20 rezultatų ieškant "file vyniotinis"
Makaronai su plekšne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: apie 500 g plekšnių filė 1 arbatinis šaukštelis druskos ¼ arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų 1–2 valgomieji šaukštai margarino arba sviesto 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių 100 ml tarkuoto parmezano sūrio 2 valgomieji š..
Recepto vertinimas:
Deganti strutienos filė Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 2 asmenims115 gr. strutienos filė druska ir pipirai 1 skiltelė trinto česnako 2 valg.š. sviesto ¼ puodelio brendžio ½ puodelio jautienos sultinio 1 ½ puodelio smulkintų grybų Gaminimas: Pamušti strutienos filė plaktuku. Paba..
Recepto vertinimas:
Žuvies filė su cukinijomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g filė 1 citrina 500 g cukinijų minkštos odelės 100-120 g sviesto 5 svogūnų laiškai druskos, pipirų Gaminimas: Jeigu filė didelė, ją supjaustyti 3-4 cm gabaliukais. Citrinos odelę sutarkuoti, o iš citrinos išspausti sult..
Recepto vertinimas:
Plekšnės su vynuogėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms 8 plekšnių filė (kiekviena po 100 g) 300 g žaliųjų vynuogių 100 g raudonųjų vynuogių 2 citrinų sultys 100 g sviesto 3 kiaušinių tryniai 200 ml sauso balto vyno 3 šaukšteliai apelsinų likerio 1 šauk..
Recepto vertinimas:
Žuvis su varškės padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600g. žuvies 100 g. varškės sūrio 1 valgomas šaukštas grietinės 1 citrina 30 g. sviesto arba margarino 1 valgomas šaukštas pyrago džiuvėsėlių druska pipirai aliejus Padažui : 150 g. pieno 30 g. miltų 150 g. grietinėlės 40 g..
Recepto vertinimas:
Kijevo kotletas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 vištienos filė, 100 g sviesto, petražolės lapelių, kiaušinis, maltų džiūvėsėlių, riebalų, 4 riekelės baltos duonos. Gaminimas: Filė pamušti. Žalumynus supjaustyti ir sumaišyti su sviestu. Ant vieno filė gabalo dėti sumaišyti mi�..
Recepto vertinimas:
Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu
Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g avienos filė, 1 kiaušinio, 150 g migdolų drožlių, miltų. Padažui: 4 skiltelių česnako, 1 svogūno, 8 vyšninių pomidorų, 2 šakelių rozmarino, 200 ml. sauso raudono vyno, Alyvuogių aliejaus, Aštrios..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 skardinių konservuoto tuno savo sultyse, 5 bulvių, išvirtų su lupenomis, 1 stambios svogūno galvutės, 4 pomidorų, 200 g ankštinių pupelių, druskos, 8 ančiuvių filė, 0,5 gūžės žal..
Recepto vertinimas:
Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais
Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vištienos filė gabaliukai Marinatui: sultys, išspaustos iš 1 citrinos 4 šaukštai cukraus 2 šaukštai pomidorų tyrės 1 šaukštas garstyčių miltelių Ryžių ir daržovių garnyrui: 4 porcijos ryžių ..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos muštinukai 0.5 kg kalakutienos filė Prieskonių paukštienai 5 šaukštai sezamo sėklų 1 kiaušinio 5 šaukštai džiūvesėlių trupinių druskos pipirų Gaminimas: Filė supjaustykite 1cm storio gabalėliais . Supjaustytą filė ištrinkite prieskoniais , druska , p..
Recepto vertinimas:
Silkės kepsniukaiIngridientai: silkės file majonezo Faršui: tarkuoto rūgštesnio obuolio 1 smulkinto virto kiaušinio 1 žalio kiaušinio pjaustyto svogūno pipirų Gaminimas: Ant folijos dedame filė gabalą, ant jo "faršo", užvožiame kita filė puselę ir suvynioję į fol..
Recepto vertinimas:
Žuvų pyragasIngridientai: 500 g menkės arba bet kokios baltos žuvies filė be kaulų ir odos, 500 g lašišos arba bet kokios raudonos žuvies filė be kaulų ir odos, 500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos, 500 g svogūnų, 30 g sviesto, trupučio krapų ir petražolių (viso – ..
Recepto vertinimas:
Vištienos file „lazdelės“ su ,,Daumantų“ pomidoru padažu ,,Kinietiškas“
Vištienos file „lazdelės“ su ,,Daumantų“ pomidoru padažu ,,Kinietiškas“ Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g vištienos file 2.500 g „Daumantų“ rapsų aliejaus 3.500 g „Daumantų“ pomidorų padažo „Kinietiškas“ 4.100 g pyrago džiuvės�..
Recepto vertinimas:
Vištų krūtinėlių filė su špinatų įdaru
Vištų krūtinėlių filė su špinatų įdaru Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Krūtinėlių filė (pakelio), 200 g fermentinio sūrio, 200 g špinatų, prieskonių mišinio, aliejaus kepimui. Gaminimas: Vištos filė pamuškite, špinatus supjaustykite, sūrį sutarkuokite, apibarstykite pr..
Recepto vertinimas:
Kepti žuvų vyniotiniai su grybais
Kepti žuvų vyniotiniai su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g žuvies filė, druskos, citrinos sulčių, 2.200 g virtų grybų, 3.1 svogūnas, gabalėlis petražolės, 4.1 stiklinė grybų arba žuvų sultinio, 5.2 šaukštai sviesto arba margarino, 6.1 raugintas agurkas, 7.1 stiklin..
Recepto vertinimas:
Sūdyta lašišaIngridientai:Išskrosta, nuvalyta lašiša be galvos (maždaug 1,5kg.), 40g. stambios druskos, 30g. cukraus, šaukštelis stambiai maltų juodųjų pipirų.Gaminimas Žuvį nuplauname, nusausiname. Filė kartu su oda atskiriame nuo kaulų. Pincetu išrenkame likusius smulkius kauliu..
Recepto vertinimas:
Lašiša tešlojeIngridientai:Pusė pakelio bemielės sluoksniuotos tešlos, garbanotojo kopūsto gūžė, 0,5 kg lašišų filė (be odos), 2 kiaušinių baltymai ir vienas trynys, 400 g grietinėlės, 3 šaukštai citrinų sulčių, 200 g marinuotų morkyčių, pagal skonį druskos, juodųjų pipi..
Recepto vertinimas:
Itališka veršienos filė (Ramunės)
Itališka veršienos filė (Ramunės)Ingridientai:800 g veršienos filė, druskos, pipirų, 4-6 rūkytų lašinių juostelės, 4-6 švieži šalavijo lapai, aliejaus.Gaminimas Švariai nuvalyta filė supjaustoma į 4-6 porcijas. Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kie..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų citrinų sriuba (Sopa de lima)
Žaliųjų citrinų sriuba (Sopa de lima)Ingridientai:2 vištienos krūtinėlės filė; 2 vištienos kepenėlės; 2 česnako skiltelės; 1 geltonasis svogūnas; 1 mažas baltasis svogūnas; 1 mažas raudonasis svogūnas; 4 šakelės šviežių kalendrų; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 3 p..
Recepto vertinimas:
Žuvis su migdolų padažu (Pescado almendrado)
Žuvis su migdolų padažu (Pescado almendrado)Ingridientai:600-700 g žuvies filė (ešerio, raudonojo rifų ešerio arba kitos tvirtos mėsos žuvies); 1 žalioji citrina; Druska ir ką tik malti baltieji pipirai; 120 g maltų migdolų; 200 g Crème fraîche arba riebios grietinės; 5 valg. š..
Recepto vertinimas: