10 rezultatų ieškant "butinai"
Šonkauliukai raudoname vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800g veršienos ar kiaulienos šonkauliukų su mėsa 1/2 stiklinės sauso raudono vyno 2 šaukštai pomidorų tyrės 1 didelis svogūnas 2 skiltelės česnako 1 morka 1 šaukštas miltų druska bazilikai (geriau švieži) citrina Gamin..
Recepto vertinimas:
Marcipaniniai trapus sausainiai
Marcipaniniai trapus sausainiai Ingridientai: 300 g miltų 80 g žalios marcipanines masės (rimi ir maximose yra) 50 g cukraus 1 žiuspnelis druskos 200 g atsaldyto sviesto miltai tešlai iškočioti cukrus pabarstymui sviestas kepimo skardai ištepti. Miltus išsijoti, ant vir..
Recepto vertinimas:
Šokolado pagardas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 20g cukraus, 4g kakavos, 20g grietinėlės, 15g sviesto, 2g vanilinio cukraus Gaminimas: 20g cukraus išmaišykite su 4g kakavos (kakavą pirkite tik „Saldvos“ raudoname kartoniniame pakelyje, nes visos kit..
Recepto vertinimas:
Žąsis su obuoliais ir razinomis
Žąsis su obuoliais ir razinomis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4kg žąsies, 50g druskos, 3g maltų juodųjų pipirų, 3g džiovintų rozmarinų, 2g džiovintų mairūnų, 1kg obuolių, 100 g razinų, Gaminimas: 4kg žąsį nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite 50g d..
Recepto vertinimas:
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Agurkai, kornišonai, vynuogių lapai, česnakai, prieskoniai marinavimui, 1L vandens, 5 šaukštai cukraus, 1 šaukštas druskos, 100m acto. Gaminimas: Vynuogių lapus blanširuo..
Recepto vertinimas:
Makaronai su faršu Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Makaronai (būtinai itališki) 500gPomidorai 3-4 vntFaršas 300-400gKalafioras Aitrioji paprikaDruska Gaminimas: Gaminame padažą: faršą kepiname keptuvėje, kol silpnai apkeps.Į keptuvę su faršu sudedame pjaustytu..
Recepto vertinimas:
Tradicinis paukščių pienasIngridientai:10 kiaušinių, 2 stiklinės cukraus, 300 gr. sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė miltų, 40-50 gr želatinos, 150 gr. vandens.Gaminimas Trynius suplakti su 1 stikline cukraus. Indą su suplaktais tryniais įdėti į didesnį indą su vandeniu ir už..
Recepto vertinimas:
Švelnus varškės pyragas su rasa (Ramunės)
Švelnus varškės pyragas su rasa (Ramunės)Ingridientai:Tešla: 60 g sviesto, 80 g cukraus, 120 g miltų, žiupsnelis druskos, Varškės sluoksnis, 600 g varškės, 3 kiaušiniai, 1 stiklinė cukraus, 1 pakelis vanilinio pudingo (40 g), 100 ml aliejaus, 2 stiklinės pieno, vanilinio cukraus. ..
Recepto vertinimas:
Kepta duonaIngridientai:1 kepalas duonos5 cesnaku skilteles1/2 surio (butinai fermentinio)1/2 majonezo buteliukoGaminimasDuona supjaustyti skiltelemis, paskui iskepti mikrobangu krosneleje. Cesnaka sutrinti trintuveje. Suri sutarkuoti. Cesnaka, suri ir majoneza dekite ant iskeptos duonos, viska ism..
Recepto vertinimas:
Plikyti pyragaičiai su varškės kremu
Plikyti pyragaičiai su varškės kremuIngridientai:(4 vnt.)Tešlai:50 g sviesto, 0,5 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės miltų, 2 kiaušiniai.Kremui:200 g varškės,3 šaukštai persikų uogienės,150 g plaktos grietinėlės,3 šaukštai cukraus, 8 g želatinos.Konservuotų persikų, kivio, kondite..
Recepto vertinimas: