20 rezultatų ieškant "burokeliu ruosinys barsciams"
Burokėlių gira Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg sužiedėjusios ruginės duonos, 0,5 kg burokėlių, 5 l vandens Gaminimas: Burokėlius nuvalyti, supjaustyti. Duonos riekeles apskrudinti orkaitėje, sumaišyti su burokėliais, užpilti šiltu vandeniu. Laikyti šiltoje vietoje 2-3 dienas. Ši..
Recepto vertinimas:
Šaltibarščiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 350 g burokėlių nuovirų, 100 g burokėlių, 20 g morkų, 25 g svogūnų laiškų, 50 g agurkų, 40 g grietinės, 1 kiaušininis, 5 g cukraus, 8 g acto, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Nuvalytus ir griežinėliais supjaustytus burokėlius ..
Recepto vertinimas:
Burokėlių ir svogūnų salotos II
Burokėlių ir svogūnų salotos II Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 dideli svogūnai, 2 virti ir parauginti burokėliai, ½ stiklinės burokėlių sulčių, Druska, Pipirai, Cukrus. Gaminimas: Svogūnus ir burokėlius supjaustyti vienodo storio griežinėliais ir sudėti į dubenėlį, užpilti..
Recepto vertinimas:
Burokėlių ir svogūnų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 dideli svogūnai, 2 virti (marinuoti) burokėliai, Druska, Cukrus, Pipirai, Burokėlių sultys. Gaminimas: Nupjauti svogūnų viršūnes ir išimti vidų. Burokėlius supjaustyti nedideliais kubeliais, ant jų užberti druską, cukr..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 virti rauginti burokėliai, 2 obuoliai, 6 šaukštai aliejaus, 2 svogūnai, Druska, Pipirai. Gaminimas: Burokėlius bei obuolius supjaustyti kubeliais. Aliejuje pakepinti griežinėliais supjaustytus svogūnus. Svogūnus kartu su aliejumi supilt..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su grietine Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 800 g burokėlių, 200 g grietinės, 1 svogūnas, druskos, 1/2 šaukštelio kmynų, citrinos rūgšties, petražolių. Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, sutarkuojami arba supjaustomi šiaudeliais, įberiama druskos, rūgšti..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su kmynais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g burokėlių, 100 g grietinės, 1 šaukštelis kmynų, cukraus, druskos. Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, didesni perpjaunami pusiau arba į 4 dalis, sudedami į indą, užpilami sūrymu (40 g druskos l l. vandens), pas..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su obuolių sultimis
Burokėlių salotos su obuolių sultimis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1/2 kg burokėlių, 1 stiklinė obuolių sulčių, 1 šaukštelis cukraus, truputis druskos, 1/4 šaukštelio cinamono Gaminimas: Burokėliai nuplaunami ir išverdami, perpilami šaltu vandeniu, nulupami ir supjaustomi šiaude..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotosIngridientai: 500g žalių burokėlių 300g morkų 50-70g salierų šaknies pusės citrinos sulčių 1 rugštu obuolys sėmenų aliejaus (galima ir kito) 1 valgomasis šaukštas medaus saujelė smulkintų riešutų (kokius labiau mėgstate) arba išlukštentų saulėgrą..
Recepto vertinimas:
Gražinos burokėlių slotosIngridientai: 2 kg virtų burokėlių 1 kg svogūnų 1 kg paprikų 1,5 valgomieji šaukštai druskos 0,5 stiklinės acto 1 stiklinė cukraus Gaminimas: Virtus burokėlius sutarkuoti burokine tarka, svogūnus ir pipirus supjaustome ir apkepame, po to sudedame..
Recepto vertinimas:
Juostelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 kiaušiniai, 2.1 stiklinė grietinės, 3.2 šaukštai aguonų, kmynų,4.400 g riebalų, 5.2 stiklinės miltų, 6.2 šaukštai cukraus, burokėlių rasalo, druskos, vanilinio cukraus. Gaminimas: Į miltus sudėti grietinę, kiaušinius, aguonas, drusk..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su faršu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės juodos duonos, 20 g taukų arba margarino, 150-200 g faršo, 1 arbat. šaukštelis krakmolo, 3 valg. šaukštai grietinės, 1 valg. šaukštas vandens, 1 valg. šaukštas virtų burokėlių, 1 svogūnas, 1/4 rauginto agurko, ..
Recepto vertinimas:
Rauginti burokėliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5kg burokėlių, 150g druskos, 4L vandens Gaminimas: Nedideli, raudoni, neperaugę burokėliai nuplaunami, pašalinus šaknis ir lapų liekanas, nulupami ir, dar kartą nuplovus, sudedami į švarų medinį arba emaliuot..
Recepto vertinimas:
BUROKĖLIŲ TROŠKINYS SU PUPELĖMIS
BUROKĖLIŲ TROŠKINYS SU PUPELĖMIS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg virtų burokėlių, 0,5 l virtų pupelių, po 300 g morkų ir svogūnų, 1 stikl. pomidorų padažo, 1 stikl.aliejaus, druskos, cukraus, pipirų. Gaminimas: Puode su aliejumi apkepinu susmulkintu..
Recepto vertinimas:
BUROKĖLIŲ SALOTOS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 kg. burokėlių, 1,į kg pomidorų, 0,5 kg svogūnų, 0,5 kg paprikos, 200 gr. česnako, 200 gr. cukraus, 2 valg.šaukštai druskos, 200 gr. 9 proc. acto, 0,5 ltr. aliejaus. Gaminimas: Burokėlius sutarkuojam stambia ..
Recepto vertinimas:
šaltibarščiaiIngridientai:2 litrai neriebaus kefyro arba rūgpienio, 1/2 litro silpnai marinuotų burokėlių arba 2-3 šviežiai virti burokėliai, 1-2 agurkai, žalių svogūnų laiškų, druskos, 2 kietai virti kiaušiniai.Gaminimas Į didesnį dubenį supilame marinuotus burokėlius, sub..
Recepto vertinimas:
Žalių burokėlių salotosIngridientai:200 g šviežių burokėlių, 100 g morkų, 2 česnakų skiltelės, 2 šaukštai susmulkintų krapų, 1 šaukštas alyvų arba saulėgrąžų aliejaus, petražolių lapelių. Gaminimas Burokėlius ir morkas nuplauname, nuvalome ir sutarkuojame rupia tarka..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su kmynaisIngridientai:400g burokėlių, 100g grietinės, 1 šaukštelis kmynų, cukraus, druskos.Gaminimas Burokėliai išverdami, nulupami, didesni perpjaunami pusiau arba į 4 dalis, sudedami į indą, užpilami sūrymu (40g. druskos 1 litre vandens), paslegiami ir parauginam..
Recepto vertinimas:
Burokėlių kisieliusIngridientai:1 stiklinė burokėlių sulčių, 3 stiklinės vandens, 100g cukraus, 2 šaukštai krakmolo, 1 citrina arba citrinos rūgšties.Gaminimas Iš nevirtų smulkiai sutarkuotų burokėlių išspaudžiamos sultys. Vanduo užvirinamas su citrinos žievelėmis ir cukrum..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su krienaisIngridientai:1 kg burokėlių; ½ stiklinės majonezo; 2 valg. š. nerūgščios grietinės; 2-3 valg. š. tarkuotų krienų; 1 valg. š. citrinų sulčių; Druska ir baltieji pipirai.Gaminimas Išvirkite burokėlius, ataušinkite ir nulupkite. Supjaustykite ir sube..
Recepto vertinimas: