13 rezultatų ieškant "cukrinuku"
Žemaitiškas meduolis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g medaus, 1,2 stiklinės cukraus, 12 kiaušinių, šaukštelis cinamono, 20 grūdelių kardamono, 3-4 šaukštai cukrinukų (cukatų), 4,5-5 stiklinės miltų, šaukštelis sodos. Gaminimas: Tryniai gerai išsukami su cukrumi, supilamas med..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos vyniotinis su aguonomis
Mielinės tešlos vyniotinis su aguonomisIngridientai:1 kg miltų, 1/2 stiklinės pieno, 25—50g mielių, 4 tryniai, 1 citrinos žievelė, 5g druskos. Aguonų masei: 300g aguonų, 150g cukraus, 1 kiaušinis, 50g riešutų, vanilinio cukraus, 50g cukrinukų (cukraus sirupe virtų ap..
Recepto vertinimas:
BandelėsIngridientai:1kg miltų, 1/2 stiklinės pieno, 40g mielių, 150g cukraus, 4—5 tryniai, 100—150g sviesto, 7g druskos, citrinos žievelių. Vietoj pieno galima vartoti grietinėlę. Tuomet 1/3 mažinama sviesto norma. Varškės masei: l/2kg varškės, 2 tryniai, 100g..
Recepto vertinimas:
Tortas "Cortina"Ingridientai:150 g sausainių, 50 g sviesto arba geros kokybės margarino, 3 pak. vanilinio cukraus, 1 pak. citrinų želė, 1,8 l balto vyno arba vandens, 200 g cukraus, 200 g varškės arba balto sūrio, 4 valg. šaušt. citrinų sulčių, 1/2 l grietinės (grietinėlės), 1 arbat...
Recepto vertinimas:
Tortas "Paletė"Ingridientai:Tešlai: 200 g miltų, 50 g maltų laždyno riešutų, 70 g cukraus, 125 g sviesto arba margarino, 1 kiaušinis, žiupsnelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, citrinų esencija. Varškės kremui: 150 g nešalto sviesto, 200 g cukraus, 4 kiaušiniai, 500 g varšk�..
Recepto vertinimas:
Angliškas pyragas vakarieneiIngridientai:250 g sviesto arba margarino; 175 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 4 kiaušiniai; 300 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių; Tarkuota citrinos žievelė; 75 g šviesių razinų; 75 g tamsių razinų; 100 g vaisių cukrinukų (cukatų); 75 g susmulkintų ..
Recepto vertinimas:
Imbieriniai sausainiai su cukatomis
Imbieriniai sausainiai su cukatomisIngridientai:30 sausainių: 250 g miltų; 1 kiaušinis; Žiupsnelis druskos; 100 g sviesto arba margarino; 100 g cukraus; 1 vanilės lazdelė; 1 arb. š. imbiero miltelių; 1 trynys; 50 g imbiero cukatų (cukrinukų); Miltų kočiojimui.Gaminimas Vanilės lazdel�..
Recepto vertinimas:
Mielinis vainikas su aguonomis
Mielinis vainikas su aguonomisIngridientai:Tešlai: 500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 250 ml pieno; 1 kiaušinis; 75 g sviesto arba margarino; 80 g cukraus; Trinta citrinos žievelė; ¼ arb. š. druskos; Riebalų formai ištepti. Įdarui: 250 ml pieno; 75 g cukraus; 250 g aguonų; Trinta cit..
Recepto vertinimas:
Trikampėliai su gervuogėmis ir varške
Trikampėliai su gervuogėmis ir varškeIngridientai:24 trikampėliams: Tešlai: 350 g miltų; 25 g mielių; 125 ml pieno; 60 g sviesto; 40 g cukraus; Žiupsnelis druskos; Citrinos esencijos; Apelsinų arba citrinų žievelių cukrinukų (cukatų); 2 kiaušiniai; Riebalų skardai ištepti. Varšk..
Recepto vertinimas:
Spurgos su razinomisIngridientai:Tešlai: 500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 80 g cukraus; 250 ml drungno pieno; 80 g sviesto; 2 kiaušiniai; ½ arb. š. druskos; Trinta citrinos žievelė; 120 g razinų; 50 g smulkiai kapotų apelsinų žievelių cukrinukų (cukatų); Miltų pabarstyti. Kepimu..
Recepto vertinimas:
Bananinis keksasIngridientai:300 g miltų; 200 g cukraus; 3 bananai; 4 kiaušiniai; 3 valg. š. grietinės; 2 arb. š. kepimo miltelių; 2 valg. š įvairių vaisių cukrinukų (cukatų); 15 g vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. sviesto formai patepti; 2 valg. š. džiūvėsėlių fo..
Recepto vertinimas:
Berlynietiškas varškės keksasIngridientai:100 g įvairių vaisių cukrinukų (cukatų); 100 g maltų migdolų; 200 g razinų; 50 ml romo; 250 g liesos varškės; 200 g cukraus; 320 g sviesto; 2 kiaušiniai; 500 g miltų; Tarkuota citrinos žievelė; 1 arb. š. kepimo miltelių; 1 arb. š malto ka..
Recepto vertinimas:
HAVAJŲ KEKSASIngridientai:300g sviesto,300g cukraus,5 kiaušiniai,100g razinų,5 šaukštai romo ar konjako (nebūtinai),žiupsnelis imbiero miltelių,200g vaisių cukrinukų (cukatų), geriausiai - ananasai,100g kapotų migdolų,250g miltų,1 šaukštelis kepimo miltelių,rieblų skarda.GaminimasC..
Recepto vertinimas: