20 rezultatų ieškant "grietines 2bpertepimas"
Žemaitiškas kastinys Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1/2 l grietinės 1 šaukšt. sviesto 1/2 arb.šaukšt. kmynų ar kitų prieskonių druskos Gaminimas: Žemaitiškas kastinys - lengvas valgis iš grietinės bei sviesto su prieskoniais. Valgytas dažniausiai pasninkų..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su kukuliais ir bulvėmis
Žuvienė su kukuliais ir bulvėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g žuvies, 10 pipirų, lauro lapeliai, 1 šaukštas miltų, 200 g prieskoninių daržovių, 1 šaukštas sviesto, 150 g grietinės, 3 litrai vandens, 4 virtos bulvės. Kukuliams: 300g žuvų mėsos be kaulų, 0.5 riekės pyrago,..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g bulvių, 100 g sviesto, 80 g agurkų 80 g pomidorų, 100 g grietinės, druskos. Gaminimas: Žalias bulves supjaustykite skiltelėmis. Dėkite bulves į skrudintuvą arba į keptuvėje įkaitintus riebalus, pasūdykite ir kepkite kartais pamaišyd..
Recepto vertinimas:
Cikorijų apkepas su grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg cikorijų, 2 svogūnai, 100 g džiovintų grybų, 3 kiaušiniai, 1 šaukštas miltų, 3 šaukštai grietinės, 2 šaukštai sviesto arba margarino, pipirų, druskos Gaminimas: Supjausčius cikorijas, apšlakstyti parūgštintu vanden..
Recepto vertinimas:
Baravykai grietinės padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g baravykų, 400 g bulvių, 2 svogūnai, 40 g sviesto, šaukštas miltų, stiklinė grietinės, druskos, pipirų. Gaminimas: Baravykus ir bulves supjaustyti. Bulves kepti svieste, kiek vėliau sudėti grybus, svogūnus ir dar pakepti...
Recepto vertinimas:
Grybų apkepas su grietinės padažu
Grybų apkepas su grietinės padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto arba aliejaus, druskos. Padažui: 3 šaukštai miltų, 1 stiklinė grybų sultinio, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Šviežius g..
Recepto vertinimas:
Grybų ir pomidorų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 svogūnai, 2 šaukštai sviesto arba margarino, druskos, 3 šaukštai grietinės arba 2 šaukštai sultinio, 2 šaukštai grietinės, 7 vidutinio didumo pomidorai, 2 šaukšteliai sviesto, krapų arba petražolių..
Recepto vertinimas:
Langetas grietinės padaže Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, 0,5 citrinos sulčių, 2 šaukštai miltų, 30 g riebalų, 2 stiklinės mėsos sultinio, 100 g grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti, apšlakstyti citrinos sultimis ir 30 minučių palaikyti. Paskui..
Recepto vertinimas:
Aviena grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, riebalų, šaukštas miltų, 2 svogūnai, 2 petražolės šaknys, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, įpilti vandens ir troškinti. Baigiant troškinti..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 2 stiklinės miltų, 100 g sviesto arba margarino, 0,5 šaukštelio geriamosios sodos, 0,5 šaukštelio druskos, 2 šaukštai grietinės arba rūgusio pieno, kiaušinio (aptepimui). Įdarui: 250 g virtų grybų, 1 šaukštas sviesto, 1 ..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10 baltagūžių kopūstų lapų, druskos, vandens. Troškinimui: 2 šaukštai riebalų, 3 šaukštai grietinės. Įdarui: Grybų, rūkytų lašinukų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, gabalėlis saliero, 0,5 stiklinės ryžių košės. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Briedžiukai, kepti grietinės padaže
Briedžiukai, kepti grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių briedžiukų, druskos, 3 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 200 g grietinės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas petražolių lapelių, 2 šaukštai tarkuoto sūrio Gaminimas: Briedžiukus švariai nuplauti, supja..
Recepto vertinimas:
Grybų padažas su agurkais ir pomidorais
Grybų padažas su agurkais ir pomidorais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 - 400 g. virtų grybų, 1 svogūnas, 1 - 2 pomidorai, 1 nedidelis raugintas agurkas, 1 stiklinė grietinės arba 0,5 stiklinės grietinės ir 0,5 stiklinės majonezo, druskos, cukraus, pipirų, 1 kietai virtas kiaušinis, ..
Recepto vertinimas:
Šventinės burokėlių salotosIngridientai: 500g išvirtų burokėlių 6 kietai virtų kiaušinių 400g grietinės 20g želatinos 2 skilteles česnako 1 svogūno keptos duonytės Išvirtus burokėlius sutarkuoju, ispaudžiu česnako. Į kitą indą pripjaustau virtų kiaušinių, svo..
Recepto vertinimas:
Grietinės padažas su svogūnais
Grietinės padažas su svogūnais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Padažo kiekis : [250g.] 1.100g. grietinės; 2.100g. sultinio; 3.15g. sviesto; 4.10g. miltų; 5.50g. svogūnų, pipirų ir druskos Gaminimas: Svogūnus smulkiai supiaustome ir kepiname svieste, kol suminkštėja, bet nepagelsta. Tada..
Recepto vertinimas:
Mėsos vyniotinis su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400 g jautienos, 2.100 g kiaulienos, 3.0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių, 4.3/4 stiklinės vandens, 5.100 g grietinės, 6.1 kiaušinis, druskos, pipirų, petražolių lapelių, 7.3 šaukštai margarino, 8.250 g nedidelių baravykų..
Recepto vertinimas:
Gabalėliais spirginta jautiena [befstrogenas]
Gabalėliais spirginta jautiena [befstrogenas] Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, druskos, pipirų, 2.50 g riebalų, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas miltų, 5.1 šaukštas pomidorų tyrės, 6.200 g grietinės, aštraus padažo. Gaminimas: Mėsą iš pradžių supj..
Recepto vertinimas:
Guliašias su grietine Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 šaukštai kiaulienos taukų, 2.600g jautienos, 3.500g svogūnų, 4.1/2 šaukštelio pipirų, 5.2 šaukšteliai maltų saldžiųjų paprikų, 6.1 žiuspnelis maltų džiovintų česnakų, 7.1/2 šaukštelio maltų kmynų, 8.1/8 l mės..
Recepto vertinimas:
Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..
Recepto vertinimas:
Aviečių - riešutų nugos tortas
Aviečių - riešutų nugos tortasIngridientai:12 porcijų Torto biskvitas, 300 g riešutų nugos (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 300 g šviežių arba šaldytų aviečių ir 12 želė saldainiukų tortui puošti, 4 valg. šaukšt. aviečių uogienės, cukraus pagal skonį, 600 g grietin..
Recepto vertinimas: