Juostelės
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.2 kiaušiniai,
2.1 stiklinė grietinės,
3.2 šaukštai aguonų, kmynų,
4.400 g riebalų,
5.2 stiklinės miltų,
6.2 šaukštai cukraus,
burokėlių rasalo, druskos,
vanilinio cukraus.
Į miltus sudėti grietinę, kiaušinius, aguonas, druską, cukrų ir vanilinį cukrų. Tešlą išminkyti, gerai išmušti, leisti 2 valandas pastovėti šaltoje patalpoje. Po to plonai iškočioti ir pjaustyti karpytu peiliu 15 cm ilgio ir 2 crn pločio rėželiais. Juos dėti į verdančius taukus ir virti, kol pagels. Išgriebus nuvarvinti riebalus ir šiaudelius sustatyti į stiklinaitę ar sudėstyti šulinio forma. Kad juostelės būtų rausvos, į tešlą galima įpilti 3 šaukštus burokėlių rasalo. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!