20 rezultatų ieškant "galvutes"
Sriuba su soja Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė ryžių košės, 5 stiklinės vandens, 1 stiklinė sojos pupelių, 0,5 galvutės česnako, 2 svogūnai, 1 morka, 1 šaukštelis mairūno, 1 šaukštas aliejaus. Gaminimas: Į verdantį vandenį dėkite išvirtos sojos. morką sutarkuokit..
Recepto vertinimas:
Pupelių salotos su grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: stiklinė virtų baltų pupelių, 50 g džiovintų grybų, 2 galvutės svogūnų, šaukštas aliejaus. Gaminimas: Grybus išmirkykite, šiek tiek pavirkite. Tuomet smulkiai supjaustykite, pakepinkite su svogūnais. Gerai išmaišykite su p..
Recepto vertinimas:
Eršketas su ananasu ir svogūnais
Eršketas su ananasu ir svogūnais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 4 gabaliuku eršketo (po 160 g) ananaso (apie 1 kg) aitriosios paprikos šaukšto sviesto ryšulėlio šviežių svogūnų su laiškais 1–2 šaukštelių cukraus 30 ml baltojo romo druskos, pipirų Gaminimas: Žuvį nuplau..
Recepto vertinimas:
Skumbrės paštetas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250g indelis konservuotos skumbrės 3 kietai virti kiaušiniai 1/2 galvutės svogūno 1 valg. šaukštas majonezo krapų, pipirų, vegetos pagal skonį Gaminimas: Sudedame skumbrę į kiaurasamtį ir leidžiame skysčiui nutekėti.Skumbrę sutr..
Recepto vertinimas:
Kopūstų apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 250 g mėsos faršo, 3/4 galvutės kopūsto, 2 morkų, 2 skiltelių česnako, druskos, pipirų, 4 šaukštų aliejaus Gaminimas: Kelis kopūsto lapus supjaustykite kvadratais, kitus smulkiai sukapokite. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais. ..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir paprikų tyrsriubė Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 3 pomidorai 2 raudonos saldžiosios paprikos 1 salieras 1 poro baltoji dalis 1 kubelis paukštienos sultinio 1 1/2 litro vandens 2 šviežių bazilikų šakelės 1 šaukštas alyvų aliejaus keli bazilikų ..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos mėsos įdaras Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 0,5 kg minkštos kiaulienos mėsos, 1 svogūnas, 1 česnakas, kvapiųjų pipirų, druskos, kiaušinis, 1-2 riekutės baltos duonos, 1 stiklinė pieno. Gaminimas: Baltą duoną išmirkome piene ir išmaišome, kiaulieną smulkiai sumalame, su..
Recepto vertinimas:
Bulvių ragu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg bulvių, 150 g taukų, 200 g svogūno galvučių, pusę stiklinės aštraus pomidorų padažo, 1-2 šaukštelius kmynų, 2 česnako galvutes, druskos. Gaminimas: Smulkiai supjaustome svogūnus ir apkepame.Dedame druską, kmynus, susmulkintą česnak..
Recepto vertinimas:
Baklažano suktinukaiIngridientai: 1 baklažanas miltų apvoliojimui prieskonių , gali būti vegeta 2 kietai virti kiaušiniai 200g fermentinio sūrio 2-3 galvutės česnako 100g. majonezo Aliejaus kepimui Medinių smeigtukų Gaminimas: Baklažaną supjaustyti plonais žiedeliais ..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 skardinių konservuoto tuno savo sultyse, 5 bulvių, išvirtų su lupenomis, 1 stambios svogūno galvutės, 4 pomidorų, 200 g ankštinių pupelių, druskos, 8 ančiuvių filė, 0,5 gūžės žal..
Recepto vertinimas:
Cezario salotos Ingridientai: 1 galvutės traškių Iceberg (aisbergo) salotų, 2 skiltelių česnako, 6 šaukštų alyvuogių aliejaus, 3 riekių forminio batono, 2 šaukštų citrinų sulčių, 1 šaukšto Vorčesterio padažo (parduodamas parduotuvėse prie sojos padažų), 2 vieną mi..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos šašlykas Ingridientai: 1 kg kalakutienos filė 0,5 l kefyro 2 svogūnų galvutės česnako arba poros šaukštų česnako granulių Santa Marijos vištienos prieskonių 2 valgomųjų šakštų alyvų aliejaus. Gaminimas: Mėsa supjaustoma gabalėliais, svogūnai žiede..
Recepto vertinimas:
Salotos su konservuotais žirneliais
Salotos su konservuotais žirneliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½ galvutės žiedinio kopūsto, ½ cukinijos, 1-2 pomidorai, 2 svogūnai, ½ stiklinės žaliųjų žirnelių, žalumynų (svogūnų laiškų, krapų), prieskonių (druskos, pipirų, „Vegetos“) Padažui: ½ stiklin..
Recepto vertinimas:
Kinietiškas padažas Ingridientai: 1 raudonasis pipiras, 1 mažas svogūnas, 2 valgomieji šaukštai aliejaus, 200 mililitrų vištienos sultinio, 150 mililitrų ananasų sulčių, 0,5 arbatinio šaukštelio sojos padažo, 2 susmulkintos galvutės imbiero, 100 gramų konservuotų ku..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su kumpiu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: 600g su lupenomis virtų bulvių, 200g rūkytos šoninės, maltos paprikos, 1/2 galvutės gūžinės salotos, česnako skiltelės, 200g silkių aliejuje, druskos, 3 šaukštų aliejaus. Gaminimas: Bulves nulupkite..
Recepto vertinimas:
Višta vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 - 2 nedideli viščiukai, 2.2 šaukštai vištos taukų arba sviesto, 3.60 - 100 g smulkiais kubeliais supjaustytų lašinukų, 4.8 nedidelės galvutės svogūnų, 5.125 g pievagrybių, taurelė konjako, 6.1 stiklinė raudonojo vyno, 7.3 - 4 рak..
Recepto vertinimas:
Vasaros salotosIngridientai:4-5 pomidorai, 2 svogūnų galvutės su laiškais, 1/2 nedidelio raudonojo svogūno galvutės, 2-3 trumpi agurkai arba 1 didelis agurkas, 4 šakelės šviežio baziliko, 100 g baltos senesnės duonos, 50 g raudonojo vyno acto, 75 g alyvų aliejaus, šviežiai malt�..
Recepto vertinimas:
ŽIEDINIAI KOPŪSTAI SU FERMENTINIU SŪRIU
ŽIEDINIAI KOPŪSTAI SU FERMENTINIU SŪRIUIngridientai:1 žiedinis kopūstas 150 g sūrio4 valgomieji šaukštai miltų1 kiaušinis6 valgomieji šaukštai džiūvėsėlių2 petražolių stiebeliaiGaminimasŽiedinio kop..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpis
Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpisIngridientai:1 veršienos kumpis (didelis),druskos,jautienos prieskoniai,6 česnako skiltelės.Įdarui:apie 250 g veršienos faršo,200 g pievagrybių,2 svogūno galvutės,2 šaukštai grietinės,1 stiklinė pieno,3 batono riekelės,2 kiaušiniai,kelios petra..
Recepto vertinimas:
Vištų kepenėlės su rūgštynėmis
Vištų kepenėlės su rūgštynėmisIngridientai:1 dėžutė šaldytų vištų kepenėlių,2 svogūnų galvutės,2 rieškučios rūgštynių,50 g sviesto,200 g grietinės,druskos, maltų juodųjų pipirų,salierų lapų papuošimui.Gaminimas• 1 val. kepenėles mirkome pasūdytame vandenyje. S..
Recepto vertinimas: