Vištiena tešloje


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
400 g vištienos filė
1 šaukštas prieskonių vištienai,
“Vegetos”, aliejaus kepimui.
Tešlai:
1.4 kiaušiniai
2.200 g grietinėlės
3.4 šaukštai miltų
baltųjų pipirų, aromatinės druskos.
Garnyrui:
Cukinijos, paprikos ir baklažano griežinėliai apkepinti svieste.
Padažui:
4.4 šaukštai majonezo 5.4 šaukšteliai smulkiai tarkuoto fermentinio sūrio
skiltelė česnako
žiupsnelis smulkiai pjaustytų krapų.
Gaminimas:
Česnaką išspaudžiame ir gerai išmaišome su produktais skirtais padažui, kol gausis vientisa masė.
Vištieną supjaustome šiaudeliais ir pamarinavę su prieskoniais apie 1 valandą palaikome šaldytuve.
Kiaušinius išplakame su grietinėle, miltais bei prieskoniais.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame pamirkytus tešloje vištienos gabalėlius.
Iškeptą vištieną dedame į lėštę, šalia sudedame garnyrui skirtas daržoves. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!