelio druskos 1 arbatinis šaukštelis prieskoninės druskos 1 baklažanas 1 žalioji cukinija 200 ..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g jautienos krūtininės 3 šaukštai aliejaus l kg mažų svogūnų 150 g grietinės l šaukštas garstyčių ¼ burgundi6ko raudonojo vyno 4 lauro lapeliai maltų pipirų, druskos aliumini..
Recepto vertinimas:
Veršienos suktinukai su alyvomis
Veršienos suktinukai su alyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 8 ploni veršienos eskalopai 8 griežinėliai rūkyto kumpio 1 pusžiedžiais supjaustytas svogūnas 100 g žaliųjų alyvų 100 g juodųjų alyvų 400 g šviežių pomidorų be odelės 1 stiklinė sauso b..
Recepto vertinimas:
Įdaryti kiaulienos suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g kiaulienos filė 8 ploni griežinėliai lašinukų 2 šaukštai maltų džiūvėsių 6 šaukštai alyvų arba saulėgrąžų aliejaus 2 šaukštai garstyčių 2 šaukšteliai pomidorų padažo 1/2 šauk..
Recepto vertinimas:
Lašiša su šampano padažu Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 4 gabalėliai lašišos (kiekvienas maždaug po 200 g) 200 g krevečių 1 svogūnas 1 avokadas 3 kiaušiniai 2 citrinų sultys 3 šaukštai majonezo 1 šaukštas pomidorų tyrės 1 kubelis koncentruoto paukšti..
Recepto vertinimas:
Jūrų ešerys su pankoliais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 išdarytas ešerys (maždaug 1 kg) 750 g pankolių 1 didelis svogūnas 4 didelės bulvės 1 citrinos sultys 50 g sviesto ½ kubelio koncentruoto paukštienos sultinio 150 ml vandens 1 šaukštelis krapų ryšelis petražolių lauro lap..
Recepto vertinimas:
Plekšnės su vynuogėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms 8 plekšnių filė (kiekviena po 100 g) 300 g žaliųjų vynuogių 100 g raudonųjų vynuogių 2 citrinų sultys 100 g sviesto 3 kiaušinių tryniai 200 ml sauso balto vyno 3 šaukšteliai apelsinų likerio 1 šauk..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir paprikų tyrsriubė Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 3 pomidorai 2 raudonos saldžiosios paprikos 1 salieras 1 poro baltoji dalis 1 kubelis paukštienos sultinio 1 1/2 litro vandens 2 šviežių bazilikų šakelės 1 šaukštas alyvų aliejaus keli bazilikų ..
Recepto vertinimas:
Moliūgų sriuba su kepintomis vėžių uodegėlėmis
Moliūgų sriuba su kepintomis vėžių uodegėlėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Kepintų vėžių uodegėlių 200 g valytų vėžių uodegėlių ½ smulkintos aitriosios paprikos 2 sutrintos česnako skiltelės druskos ir pipirų 2 valgomieji šaukštai alyvų aliejaus Išmaišykite vi..
Recepto vertinimas:
Apkeptos paprikos sriuba Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 vidutinės raudonosios paprikos 1 nedidelė geltonoji paprika 1-2 nedideli kajeno pipirai 3 skiltelės česnako 1 šaukštas alyvų aliejaus 400 g vištienos sultinio 0,5 puodelio grietinėlės Gaminimas: 1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 C...
Recepto vertinimas:
Jogurtiniai ledai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 šaukštas krakmolo 1,5 stiklinės pieno 100g kokoso drožlių 50g migdolų plokštelių cukraus ar medaus pagal skonį 1 stiklinė tiršto jogurto Gaminimas: Stiklinę pieno užviriname su cukrumi ar medumi (saldiname pagal skonį), o likusiame p..
Recepto vertinimas:
Libanietiška vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 150g. vištienos krutineles 1 kiaušinis 30g. miltu 25g. svogunu 10g. sviesto 10g. Maggi Texicana Salsa arba Maggi pomidoru padažo 10g. Maggi prieskoniu mišinio 1g. citrinos rugšties 5g. cesnaku 5g. žalumynu druskos 150g. virtu ryžiu..
Recepto vertinimas:
„Traškantys” pyragaičiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g tamsaus šokolado 50 g sviesto arba margarino 3 maistiniai šaukštai cukraus 600 ml kukurūzinių dribsnių 75 ml kokoso drožlių kietos formelės Gaminimas: 1. Sulaužykite gabalėliais šokoladą. 2. Sudėkite į puodą ma..
Recepto vertinimas:
Obuolių pyragasIngridientai: * 4 kiaušiniai * 0.5-1 stiklinė cukraus * 1 stiklinės miltų * 1 šaukštas krakmolo * žiupsnelis cinamono * razinu, pagal skonį * obuolių, pagal skonį Gaminimas: Atskirti kiaušinių baltymus nuo trynių. Puse stiklinė..
Recepto vertinimas:
Tekšių ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 ml gerai išsirpusių tekšių 3 kiaušiniai 100 ml smulkaus cukraus 200 ml plakamosios grietinėlės Gaminimas: 1. Nuvalykite tekšes. 2. Virkite maišydami kiaušinius ir cukrų puode, kol jie sutirštės. 3. Plakite, kol kremas atvės. Įmaišyk..
Recepto vertinimas:
Risotto su jūros gėrybėmis (Sonatinos)
Risotto su jūros gėrybėmis (Sonatinos)Ingridientai:5 puodeliai daržovių sultinio, 3 v. š. aliejaus, 1 svogūno galva, supjaustyta, 2 puodeliai apvalių ryžių, 1 puodelis balto vyno, 3 česnako skiltelės, išspaustos, 400 g jūros gėrybių mišinio, druskos, pipirų, šviežių kapotų petr..
Recepto vertinimas: