20 rezultatų ieškant "iskepta"
Žuvies apkepas su citrina Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jūrų lydekų 3 nedideli svogūnai 2 citrinos 2 kiaušiniai 2 šaukštai krakmolo 2 batono riekės, mirkytos piene 2 šaukštai sviesto Žuvies prieskonių Druskos Gaminimas: Žuvį ir citriną sumalame..
Recepto vertinimas:
Kukuliai unguryje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Ungurio galva 0,5 kg žuvies faršo Pora riekelių batono 0,5 stiklinės pieno Kiaušinis Virta morka Nedidelė svogūno galva Žuvies prieskonių Druskos Gaminimas: Išplauname ungurio galvą, su pagaliuku pražiodome, įdedame į verdantį vanden�..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis su cukinija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 karpių filė be kaulų 6 šaukštai aliejaus 120 ml sauso baltojo vyno 1,5 stiklinės kubeliais pjaustytos cukinijos 1 šaukštelis raudonėlio Druskos Pipirų Padažui: 0,5 stiklinės majonezo Nedidelis smulkintas svogūnas Šaukštelis s..
Recepto vertinimas:
Persikų pyragas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 “Malsena” mišinys biskvitui 1 indelis konservuotų persikų 1 500g indelis plombyrinių arba vanilinių ledų Gaminimas: “Malsena” mišinį biskvitui sumaišyti nurodytame kiekyje vandens. Suberti nusausintus stambiai supjaus..
Recepto vertinimas:
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 gr avienos kumpio 1-2 anyžiai 1-2 cukinijos Pora šakelių šviežio čiobrelio Pora šakelių šviežio rozmarino 2 skiltelės pjaustyto česnako 1 raudonasis svogūnas 1 šaukštas cukraus Viena spausta citrin..
Recepto vertinimas:
Kepta višta arba gaidys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 50 g rūkytų lašinių, 1 šaukštas taukų, 1 šaukštas sviesto, petražolių, druskos, citrinos sulčių. Gaminimas: Vištą nuvalykite, įtrinkite druska. Krūtinę ir šlauneles prismaigstykite supjaustytų lašinukų. Vištą..
Recepto vertinimas:
Persikų pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 “Malsena” mišinys biskvitui 1 indelis konservuotų persikų 1 500g indelis plombyrinių arba vanilinių ledų Gaminimas: “Malsena” mišinį biskvitui sumaišyti nurodytame kiekyje vandens. Suberti nusausintus stambiai supjaustytus..
Recepto vertinimas:
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 750g. vištienos filė gabalėlių, 1/4 stiklinės sojų padažo, 2 šaukštai saldžiosios japoniškosios degtinės (mirin), 2 šaukštai chereso, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio im..
Recepto vertinimas:
Meduoliukas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Stiklinė medaus, 200 g sviesto, 3 kiaušiniai, 200 g grietinės, 1 šaukštelis sodos, 1 stiklinė cukraus, 4 keturios stiklinės persijotų miltų, prieskonių mišinio, maltų kvepiančiųjų pipirų, cinamono, pakelis vanilinio cukraus, 10 maltų gvazd..
Recepto vertinimas:
Meduolis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400g medaus, 5 kiaušiniai, 200 g cukraus, 50 g sviesto, 1 stiklinė grietinės, 500 g miltų, 1 šaukštelis sodos, 2 šaukšteliai prieskonių mišinio: maltų gavzdikėlių, cinamono, muskato riešuto, kvepiančiųjų pipirų. Gaminimas: Trynius ištrinti..
Recepto vertinimas:
Ryžių pudingas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160 g košės, 1 kiaušinis, 15 g cukraus, 10 g razinų, 10 g sviesto, 75 g padažo, 30 g uogienės, 5 g džiūvėsėlių. 5 g grietinės, druskos, truputis vanilės. Gaminimas: Ryžių košę, ką tik išvirtą, ataušinkite iki 70 laipsnių, sudėk..
Recepto vertinimas:
Keptas triušis su priedu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1350 g triušio, 30 g lašiniukų, 3 grietinės, 7 g sviesto, 5 g taukų, 5 g prieskoninių daržovių, 150g priedo, druskos Gaminimas: Triušio šlaunelę arba liemeninę prismaigstykite lašiniukų, pasūdykite, aptepkite grietine, apdėki..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su miltais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiaušiniai, 35 g pieno, 9 g miltų, 15 g grietinėlės, 5 g sviesto, druskos Gaminimas: Išplaktus kiaušinius sumaišykite su miltais, atskieskite grietine ir išmaišykite. Tada po truputį pilkite šilto pieno, išplakite iki vientisos ..
Recepto vertinimas:
Smėlinis tortas su uogomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g miltų, 150 g sviesto arba margarino, 100 g cukraus, 2 kiaušiniai, 500 g šviežių braškių, 1 pakelis ananasinės arba obuolių želė. Gaminimas: Papiltuose ant lentos miltuose padarykite duobelę, į ją sudėkite suminkytą mi..
Recepto vertinimas:
Spanguolinis biskvitas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g cukraus, 12 kiaušinių, 2 šaukštai spanguolių tyrės, 1 stiklinė uogų kremo, glajaus, 175 g miltų. Gaminimas: Trynius išplakite su cukrumi iki baltumo. Juos plakdami po truputį įdėkite spanguolių tyrės. Paskui sudėkite gerai..
Recepto vertinimas:
Veršiena tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g virtos veršienos, prieskonių, citrinos sulčių, riebalų, citrinos griežinėlių, petražolės lapelių. Tešlai: stiklinė miltų, druskos, stiklinė vandens, 2 šaukštai ištirpinto sviesto, 2 kiaušinių baltymai. Gaminimas: Mėsą su..
Recepto vertinimas:
Briedžiukai, kepti grietinės padaže
Briedžiukai, kepti grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių briedžiukų, druskos, 3 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 200 g grietinės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas petražolių lapelių, 2 šaukštai tarkuoto sūrio Gaminimas: Briedžiukus švariai nuplauti, supja..
Recepto vertinimas:
Cukinija pataleIngridientai : 1 nedid. cukinija prieskonių 1 stiklinė alaus 1 kiaušinis miltų aliejaus kepimui Gaminimas: Cukinija supjaustoma griežinėliais, apibarstoma prieskoniais. Iš alaus, kiaušinių , miltų ir prieskonių užmaišoma grietinės tirštumo tešla. Keptuvė..
Recepto vertinimas:
Karpis su koše Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 125 g žuvies, 10 g miltų, 10 g saulėgrąžų aliejaus, 10 g sviesto, 5 g sūrio, 150 g grikių košės, 125 g padažo, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Išvirtą, pagardintą sviestu birią košę sudėkite į keptuvės vidurį. Ant košės..
Recepto vertinimas:
OMLETAS SU DILGĖLĖMISIngridientai:-GaminimasSusmulkintas dilgėles ir svogūnus troškinti svieste, pasūdyti, užpilti dviem išplaktais kiaušiniais. Iškeptą omletą į stalą patiekti apibarstytą petražolėmis ir krapais...
Recepto vertinimas: