Vištų kepenėlės su rūgštynėmis
Ingridientai:1 dėžutė šaldytų vištų kepenėlių,
2 svogūnų galvutės,
2 rieškučios rūgštynių,
50 g sviesto,
200 g grietinės,
druskos, maltų juodųjų pipirų,
salierų lapų papuošimui.
Gaminimas
• 1 val. kepenėles mirkome pasūdytame vandenyje. Svogūnų galvutes nulupame, supjaustome kubeliais ir pakepiname svieste. Tuomet sudedame kepenėles, apkepiname, Įpilame 1 stiklinę vandens, pasūdome ir uždengę dangčiu troškiname.
•Baigiant troškinti sudedame susmulkintas rūgštynes. Patroškiname 7-10 min. Sudedame grietinę, paskaniname pipirais ir patroškiname dar 3 min.
•Patiekiame kepenėles su virtais ryžiais, papuoštas salierų ar petražolių lapais.
(priestalo.lt)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!