10 rezultatų ieškant "didzkukuliai 2Bvirtu 2Bbulviu"

Žemaitiški cepelinai

Žemaitiški cepelinai Ingridientai: 1 kg bulvių, 4 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, druska, 200 gramų mėsos faršo, aliejaus (virimui) Gaminimas Bulves nuskusti ir išvirti. Išvirtas bulves sutrinti, kad išeitų košė. Į bulvių košę sudėti miltus, įmušti kiaušinius, pagard..

Recepto vertinimas: 5

Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru

Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 15 didelių žalių bulvių 5 didelės su lupenomis virtos bulvės druskos Įdaras: 500 g jautienos nugarinės 1 šaukštas jautienos taukų 1 šaukštas sutrinto mairūno 2-3 skiltelės česnako, ištrintos su druska pipir..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai, cepelinai

Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 20 didelių bulvių, druskos Įdaras I 500 gramų jautienos nugarinės, 1 kiaušinio, 1 svogūno, pipirų, druskos, mairūno, Poros skiltelių česnako Įdaras II 400 gramų varškės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas sviesto, druskos, 2 šaukštai s..

Recepto vertinimas: 3

Didžkukuliai su aguonų įdaru

Didžkukuliai su aguonų įdaru Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 15 didelių žalių bulvių 5 didelės su lupenomis virtos bulvės druskos Įdaras: 2 stiklinės aguonų 1 kiaušinis 3 šaukštai medaus Gaminimas: Žalias bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti, sud..

Recepto vertinimas: 0

Cepelinai

Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..

Recepto vertinimas: 4

Didžkukuliai, cepelinai

Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 7 - 8 žalios bulvės, 2 - 3 virtos bulvės, druskos Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Kai krakmolas nusėda, skystis nupilamas, o krakmolas užpilamas stikline karšto pien..

Recepto vertinimas: 4

Didžkukuliai (cepelinai)

Didžkukuliai (cepelinai)Ingridientai:1 kg žalių bulvių, 3—4 virtos bulvės, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Tada skystis nupilamas, o krakmolas sudedamas į tarkinius. Virtos bulvės sugrūdamos. ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti cepelinai

Kepti cepelinai Ingridientai: Bulvių, faršo, prieskonių, druskos, grietinės, kiaušinių, aliejaus Gaminimas Bulves nulupti, sutarkuoti, nuspausti, įdėti druskos, truputį krakmolo, įmušti 2 kiaušinius. Į faršą sudėti prieskonius, druską ir išmaišyti. Paimti nedidelį gabal..

Recepto vertinimas: 3

Cepelinai

Cepelinai Ingridientai: 12 - 15 žalių bulvių, 4 - 5 virtos bulvės, druskos Gaminimas Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvių tarkius išsunkti per marlę, skysčio neišpilti, bet palaukti, kol nusistovės krakmolas. Virtas bulves sutrynti į košę. Tuomet nupilti tarkių ..

Recepto vertinimas: 4

Cepelinų padažas

Cepelinų padažas Ingridientai: 200 - 300 gramų lašinukų, 2 - 3 svogūnų, 200 - 300 gramų grietinės, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinės pieno, druskos, prieskonių (pagal skonį) Gaminimas Lašinukus supjaustyti smulkiais kūbeliais ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: didzkukuliai 2Bvirtu 2Bbulviu