GRYBŲ TROŠKINYS

Ingridientai:
700 g įvairių grybų,
1 svogūnas,
8 šalavijo lapeliai,
2 šaukštai sviesto,
200 g grietinės,
150 g grietinėlės,
druskos
Gaminimas
Grybus supjaustyti į dvi ar keturias dalis. Svogūną supjaustyti kubeliais. Šalavijo lapus supjaustyti juostelėmis.
Svieste pakepinti svogūnus, po to sudėti grybus ir vėl pakepinti. Tada sudėti grietinę, supilti grietinėlę ir išmaišyti. Grybus pasūdyti ir suberti šalaviją. Keptuvę uždengti ir ant silpnos ugnies troškinti grybus apie 15 min.
Prie troškinio patiekti atskirai virtų bulvių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!