Kalakutienos maltinukai su šparaginėmis pupelėmis

Ingridientai:
3 porcijoms:

600 g kalakutienos krūtinėlių faršo;
1 kiaušinis;
150 g sviesto;
druskos ir ką tik maltų pipirų;
kapotų žalumynų.

Garnyrui:

500 g šparaginių pupelių;
1 citrinos sulčių;
200 ml grietinėlės;
2 valg. š. grūdėtųjų garstyčių;
druskos ir ką tik maltų pipirų.
Gaminimas
Faršą sumaigykite šakute, įmuškite kiaušinį, pasūdykite, pagardinkite pipirais, kapotais žalumynais ir gerai išminkykite. Iš faršo masės formuokite nedidelius apvalius maltinukus ir iš abiejų pusių patroškinkite svieste.

Garnyrui šparagines pupeles nuplaukite, nusausinkite, galiukus nuvalykite, sumeskite į verdantį vandenį, supilkite citrinos sultis ir apie 4 min. pavirkite ant silpnos ugnies. Nuvarvinkite ir apkepkite keptuvėje. Tada supilkite grietinėlę, sudėkite garstyčias, paskaninkite pipirais, pasūdykite ir troškinkite, kol padažas sutirštės.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!