20 rezultatų ieškant "grybus"
Žiedinių kopūstų apkepas su grybais
Žiedinių kopūstų apkepas su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg žiedinių kopūstų, 200 g šviežių arba 60 g džiovintų grybų, 2 – 3 šaukšati sviesto, 1 svogūnas, 1 stiklinė grybų sultinio, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai miltų, 2 – 3 kiaušiniai, 2 šaukštai ..
Recepto vertinimas:
Grybų apkepas su grietinės padažu
Grybų apkepas su grietinės padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto arba aliejaus, druskos. Padažui: 3 šaukštai miltų, 1 stiklinė grybų sultinio, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Šviežius g..
Recepto vertinimas:
Kepti švieži grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų kepurėlių, 3 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų, 5 šaukštai miltų. Gaminimas: Sausus ką tik surinktus grybus nuvalyti. Jeigu reikia plautį, nuplautus grybus išdžiovinti ant servetėlės. Kotelius nupjauti ir s..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su porais arba svogūnais
Grybai, troškinti su porais arba svogūnais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 400 g svogūnų arba porų, 3 šaukštai margarino, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės sultinio, 1 stiklinė grietinės, druskos, citrinos sulčių, žalumynų. Gaminimas: Nuvalytus ir nuplautus g..
Recepto vertinimas:
Grybų padažas su svogūnais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 džiovinti grybai 3 svogūnai 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 0,5 stilinės grietinės Gaminimas: Grybus, svogūnus ir petražoles išvirti 4 stiklinėse vandens.Užvirus vandenį nukošti per sietelį. O grybus smulkiai supja..
Recepto vertinimas:
Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu
Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.8 džiovinti grybai judo ausis; 2.ryšulėlis žalių kiniškų daržovių (kiniškų kopūstų, 3.brokolių, pekininio bastučio); 4.2 šaukštai aliejaus;5.2 šaukštai austrių padažo Gaminimas: Grybus pami..
Recepto vertinimas:
Keptas fazanas su grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.Jaunas apie 1 kg sveriantis fazanas, 2.1 šaukštelis druskos, 3.1/2 šaukšteliai pipirų, 4.100 g šoninės, 5.2 šaukštai aliejaus, 6.100 g sūrio7.1/8 l baltojo vyno, 8.1/8 l mėsos sultinio, 9.250 g šviežių grybų, 10.4 šauk..
Recepto vertinimas:
Muštinis su voveraitėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 mėsos gabaliukai po 150 g 2.1/2 šaukštelio pipirų 3.2 šaukštai aliejaus 4.250 g voveraičių 5.2 šaukštai sviesto, 6.druskos 7.1 šaukštas sojų padažo 8.1/8 l grietinės 9.petražolių pagal skonį Gaminimas: Kepsnio pakraš..
Recepto vertinimas:
Įdaryta grybais višta Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 valg. šaukšt. sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų Gaminimas: 1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apač..
Recepto vertinimas:
Avienos ir pupelių troškinys su grybais
Avienos ir pupelių troškinys su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g avienos, 2.1 šaukštas sviesto, 3.2 svogūnai, 4.500 g pupelių ankščių, 5.2 stiklinės vandens arba sultinio, 6.150 g sūdytų grybų, 7.2 šaukštai pomidorų arba obuolių tyrės, 8.2 šaukšteliai miltų, 9.2 �..
Recepto vertinimas:
MARINUOTI GRYBAI Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg. grybų, 3 arb,šaukšteliai druskos,, 12 žirnelių juodųjų pipirų, 3 žirneliai kvepiančių pipirų, 2 lauro lapai. 3 valg.šaukštai acto, 1 arb,šaukštelis cukraus, 1-2 stiklinės vandens. Gaminimas: Grybus ..
Recepto vertinimas:
Lakštiniai su pievagrybiaisIngridientai:400 g lakštinių 1 šaukštas aliejaus 1 skiltelė česnako 250 g svogūnų laiškų 750 g pievagrybių 75 g sviesto 1 šaukštelis juodųjų pipirų druskosGaminimasPuode užvirinkite 3 1 sūdyto vandens. Sudėkite makaro..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su grybais
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su grybaisIngridientai:16 sluoksniuotos tešlos krepšelių, 50g. džiovintų grybų, 40g. miltų, 90g. sviesto, 2 šaukštai brendžio, 500ml. pieno, muskato riešuto, maltų baltųjų pipirų, druskos, petražolių ar kitų žalumynų papuošti.Gaminimas Grybus u..
Recepto vertinimas:
Avižinių dribsnių sriuba su džiovintais grybais
Avižinių dribsnių sriuba su džiovintais grybaisIngridientai:10 g džiovintų grybų, 50 g stambių avižinių dribsnių, 1 morka, saliero gumbo, gabalėlis petražolės šaknies, 1 svogūnas, 0,5 šaukšto sviesto, druskos, žalumynų.Gaminimas Džiovintus grybus nuplauname, sudedame į puod..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų apkepas su grybais
Žiedinių kopūstų apkepas su grybaisIngridientai:1 kg žiedinių kopūstų, 200 g šviežių arba 60 g džiovintų grybų, 2–3 šaukštai sviesto, 1 svogūnas, 1 stiklinė grybų sultinio, 2 šaukštai miltų, 2–3 kiaušiniai, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai džiūvės..
Recepto vertinimas:
Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu
Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažuIngridientai:8 džiovinti grybai, ryšulėlis žalių kiniškų daržovių (kiniškų kopūstų, brokolių, pekininio bastučio), 2 šaukštai aliejaus, 2 šaukštai austrių padažo.Gaminimas Grybus pamirkykite karštame vandenyje. Kruopščiai ..
Recepto vertinimas:
Vištienos sriuba su bambukų ūgliais
Vištienos sriuba su bambukų ūgliaisIngridientai:30g džiovintų tongu grybų, 150g apvirtos vištienos be odelės, 60g bambukų ūglių, 1 šaukštas sojos padažo, 1 šaukštas ryžių vyno arba sauso chereso, 1-1,4 litro vištienos sultinio, druskos, pipirų, šviežios kalendros.Gaminimas Gry..
Recepto vertinimas:
Salotos su krevetėmis ir grybais
Salotos su krevetėmis ir grybaisIngridientai:6 porcijos 3 citrinos, 6 česnako skiltelės, 60 ml (4 šaukštai) baltojo vyno acto, 250 ml alyvuogių aliejaus, 60 ml (4 šaukštai) kaparėlių, 18 neišlukštentų didžiųjų krevečių, 375 g jaunų grybų, druskos, petražolės šakelė.Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Cepelinai Ingridientai: 12 - 15 žalių bulvių, 4 - 5 virtos bulvės, druskos Gaminimas Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvių tarkius išsunkti per marlę, skysčio neišpilti, bet palaukti, kol nusistovės krakmolas. Virtas bulves sutrynti į košę. Tuomet nupilti tarkių ..
Recepto vertinimas:
GRYBŲ TROŠKINYSIngridientai:700 g įvairių grybų,1 svogūnas,8 šalavijo lapeliai,2 šaukštai sviesto,200 g grietinės,150 g grietinėlės, druskosGaminimasGrybus supjaustyti į dvi ar keturias dalis. Svogūną supjaustyti kubeliais. &..
Recepto vertinimas: