20 rezultatų ieškant "grybai mak"
Švilpikai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 porcijoms paruošti reikia: 7-8 bulvių; 2 kiaušinių; 3 šaukštų miltų; 1 šaukšto grietinės; druskos. Padažui: 2 džiovintų grybų; 1 šaukšto miltų; 1 stiklinės grybų sultinio; 1 svogūno; druskos. Gaminimas: Virtos bulvės sumalamos mėsm..
Recepto vertinimas:
Konservuoti baravykai su pomidorais
Konservuoti baravykai su pomidorais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg grybų, 100g aliejaus, 3vnt. pomidorų, 5vnt. kvapniųjų pipirų, Gaminimas: Vienam kilogramui šviežių grybų imama 100 g aliejaus, 2—3 pomidorai, 5 kvapieji pipirai. Jei d..
Recepto vertinimas:
Konservuoti grybai savo sultyse
Konservuoti grybai savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg grybų, 20g druskos, kmynų pagal skonį, lauko lapų pagal skonį, juodųjų pipirų Gaminimas: Išplauti grybai supjaustomi ir sudedami į emaliuotą puodą. Kilogramui šviežių grybų ber..
Recepto vertinimas:
Sūdytos žaliuokės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g žaliuokių, 50g druskos Gaminimas: Šviežios žaliuokės nuplaunamos, didesnės pasmulkinamos. Sumaišomos su druska ir sudedamos į stiklainį, uždengiamos, bet ne sandariai. Per kelias dienas atsiradus su..
Recepto vertinimas:
Žaliuokės savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Žaliuokių pagal skonį, truputis svogūnų, kvapniųjų pipirų, maltų lauro lapų, truputis druskos Gaminimas: Paprastai žaliuokės yra labai žemėtos, todėl, prieš konservuojant, jas reikia ge..
Recepto vertinimas:
Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..
Recepto vertinimas:
Ivairių daržovių mišrainėIngridientai:2—3 virtos bulvės, 2 morkos, salieras, 0,5 stiklinės pupelių, raugintas agurkas, 0,5 stiklinės konservuotų žaliųjų žirnelių, obuolys, 2 virti kiaušiniai, keli marinuoti ar sūdyti grybai, 3—4 šaukštai majonezo, šaukšte..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir gelteklių mišrainėIngridientai:2-3 virtos bulvės, 3 virtos gelteklės šaknys, 3 - 4 džiovinti grybai, 2 šaukštai majonezo, virtas kiaušinis, šaukštelis pyrago džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Virtos bulvės ir gelteklės šaknys supjaustomos griežinėliais. Džiovinti..
Recepto vertinimas:
Grybų sriubaIngridientai:3—4 bulvės, 3—4 džiovinti grybai, svogūnas, 2 šaukštai grietinės, 20 g sviesto, lauro lapelis, druskos, 1,5l vandens.Gaminimas Grybai nuplaunami ir 1 val. pamirkomi. Po to supjaustomi juostelėmis ir sudedami į verdantį vandenį. Bulvės supjau..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 7 - 8 žalios bulvės, 2 - 3 virtos bulvės, druskos Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Kai krakmolas nusėda, skystis nupilamas, o krakmolas užpilamas stikline karšto pien..
Recepto vertinimas:
Bulvių maltinukaiIngridientai:4—5 virtos bulvės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, šaukštas grietinės, riebalų kepimui, druskos. P a d a ž a s. 30 g džiovintų grybų, šaukštas miltų, 50 g margarino, stiklinė grybų sultinio, svogūnas, druskos.Gaminimas Bulvės sum..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grybų apkepasIngridientai:4—5 žalios bulvės, 5—6 džiovinti grybai, 2 svogūnai, 3 kiaušiniai, 100 g margarino, 4 šaukštai grietinės, žiupsnelis maltų kalendros grūdelių, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verda..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir mėsos faršo apkepasIngridientai:5—6 bulvės, 0,5 kg mėsos faršo, 2 riekutės pyrago, kiaušinis, svogūnas, šaukštelis riebalų, maltų pipirų, 4 džiovinti grybai, 0,5 stiklinės grietinės, šaukštas tarkuoto „Šėtos" sūrio, šaukštas pyrago džiūvėsėl..
Recepto vertinimas:
Grybų salotos su silkeIngridientai:0,5kg grybų, 1 silkė, 1 raugintas agurkas, 1 svogūnas, 2-3 šaukštai aliejaus, acto, lauro lapelių, pipirų, druskos.Gaminimas Perrinkti, nuplauti grybai verdami 15-20min. parūgštintame ir pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Išvirę supilami ant sietel..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba su grybaisIngridientai:4—5 bulvės, 1 šaukštas miežinių kruopų, 4—5 džiovinti grybai, 20 g sviesto, 3 šaukštai grietinės, druskos, 1 lauro lapelis, 2t vandens.Gaminimas Miežinės kruopos ir grybai atskirai pamirkomi (apie 1 val.). Grybai gerai išplaunam..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grybų apkepas.Ingridientai:7—8 bulvės, 5—6 džiovinti grybai, 2 svogūnai, 3 kiaušiniai, 100 g sviesto, 4 šaukštai grietinės, žiupsnelis maltų pipirų, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verdantį vandenį ir 2â�..
Recepto vertinimas:
Skryliai su džiovintais grybais
Skryliai su džiovintais grybaisIngridientai:3 stiklinės kvietinių miltų, 1 kiaušinis (nebūtinai), vandens, 10 džiovintų baravykų, 2 svogūnai, l/2 stiklinės aliejaus, druskos.Gaminimas Išverdami skryliai. Grybai išmirkomi, gerai nuplaunami (jeigu džiovinti pačios šeimininkės, g..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir mėsos faršo apkepas (Vitos)
Bulvių ir mėsos faršo apkepas (Vitos)Ingridientai:5—6 bulvės, 0,5 kg mėsos faršo, 2 riekutės pyrago, kiaušinis, svogūnas, šaukštelis riebalų, maltų pipirų, 4 džiovinti grybai, 0,5 stiklinės grietinės, šaukštas tarkuoto „Šėtos" sūrio, šaukštas pyrago džiūvėsė..
Recepto vertinimas:
BULVIŲ MALTINUKAIIngridientai:7-8 bulvės2 kiaušiniai3 šaukštai miltų1 šaukštas grietinėsdruskos, riebalų kepimuiPadažui: 2 džiovinti grybai1 šaukštas miltų1 stiklinė grybų sultinio1 svogūnas, druskosGaminimasVi..
Recepto vertinimas:
Cepelinai Ingridientai: 12 - 15 žalių bulvių, 4 - 5 virtos bulvės, druskos Gaminimas Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvių tarkius išsunkti per marlę, skysčio neišpilti, bet palaukti, kol nusistovės krakmolas. Virtas bulves sutrynti į košę. Tuomet nupilti tarkių ..
Recepto vertinimas: