5 rezultatų ieškant "ruostos"
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos Ingridientai:Dešrelėms: 500 g kepenėlių 200 g širdžių 300 g plaučių100 g avienos riebalų žarnų (apie 1–1,5 m)druskos lauro lapųkvapniųjų pipirų grūdeliųjuodųjų pipirų grūdeliųaliejaus apkeptičiobreliųrozmari..
Recepto vertinimas:
Daniškai ruoštos daržovės su lašinukais
Daniškai ruoštos daržovės su lašinukaisIngridientai:4—5 bulvės, 2 morkos, 2 porai, nedidelė kopūsto galvutė, 5 svogūnai, 3 šaukštai aliejaus, 150 g lašinių, pipirų, kmynų, druskos.Gaminimas Bulvės supjaustomos kubiukais. Morkos perpjaunamos išilgai, porai 2 cm gaba..
Recepto vertinimas:
Bulgariškai ruoštos bulvės su česnakais.
Bulgariškai ruoštos bulvės su česnakais.Ingridientai:5—6 bulvės, petražolių lapelių. Padažas. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos. Gaminimas Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvir..
Recepto vertinimas:
Prancūziškai ruoštos bulvėsIngridientai:500 g bulvių, 3 šaukštai krakmolo, 2 kiaušiniai, truputį pieno, druskos.Gaminimas Iš krakmolo, trynių ir pieno užmaišyti tešlą (kaip lietiniams). Išmaišyti su plaktais baltymais. Nuskustas, nuplautas bulves supjaustyti griežinėliais, 5 min...
Recepto vertinimas:
Egiptietiškai ruoštos šaltos žuvys
Egiptietiškai ruoštos šaltos žuvysIngridientai:1 kg žuvies (sterkų), 50 g alyvuogių aliejaus, 5 g česnakų, druskos, pipirų, 0,5 l vandens, pusantros citrinos, smulkintų petražolių.Gaminimas Paruoštas žuvis supjaustykite 2 cm storio gabaliukais. Puode su auselėmis pašildykite alyvuo..
Recepto vertinimas: