20 rezultatų ieškant "gabalelius"
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 750g. vištienos filė gabalėlių, 1/4 stiklinės sojų padažo, 2 šaukštai saldžiosios japoniškosios degtinės (mirin), 2 šaukštai chereso, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio im..
Recepto vertinimas:
Vokiškos salotos Patiekalo šalis: Vokietija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 stiklinės kubeliais supjaustytos juodos duonos, aliejaus, 500 g lašišos, krapų, šaukštas garstyčių, truputis acto, šaukštas alyvų aliejaus, salotų lapų, 2 šaukštai marinuotų kaparių. Gaminimas: Duonos ..
Recepto vertinimas:
Grilyje kepti lašišos kepsneliai
Grilyje kepti lašišos kepsneliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 рakelis šviežių čiobrelių, 2.1 citrinos sultys, 3.6 šaukštai alyvuogių aliejaus, 4.4 gabaliukai šviežios lašišos (po 200 g), druskos ir pipirų pagal skonį, 5.1 citrina, žiupsnelis stambiai maltų pipirų G..
Recepto vertinimas:
Tešloje keptas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 vidutinio dydžio karpis, druska, malti juodieji pipirai, 1 kiaušinis, 1 stiklinė pieno, miltai, 0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių Gaminimas: Karpį išdarinėjame ir supjaustome stačiakampiais gabalais. Juos įtriname dru..
Recepto vertinimas:
Emilijos lazanijaIngridientai:400g miltų, 4 kiaušiniai, 100g neriebios kiaulienos, 100g jautienos faršo, rūkyto kumpio, 2 gabalėliai vištienos kepenėlių, 100g sviesto, 100g tarkuoto sūrio, šaukštelis pomodorų padažo, svogūnas, saliero šaknis, morka, 0,5 stiklinės raudono vyno, beša..
Recepto vertinimas:
Kalcioni su vištienos kepenėlėmis
Kalcioni su vištienos kepenėlėmisIngridientai:300g picos tešlos, šaukštas aliejaus, plaktas kiaušinis glazūravimui, šalavijo lapų. Įdarui: 60g sviesto, 500g vištienos kepenėlių, 6 kiaulienos šoninės gabalėliai, šaukštas susmulkinto baziliko, 750g susmulkintų šviežių špinatų..
Recepto vertinimas:
Triušis folijojeIngridientai:Triušis, 250 g rūkytų vištų krūtinėlių, 4 šaukštai sauso raudonojo vyno, 5 šaukštai miltų, 3 svogūnai, 3 šaukštai susmulkintų žalumynų (krapų, bazilikų, salierų), 8 šaukštai grietinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Triušieną supjaustome �..
Recepto vertinimas:
Ryžių salotos su aguročiaisIngridientai:400g ryžių, 25 ml aliejaus, 2 cinamono lazdelės, 6 gvazdikėliai, žiupsnelis kardamono, 2 svogūnai, 2 aitriosios paprikos, žiupsnelis imbiero, 6 maži aguročiai, 2 pomidorai, 1/2 indelio raudonųjų pupelių (200g), mėtų lapeli..
Recepto vertinimas:
Menkės šašlykai vakarėliuiIngridientai:1,3 kg menkių filė, raudonoji paprika, geltonoji paprika, 3 citrinos, 2 šaukštai žaliojo žuvų padažo („Pešto" ar kt.), krakmolo, šaukštas sviesto, pagal skonį druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų.Gaminimas Menkių filė nuplauki..
Recepto vertinimas:
Moliūgų sriuba su obuoliais (Jūratės)
Moliūgų sriuba su obuoliais (Jūratės)Ingridientai:Moliūgo, obuolių, pieno, cinamono, imbiero.Gaminimas Moliūgą supjaustyti nedideliais gabalėliais, pavirti, kol suminkštės. Obuolius supjaustyti kubeliais. Išvirtus moliūgo gabalėlius sutrinti, įpilti šlakelį pieno, dar pakaitint..
Recepto vertinimas:
Žuvies filė su sezamais ir mangų padažu
Žuvies filė su sezamais ir mangų padažuIngridientai:700 g žuvies filė (pavyzdžiui, menkių), 2 maži svogūnai, skiltelė česnako, mangas, šaukštas sviesto, 100 ml grietinėlės, kiaušinis, 2 šaukštai miltų, 100 g sezamų sėklų, 3 šaukštai saulėgrąžų aliejaus, pusė šaukš..
