20 rezultatų ieškant "farsas vafliuose"
Vaisinis faršas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: * 4 puodeliai džiovintos baltos duonos kubelių (džiūvėsėlių); * ½ puodelio susmulkintų morkų; * ½ puodelio susmulkintų salierų; * 1 nedidelis supjaustytas svogūnas; * 2 valg. šaukštai sviesto; * ½ arb. šaukštelio druskos..
Recepto vertinimas:
Greiti kepsneliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Faršas; prieskoniai; morkos; svogūnas; sūris. Gaminimas: Paruošti faršą kaip įprastai kotletams, jį paskaninti druska, pipirais, prieskoniais, pridėti kelias riekutes mirkyto batono. Sutarkuoti kelias morkas, supjaustyti svogūną ir pat..
Recepto vertinimas:
Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..
Recepto vertinimas:
Daržovės prie visko Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Šaldytos daržovės (kokias mėgstate) Faršas (koks patinka) Grietinė Pienas Miltai Sviestas Prieskoniai faršui Prieskoniai daržovėms Kiti mėgstami prieskoniaipagal skoni Gaminimas: Farša su prieskoniais dedame į keptuvę su trupuči..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..
Recepto vertinimas:
Buviniai blynai su mesos idaru
Buviniai blynai su mesos idaru Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.Bulviu tarkiai, farsas, svogunas, druska, aliejus, kiausinis, aliejus, grietine. Gaminimas: bulves sutarkuojam, svoguna irgi,prieskoniai pagal poreiki, I ikaitinta keptuve, dedama tarkuota mase ir i viduri..
Recepto vertinimas:
Vaisinis faršas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 puodeliai džiovintos baltos duonos kubelių (džiūvėsėlių); ½ puodelio susmulkintų morkų; ½ puodelio susmulkintų salierų; 1 nedidelis supjaustytas svogūnas; 2 valg. šaukštai sviesto; ½ arb. šaukštelio drusko..
Recepto vertinimas:
Makaronai su faršu 2 Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kiaulienos faršasSukti makaronaiSvogūnaiMarinuoti agurkėliaiKonservuoti pomidorai skardinėjeAliejusPrieskoniai (bulvių prieskoniai, pipirai) Gaminimas: Faršą pakepinti aliejuje su nesmulkiai supjaustytu svogūnu..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir mėsos faršo apkepasIngridientai:5—6 bulvės, 0,5 kg mėsos faršo, 2 riekutės pyrago, kiaušinis, svogūnas, šaukštelis riebalų, maltų pipirų, 4 džiovinti grybai, 0,5 stiklinės grietinės, šaukštas tarkuoto „Šėtos" sūrio, šaukštas pyrago džiūvėsėl..
Recepto vertinimas:
Ravioli su jautiena ir špinatais
Ravioli su jautiena ir špinataisIngridientai:60g tešlos, 100g pomidorų padažo, 20g sūrio. Įdarui: 50g jautienos, 40g trintų špinatų, 1/3 žalio kiaušinio trynio, 1/3 virto kiaušinio trynio, 10g sūrio, maltų muskato riešutų, juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Pagaminkite tradicin..
Recepto vertinimas:
Gardūs kepsneliaiIngridientai:Mėsos faršas, kiaušinis, žiupsnelis druskos, pipirų, kitų mėgstamų prieskonių, pomidoras, fermentinis sūris, truputis bulvių krakmolo.Gaminimas Faršą paskaninti prieskoniais, įmušti kiaušinį, įberti truputį krakmolo. Išminkyti ir sufo..
Recepto vertinimas:
Torteliniai su kalakutienos įdaru (Skirmantės) (foto)
Torteliniai su kalakutienos įdaru (Skirmantės) (foto)Ingridientai:Tešla: 2 puodeliai (apie 460 ml) miltų; 3 kiaušiniai; žiupsnelis druskos. Įdaras: Kalakutienos faršas; svogūnas; druska; prieskoniai; 0,5-1 a.š.kukurūzų krakmolo; truputis vandens.Gaminimas Kiaušinius išplakame ir sup..
Recepto vertinimas:
Sojos faršu įdaryta paprika (Ramunės)
Sojos faršu įdaryta paprika (Ramunės)Ingridientai:Sojos faršas, paprika, virti ryžiai, sūris, kiaušinis, svogūnas, poras, druska, pipirai, Vorčesterio padažas, sojos padažas, sultinys (iš kubelių), rūkyta šoninė, salotos, petražolės.Gaminimas Į verdantį sultinį įpilti po ..
Recepto vertinimas:
Gurmaniškas mėsos kepsnys (Jūratės)
Gurmaniškas mėsos kepsnys (Jūratės)Ingridientai:Mėsos faršas, kelios česnako skiltelės, druska, mėsos prieskoniai, keli v.š. grietinės, špinatai, graikiniai riešutai, sviestas, ananasas, fermentinis sūris.Gaminimas Susmulkinti česnako skilteles ir įmaišyti į mėsos faršą ..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir mėsos faršo apkepas (Vitos)
Bulvių ir mėsos faršo apkepas (Vitos)Ingridientai:5—6 bulvės, 0,5 kg mėsos faršo, 2 riekutės pyrago, kiaušinis, svogūnas, šaukštelis riebalų, maltų pipirų, 4 džiovinti grybai, 0,5 stiklinės grietinės, šaukštas tarkuoto „Šėtos" sūrio, šaukštas pyrago džiūvėsė..
Recepto vertinimas:
Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)
Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)Ingridientai:4 asmenims: Pusė pakelio lazanijos lakštų (250 g.), 200 g parmezano sūrio; 1 svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g jautienos faršo, 200 g pievagrybių, 0,5 stiklinės balto vyno, 0,5 stiklinės vandens, 3 ..
Recepto vertinimas:
Makaronai su sojos faršu (Erikos)
Makaronai su sojos faršu (Erikos)Ingridientai:Makaronai (rūšis- nesvarbu); sojos faršas (geriau, jog būtų genetiškai nemodifikuotas); 1 saldi raudonoji paprika; 1 pomidoras; šiek tiek aitriosios paprikos arba čili padažo; sojos padažo; prieskonių pagal skonį.Gaminimas Sojos faršą už..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai:1 pakelio lazanijos lakštų (500 g.), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas,1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g faršo (galima 150 g kiaulienos ir 150 g jautienos), 15 g džiovintų grybų arba 200 g pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno,0.5 s..
Recepto vertinimas:
Naminis kebabas Ingridientai: Tortilijos blynai, kiaulienos - veršienos faršas, kopūstai, majonezas, pomidorų padažas, agurkai. Gaminimas Kiaulienos - veršienos faršą pakepinti. Kopūstą supjaustyti, uždėti pomidorų padažo ir majonezo, druskos ir viską išmaišyti. Agurką s..
Recepto vertinimas:
Sojos mėsos troškinys su daržovėmis
Sojos mėsos troškinys su daržovėmisIngridientai:Pusė pakelio sojos mėsos (geriausiai sojos faršas)1 saldžioji paprika2 pomidorai (geriausiai geltonieji)100 g pievagrybių100 g grietinėlėsSojos padažasRaudonėliaiGaminimasSojos mėsos paruošimas:Pavirinti sojos mėsą 10-15 min. sultinyje..
Recepto vertinimas: