8 rezultatų ieškant "marcipanine mase"
Marcipaniniai trapus sausainiai
Marcipaniniai trapus sausainiai Ingridientai: 300 g miltų 80 g žalios marcipanines masės (rimi ir maximose yra) 50 g cukraus 1 žiuspnelis druskos 200 g atsaldyto sviesto miltai tešlai iškočioti cukrus pabarstymui sviestas kepimo skardai ištepti. Miltus išsijoti, ant vir..
Recepto vertinimas:
Marcipaninė masėIngridientai:110 g migdolų, 180 g cukraus pudros, 1/2 kiaušinio baltymo, 1 arb. šaukšt. kavos likerio, maistiniai dažai.Gaminimas Marcipaninę masę puošimui pradėkite ruošti iš vakaro: migdolus nuplikykite, nulupkite lukštus ir susmulkinkite mėsmale. Migdolų masę i�..
Recepto vertinimas:
Vaflių tortasIngridientai:10 vaflių (18 cm skersmens), 150 g marcipaninės masės (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 3 valg. šaukšt. abrikosų džemo, 3 valg. šaukšt. abrikosų likerio arba citrinų sulčių, 125 ml grietinėlės (grietinės), 125 g šokolado, 100 g riešutų nugos (ž..
Recepto vertinimas:
Marcipaninės rožėsIngridientai:350 g minkštos marcipaninės masės (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"), raudoni ir žali maistiniai dažai.Gaminimas Paruoškite 350 g minkštos marcipaninės masės pagal receptą (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"). 3/4 šios masės nudažykite ..
Recepto vertinimas:
MARCIPANINĖ MASĖIngridientai:180g migdolų100g cukraus pudros1 kiaušinio baltymas2 šaukštai vyšnių likerioGaminimasMigdolus perpilti verdančių vandenių ir apvalyti nuo rudos luobelės. Po to du kartus per malti per mėsmalę. Tada sum..
Recepto vertinimas:
MARCIPANINIAI PYRAGĖLIAI IŠ TRAPIOS TEŠLOS SU ALIEJUMI
MARCIPANINIAI PYRAGĖLIAI IŠ TRAPIOS TEŠLOS SU ALIEJUMIIngridientai:5 kiaušiniai, 200g cukraus1 šaukštelis vanilinio cukraus250ml sojos aliejaus4 šaukštai pieno, 300g miltų1 šaukštelis kepimo miltelių60g maltų migdolų, 1 šaukštas kakavos1 šaukštelis cinamono1/4 šaukštelio maltų g..
Recepto vertinimas:
MINKŠTA MARCIPANINĖ MASĖIngridientai:110g migdolų180g cukraus pudros1/2 kiaušinio baltymo1 šaukštelis kavos likeriogalima dėti maistinių dažų (geltonų)GaminimasMigdolus nuplikykite, nulupkite lukštus ir sumalkite mėsmale. Migdol..
Recepto vertinimas:
Marcipaninė masėIngridientai:125 g migdolų,125 g cukraus,65 ml vandens,1/2 citrinos sulčių,1/2 arb. šauktelio acto (6 proc.)GaminimasMigdolus apvirkite ir smulkiai sumalkite. Iš vandens, cukraus ir acto išvirkite tirštą sirupą (kad tystų siūlai). Į truput tvėsintą sirupą suberkite m..
Recepto vertinimas: