25 rezultatų ieškant "piene"
Kukuliai unguryje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Ungurio galva 0,5 kg žuvies faršo Pora riekelių batono 0,5 stiklinės pieno Kiaušinis Virta morka Nedidelė svogūno galva Žuvies prieskonių Druskos Gaminimas: Išplauname ungurio galvą, su pagaliuku pražiodome, įdedame į verdantį vanden�..
Recepto vertinimas:
Žuvis piene Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g žuvų filė 200 g rūkytų lašinukų 2 svogūnai Pieno Maltų pipirų Druskos Gaminimas: Žuvų gabaliukus dedame į riebalais išteptą ugniai atsparų indą, sluoksniuojame su lašinukais ir svogūnų griežinėliais, pasūdome, įpilame pieno,..
Recepto vertinimas:
Jogurtiniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštas krakmolo 1,5 stiklinės pieno 100g kokoso drožlių 50g migdolų plokštelių cukraus ar medaus pagal skonį 1 stiklinė tiršto jogurto Gaminimas: Stiklinę pieno užviriname su cukrumi ar medumi (saldiname pagal skonį), o likusiame p..
Recepto vertinimas:
Guliašas rusiškai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 bekono kumpelis 2,5 stiklinės pieno 3 bulvės Gaminimas: Kumpį išmirkyti piene ir kepti orkaitėje kartu su bulvėmis 245 laipsnių temperatūroje. ..
Recepto vertinimas:
Blynai su mielėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 – 9 bulvės, 1 stiklinė miltų, 50 g mielių, 1 kiaušinis, 0,5 stiklinės šilto pieno, 100 g riebalų, druska. Gaminimas: Bulves sutarkuokite, supilkite šiltame piene ištirpintas mieles, įberkite druskos, miltų, įmuškite kiaušinį...
Recepto vertinimas:
Įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 100 g prieskoninių daržovių, 200 g veršienos, 1 stiklinė pieno, 50 pyrago, 1 kiaušinis, truputis pipirų, druskos, marinuotų agrastų. Gaminimas: Nuvalytą vištą perpjaukite išilgai ir peiliu nuimkite mėsą nuo kaulų, palikdami ..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos mėsos įdaras Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 0,5 kg minkštos kiaulienos mėsos, 1 svogūnas, 1 česnakas, kvapiųjų pipirų, druskos, kiaušinis, 1-2 riekutės baltos duonos, 1 stiklinė pieno. Gaminimas: Baltą duoną išmirkome piene ir išmaišome, kiaulieną smulkiai sumalame, su..
Recepto vertinimas:
Jogurtiniai ledai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 šaukštas krakmolo 1,5 stiklinės pieno 100g kokoso drožlių 50g migdolų plokštelių cukraus ar medaus pagal skonį 1 stiklinė tiršto jogurto Gaminimas: Stiklinę pieno užviriname su cukrumi ar medumi (saldiname pagal skonį), o likusiame p..
Recepto vertinimas:
Kepti vištienos maltiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 74 g vištienos, 18 g pyrago, 22 g pieno, 3 g sviesto, 0.5 kiaušinio, 10 g maltų džiuvėsėlių, 13 g lydyto sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Maltos mėsos masei naudojami visi raumenys. Mėsą nulupkite nuo kaulų ..
Recepto vertinimas:
Manų košė su vaisiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g manų kruopų, 185 g pieno, vanilės, 10 g sviesto, 20 g cukraus, 0,25 kiaušinio, 10 g riešutų, 60 g šviežių arba 45 g konservuotų vaisių, 50 g abrikosų padažo, druskos. Gaminimas: Piene išvirkite tąsią manų košę su trupu..
Recepto vertinimas:
Ankštinių daržovių apkepas su varške
Ankštinių daržovių apkepas su varške Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g ankštinių daržovių, 50 g pieno, 25 g manų, 5 g sviesto, 5 g džiūvėsėlių, 50 g varškės, 10 g cukraus, 35 g grietinės, druskos. Gaminimas: Ankštines daržoves išvirkite ir sumalkite. Piene išvirkite tiršt..
Recepto vertinimas:
Morkų apkepas su varške Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 – 11 morkų, 400 g varškės, 0,5 stiklinės manų kruopų, 0,5 stiklinės pieno, 2 šaukštai cukraus, 3 šaukštai grietinės, 3 kiaušiniai, 4 šaukštai sviesto, 2 šaukštai džiūvėsėlių, cinamonas, druska. Gaminimas: Morkas ..
Recepto vertinimas:
Moliūgų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 750 g moliūgų, 1 stiklinė manų kruopų, 1 stiklinė pieno, 2 kiaušiniai, 100 g grietinės, druskos. Gaminimas: Moliūgą, nuplauti, supjaustyti smulkiais kubeliais ir apvirti piene. Po to suberti manų kruopas, įmušti kiaušinius, pasūdyti i..
Recepto vertinimas:
Saldusis pienelis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Stiklinė pieno,2 saukštai skysto medausžiupsnelis cinamono. Gaminimas: Medų ištirpdinti piene ir užbarstyti cinamono.Skanaus Tinka vartoti su: gėrimą gerkite su sausainiais!..
Recepto vertinimas:
Salotos "Pienės žiedelis" Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g. svogūnų laiškų; 1 stiklinė pienių žiedlapių; Padažui: 1 šaukštas citrinų sulčių; aliejaus; truputis druskos, cukraus. Gaminimas: Svogūnų laiškus nuplauname, nusausiname ir supjaustome smulkiais gabalėliai..
Recepto vertinimas:
Salotos Pienės žiedelis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g. svogūnų laiškų; 1 stiklinė pienių žiedlapių; Padažui: 1 šaukštas citrinų sulčių; aliejaus; truputis druskos, cukraus. Gaminimas: Svogūnų laiškus nuplauname, nusausiname ir supjaustome sm..
Recepto vertinimas:
Žuvies maltinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 stiklinės vandens, 2.800 g žuvies, 3.400 g įvairių daržovių (tik ne kopūstų), 4.2 bandeles, 5.2 kiaušiniai, 6.4 kietai virti kiaušiniai, 7.1 stiklinė pieno, 8.2 šaukštai sviesto, 9.1 svogūnas, lauro lapelių, pipirų, drusko..
Recepto vertinimas:
Piene virtas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg karpio, 2.2-3 morkos, 3.1-2 svogūnai, 4.1 l pieno, ryšulėlis žalių arba džiovintų saliero lapelių, kmynų, druskos, keli malti kvapieji pipirai Gaminimas: Išvalytas, nuplautas ir nusausintas karpis supjaustomas vienodo dydžio ..
Recepto vertinimas:
LapienėIngridientai:600g jautienos ar kiaulienos, 400 g jaunų burokėlių su lapais, 1 morka, 1 petražolė, 1 svogūnas, 1—2 lauro lapeliai, 2 bulvės, 1—3 stiklinės grietinės, 2l. vandens.Gaminimas Burokėlių kotai su lapais supjaustomi nedideliais gabalėliais, įdedama duono..
Recepto vertinimas:
Piene virtas karpisIngridientai:1kg. karpio, 2-3 morkos, 1-2 svogūnai, 1l. pieno, ryšulėlis žalių arba džiovintų salierų lapelių, kmynų, druskos, keli malti kvapieji pipirai.Gaminimas Išvalytas, nuplautas ir nusausintas karpis supjaustomas vienodo dydžio gabalais. Kiekvienas jų ištrin..
Recepto vertinimas:
Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmis
Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmisIngridientai:1 kg. jautienos kumpio, 400 g. jaučio kepenų, 100 g. svogūnų arba porų, 200 g. kiaulės lašinių, kiaušinis, 100 g. batono, 100 ml. pieno, maltų juodųjų pipirų, druskos, aliejaus kepti.Gaminimas Jaučio kepenis nuplauname, nupjauname ..
Recepto vertinimas:
Braškių salotos su kiaulpienėmis
Braškių salotos su kiaulpienėmisIngridientai:4 porcijos 500 g braškių, 3 apelsinai, šaukštelis cukraus, 10-12 jaunų kiaulpienių lapelių, 2 šaukštai aliejaus, maltų aitriųjų paprikų.Gaminimas Kiaulpienių lapus gerai nuplauname ir nuvarviname. Du apelsinus nulupame. Abu perpjauname ..
Recepto vertinimas:
KARPIS, KEPTAS PIENEIngridientai:2 kg žuvies2 šaukštai miltų250 g pienomaltų pipirųdruskosGaminimasPerpjaukite karpį išilgai ir abi puses supjaustykite piršto storumo gabaliukais. Pavolioję miltuose, dėkite į pieną, sumaišytą..
Recepto vertinimas:
JEREVANIŠKAS UŽKANDIS SU SILKE IR MAJONEZU
JEREVANIŠKAS UŽKANDIS SU SILKE IR MAJONEZUIngridientai:200g padžiūvusios kvietinės duonos100g silkės125ml pieno50g majonezo80g šviežių pomidorų25g sūrio, žalumynųGaminimasSilkės file išmirkyti piene ir sumalti mėsmale ka..
Recepto vertinimas:
KOKTEILIS "PIENĖ"Ingridientai:20 ml apelsinų likerioKiaušinio trynys20 ml apelsinų sirupo100 ml šampanoLedo gabaliukasGaminimasIšskyrus šampaną, visus komponentus suplakti, įpilti į taurę ir, prieš patiekiant, supilti šampaną...
Recepto vertinimas: