20 rezultatų ieškant "svogunai tesloja"

Daržovių ragu

Daržovių ragu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2- 3 bulvės, stiklinė pupelių, 3 pomidorai, 3 svogūnai, 4 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštelis mairūno, šaukštas citrinos sulčių, druskos. Gaminimas: Bulvės ir pupelės išverdamos ir nusunkiamos. Česnakai ir svogūna..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti ankštpipiriai

Troškinti ankštpipiriai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g geltonų, žalių ir raudonų ankštpipirių, 2 svogūnai, 2 šaukštai aliejaus, 1 česnako skiltelė, 1/8 l daržovių sultinio, 1 šaukštas saldžių raudonųjų pipirų, 2 šaukštai pjaustytų petražolių Gaminimas: Orkaitė įk..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių troškinys

Daržovių troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Po 1 raudoną, žalią ir geltoną saldų pipirą, 1 cukinija 2 svogūnai 3 česnako skiltelės 400 g baklažanų 6 šaukštai alyvų aliejaus 1 šaukštas druskos ½ šaukštelio šviežių rozmarinų Pluoštelis žalumynų - šviežių čiobr..

Recepto vertinimas: 4

Medžiotojų kepsnys

Medžiotojų kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g kiaulienos, druskos, džiūvėsėlių, 2 šaukštai sviesto, 1 kiaušinis, riebalų kepimui. Įdarui: 150 g kiaulienos faršo, 4 svogūnai, 1 šaukštelis riebalų, pipirų, druskos.  Gaminimas: Kiauliena supjaustoma tokiais gabalėli..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena troškinta savo sultyse

Jautiena troškinta savo sultyse Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos,2. 2 dideli svogūnai, 3.druskos, pipirų, 4.50 g sviesto Gaminimas: Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušti. Troškintuvo dugną plonai iš..

Recepto vertinimas: 0

Silkė grietinės padaže

Silkė grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 silkės, 2.2 svogūnai, 3.2 obuoliai, 4.1 stiklinė grietinės, druskos, cukraus, acto. Gaminimas: Silkės nulupamos, išėmus kaulus supjaustomos ir sudedamos į pailgą dubenį. Nulupti obuoliai stambiai sutarkuojami, svogūnai smulkia..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai kukuliai su lašinukais

Bulviniai kukuliai su lašinukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 pakelis mišinio cepelinams, 100 g lašinių su raumenukais, 2 svogūnai, 1 kiaušinis, žiupsnelis tarkuoto muskato riešuto, po šaukštą pjaustytų petražolių ir krapų. Gaminimas: Paruoškite tešlą pagal cepelinų miš..

Recepto vertinimas: 0

BULGARIŠKAI MARINUOTI SVOGŪNAI

BULGARIŠKAI MARINUOTI SVOGŪNAI Patiekalo šalis: Bulgarija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l. stiklainiui : nedideli svogūnai (iki 3 cm skersmens), 9 juodųjų pipirų žirneliai, 1 nedidelė aitriosios paprikos (čili) ankštis, 4-5 lauro lapeliai, 1 šaukštas druskos. Marinatui: 9 proc. act..

Recepto vertinimas: 0

Cepelinai

Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..

Recepto vertinimas: 4

Didžkukuliai, cepelinai

Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 7 - 8 žalios bulvės, 2 - 3 virtos bulvės, druskos Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Kai krakmolas nusėda, skystis nupilamas, o krakmolas užpilamas stikline karšto pien..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir grybų apkepas

Bulvių ir grybų apkepasIngridientai:4—5 žalios bulvės, 5—6 džiovinti grybai, 2 svogūnai, 3 kiaušiniai, 100 g margarino, 4 šaukštai grietinės, žiupsnelis maltų kalendros grūdelių, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verda..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir dešros apkepas

Bulvių ir dešros apkepasIngridientai:4—5 žalios bulvės, 200 g daktariškos dešros, 2—3 svogūnai, 2 morkos, 100 g margarino, maltų kalendros grūdelių, stiklinė grietinės, 50 g olandiško sūrio, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės supjaustomos griežinėliais, sudeda..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnų sriuba

Svogūnų sriubaIngridientai:600g kiaulienos ar jautienos su kaulais 2—3 svogūnai, 1 šaukštas krakmolo, 0,5 stiklinės grietinės, 100g sviesto, 200g pyrago, 1 salieras, 1 poras,www.skanus.lt 6 pipirai, 2 lauro lapeliai, 3l. vandens.Gaminimas Iš mėsos, saliero, porų, pipirų ir ..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos kepsnys grybų padaže

Kiaulienos kepsnys grybų padažeIngridientai:1 kg kiaulienos, prieskonių, druskos, citrinos rūgšties ar 1/2 citrinos sulčių. Padažui: 100 g džiovintų baravykų, 2 svogūnai, 1 stiklinė sultinio, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštelis miltų, 20 g sviesto miltams pakepinti.Gaminim..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių ir grybų apkepas.

Bulvių ir grybų apkepas.Ingridientai:7—8 bulvės, 5—6 džiovinti grybai, 2 svogūnai, 3 kiaušiniai, 100 g sviesto, 4 šaukštai grietinės, žiupsnelis maltų pipirų, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verdantį vandenį ir 2â�..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys grybų padaže

Kiaulienos kepsnys grybų padažeIngridientai:1 kg kiaulienos, prieskonių, druskos, ½ citrinos sulčių. Padažui: 100 g džiovintų baravykų, 2 svogūnai, 1 stiklinė sultinio, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštelis miltų, 20 g sviesto miltams pakepinti.Gaminimas Visas gabalas k..

Recepto vertinimas: 0

Bajoriška svogūnų sriuba (Viktoro)

Bajoriška svogūnų sriuba (Viktoro)Ingridientai:5 riekės juodos duonos, 5 vidutiniai svogūnai, 100 gr. sviesto, 2 tryniai, grietinėlė, druska, pipirai.Gaminimas Duona (gali būti sužiedėjusi) užtepama sviestu ir padžiovinanma orkaitėje. Svogūnai supjaustomi ir patroškinami likusiame sv..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti svogūnai su jautiena

Įdaryti svogūnai su jautienaIngridientai:4 dideli svogūnai, 400 g virtos jautienos, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai grietinės, 3 šaukštai džiūvėsėlių, 0,5 stiklinės pieno, stiklinė jautienos sultinio, maltų juodųjų pipirų, druskos, krapų.Gaminimas Svogūnus nulupame, apverdame,..

Recepto vertinimas: 0

Bulgariškai marinuoti svogūnai (Ramunės)

Bulgariškai marinuoti svogūnai (Ramunės)Ingridientai:1 l. stiklainiui : nedideli svogūnai (iki 3 cm skersmens), 9 juodųjų pipirų žirneliai, 1 nedidelė aitriosios paprikos (čili) ankštis, 4-5 lauro lapeliai, 1 šaukštas druskos. Marinatui: 9 proc. acto ir vandens (santykiu 1:1) mišinio..

Recepto vertinimas: 0

Cepelinai

Cepelinai Ingridientai: 12 - 15 žalių bulvių, 4 - 5 virtos bulvės, druskos Gaminimas Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvių tarkius išsunkti per marlę, skysčio neišpilti, bet palaukti, kol nusistovės krakmolas. Virtas bulves sutrynti į košę. Tuomet nupilti tarkių ..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: svogunai tesloja