Recepto vertinimas:
Orkaitėje kepta vištiena su permezano sūriu (Skirmantės) (foto)
Orkaitėje kepta vištiena su permezano sūriu (Skirmantės) (foto)Ingridientai:2 kiaušiniai; 60 ml pieno; 160 ml tarkuoto permezano sūrio; 160 ml džiūvėsėlių; 2 š. smulkinto džiovinto raudonėlio; 1š.paprikos miltelių; 1/4 š. maltų juodųjų pipirų, 2 kg susmulkintos vištienos be..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su marinuota žvėriena
Spagečiai su marinuota žvėrienaIngridientai:6 porcijos: 1 jaunas kiškis arba triušis (sveriantis apie 1,5 kg), 500ml baltojo vyno acto, 5OOml ar šiek tiek daugiau vandens, 4 valgomieji šaukštai pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 150g supjaustytų lašinukų, pancetos (arba šoninė..
Recepto vertinimas:
Upėtakis drebučiuoseIngridientai:1 upėtakis (maždaug 1 kg svorio), 10 g želatinos, 1 svogūnas, 1 morka, petražolės gumbas, apelsinas papuošti, čiobrelių ir petražolių šakelės, žiupsnelis druskos, 1 nedidelio apelsino žievelės bei jo išspaustų sulčių.Gaminimas Žuvį išdarin�..
Recepto vertinimas:
Jaučio liežuvis drebučiuoseIngridientai:400 g. jaučio liežuvio, 2 šaukštai konservuotų žirnelių, 50 g. želatinos, cukraus, maltų juodųjų pipirų, 2 morkos, druskos, 4-5 petražolių šakelės.Gaminimas Liežuvį nuplauname, nusausiname ir nuplikome verdančiu vandeniu (galima ir kelio..
Recepto vertinimas:
Rizotas su upėtakiu ir imbieru
Rizotas su upėtakiu ir imbieruIngridientai:4 porcijoms: 90 ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 250 g nedideliais kubeliais supjaustytos upėtakio filė; 1 smulkiai supjaustytas laiškinis svogūnas; 350 g rizoto ryžių; 90 ml sauso balto vyno; 3 stiklinės (750 ml) verdančio daržovių sultin..
Recepto vertinimas:
Avižiniai sausainiai su datulėmis (Jūratės) (foto)
Avižiniai sausainiai su datulėmis (Jūratės) (foto)Ingridientai:3,5 stiklinės maltų avižinių dribsnių, 1 stiklinė nemaltų avižinių dribsnių, 80 g sviesto, 2 kiaušiniai, 2/3 stiklinės cukraus, 1 dubenėlis datulių, 0,5 arb. š. vanilinio cukraus, 1 arb. š. kepimo miltelių.Gam..
Recepto vertinimas:
Blyneliai su žiediniais kopūstais
Blyneliai su žiediniais kopūstaisIngridientai:2 kiaušiniai; 4 valg. š. majonezo; 4 valg. š. krakmolo; Druskos; 1 nedidelis žiedinis kopūstas; Šiek tiek citrinos sulčių arba citrinos rūgšties; Aliejaus kepimui.Gaminimas Žiedinį kopūstą 15 min. pamerkiame į vandenį su citrinos sulti..
Recepto vertinimas:
Daržovėmis Įdaryta nugarinėIngridientai:1 kg kiaulienos nugarinės,kiaulienos prieskonių,maltų juodųjų pipirų,aliejaus patepimui.Įdarui:i saliero,2 morkos,žalių krapų šakelių,200 g fermentinio sūrio,1 kiaušinis,druskos.Gaminimas•Kiaulienos nugarinę supjaustome 2 cm storio gri..
Recepto vertinimas:
Vištiena jogurto marinateIngridientai:vištienos be odelės, supjaustyta porcijomis. Marinatui: 300 g natūralaus jogurto (nesaldaus) arba kefyro, 1 stambios saldžios paprikos, 12 česnako skiltelių (galima dėti mažiau), 1 a.š. imbiero miltelių, 1 a.š. saldžios paprikos miltelių, pagal por..
Recepto vertinimas: