Daniškas viščiukas
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.220 g vištienos,
2.30 g sviesto,
3.50 g sauso balto vyno,
4.100 g pomidorų,
5.100 g bulvių,
6.20 g svogūnų laiškų,
7.20 g duonos trupinių,
8.10 g tarkuoto sūrio,
9.5 g petražolių lapelių,
druskos.
Gaminimas:
Viščiuką išdaryti, nuplauti ir pasūdyti. Įdėti į puodą su sviestu, kepinti iš visų pusių, kol mėsa suminkštės. Kepant nepamiršti lygiais tarpais vis palaistyti baltu vynu. Baigus kepti, išimti kaulus ir vištieną sudėti į dubenį. Garnyrui patiekti pomidorus, įdarytus smulkiai pjaustytomis bulvėmis, apskrudintomis svieste, svogūnų laiškais, duonos trupiniais ir tarkuotu sūriu. Papuošti petražolių lapeliais. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!