20 rezultatų ieškant "brukniu padazas"
Karamelinis bruknių pyragas su cinamono kremu
Karamelinis bruknių pyragas su cinamono kremu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešlai 90 g kvietinių miltų 2 šaukštai cukraus 50 g sviesto 1 šaukštas vandens Įdarui 135 g cukraus 200 ml grietinėlės 180 g bruknių Kremui 100 ml grietinėlės 1/2 šaukštelio cinamono Gaminimas: Tešlos ruo..
Recepto vertinimas:
Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse
Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 3-4 kalakuto šlaunelės(krūtinėlė), 6-8 rūgštūs obuoliai, 100 gr.džiovintų slyvų,majonezo mažas stklainis, 1 šaukštas garstyčių,paukštienos prieskoniai, cinamonas, Gam..
Recepto vertinimas:
Su bruknėmis troškinta jautiena
Su bruknėmis troškinta jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 svogūnai, 60 g riebalų, 1 šaukštas miltų, druskos, pipirų, kmynų, mairūno, 0,5 stiklinės bruknių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pavolioti miltuose ir pakepti kartu su svogūnais. Viską apibarstyti drusk..
Recepto vertinimas:
Karamelinis bruknių pyragas su imbieriniu kremu
Karamelinis bruknių pyragas su imbieriniu kremu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 90 g kvietinių miltų 2 šaukštai cukraus 50 g sviesto 1 šaukštas vandens Įdarui: 135 g cukraus 200 ml grietinėlės 180 g bruknių Kremui: 100 ml grietinėlės ½ šaukštelio cinamono Tešlos ruošimas..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g raugintų kopūstų, 10 g marinuotų bruknių, 20 g marinuotų obuolių, 10 g cukraus, 10 g marinato, 10 g aliejaus, cinamono, gvazdikėlių, druskos. Gaminimas: Kopūstai supjaustomi kvadratėliais. Nuo marinuotų obuolių ir brukni..
Recepto vertinimas:
Bruknių vaflinis desertas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.vaflių lakštų, 2.karamelės, 3.kondensuoto pieno, 4.bruknių uogienės. Gaminimas: Bruknes padalinti į dvi dalis. Vianą dalį sumaišyti (suplakti) su pienu, kitą - su karamele. Du vaflius pertepti pienu, ant viršaus tepti karamel..
Recepto vertinimas:
Žemaitiškos spurgos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 stiklinės miltų, 2.1 stiklinė pieno, 3.25 g mielių, 4.3 tryniai, 5.50 g lydyto sviesto, 6.0,5 stiklinės bruknių uogienės, druskos, 7.2 šaukštai miltinio cukraus, 8.0,5 pakelio vanilinio cukraus, 9.400 g riebalų. Gaminimas: Piene..
Recepto vertinimas:
Vafliai su aguonomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 kiaušiniai. 2.2 šaukštai grietinės, 3.1 šaukštas cukraus, 4.2 stiklinės pieno, 5.0,5 stiklinės aguonų, 6.50 g lašinių, 7.1,5 stiklinės miltų, druskos. Gaminimas: Kiaušinius išplakti, supilti pieną, cukrų, grietinę, aguonas,..
Recepto vertinimas:
Sausainiukai su bruknių įdaru Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 stiklinė burokėlių rasalo, 2.300 g sviesto, 3.3 kiaušiniai, 4.1 pakelis vanilinio cukraus, 5.3 šaukštai cukraus, 6..0,5 stiklinės bruknių uogienės, 7.5 stiklinės miltų. Gaminimas: Sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušin..
Recepto vertinimas:
Triušienos dešrelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg triušienos, 2.50 g lašinukų, ketvirtadalis stiklinės pieno, 3.1-2 riekelės padžiūvusio pyrago, šaukštas sviesto ar margarino, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, žarnų. Gaminimas: Mėsa dedama į verd..
Recepto vertinimas:
Vištienos ketvirtėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 vištienos ketvirtadalių, 2.3 apelsinų, pikantiško paprikos padažo, druskos,3. 4 šaukštų aliejaus, 4.4 šaukštų bruknių uogienės, 5.2 šaukštų raudonojo pusiau saldaus vyno Gaminimas: Nuplautus vištienos ketvirtadalius ište..
Recepto vertinimas:
Kriaušės romo padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400 g. kriaušių, 2.3 šaukštai cukraus, 3.3 kiaušiniai, 4.20 g. sviesto, 5.50 g. romo, 6.2 šaukštai bruknių uogienės, 7.vanilinio cukraus. Gaminimas: Puode ištirpinus sviestą, įberiama 2 šaukštai cukraus ir parausvinama. A..
Recepto vertinimas:
Bruknių padažas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 40g bruknių uogienės, 23g raudono sausu vyno, 0,5g sutrėkštų kadagių uogų, 0,01g maltų gvazdikėlių, 2g brendžio Gaminimas: 40g bruknių uogienės atskieskite 23g raudonu sausu vynu, įberkite 0,5g sutrėkštų ..
Recepto vertinimas:
Bruknės savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg bruknių, cukraus pagal skonį Gaminimas: Bruknes nuplaukite, pusė jų supilkite į stiklainius. Iš kitos pusės uogų išspauskite sultis, užvirkite jas, pasaldinkite pagal skonį ir užpilkite ant bruknių. St..
Recepto vertinimas:
Kriaušių ir bruknių uogienė Ingridientai: 2 kilogramai bruknių, 2 kilogramai kriaušių, 1 kilogramas cukraus, 3 vienetai gvazdikėlių, truputis cinamono Gaminimas Bruknes užpilkite cukrumi ir virkite ant mažos ugnies apie 10 minučių. Tada nupilkite susidariusias sultis ir į jas su..
Recepto vertinimas:
Vaisinis ryžių pudingasIngridientai:125g ryžių, 1l pieno, šaukštelis vanilės ekstrakto, 3 šaukštai cukraus, 200ml grietinėlės, 12 šaukštų bruknių padažo.Gaminimas 1. Į puodą įpilame 600ml vandens, suberiame ryžius ir verdame, kol visas vanduo nuverda. Supilame pieną ir verdame ..
Recepto vertinimas:
Tortas su kakava, šokoladu ir bruknėmis
Tortas su kakava, šokoladu ir bruknėmisIngridientai:6 kiaušiniai, 200 g cukraus, 100 g miltų, 1-2 šaukštai kakavos miltelių, šaukštelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, 4 šaukštai brendžio. Pertepti: 400 g grietinėlės (35 proc. riebumo), pakelis grietinėlės standiklio, šauk�..
Recepto vertinimas:
Kriaušių ir bruknių pyragas su cinamonu
Kriaušių ir bruknių pyragas su cinamonuIngridientai:600 g kriaušių; 150 g bruknių; 225 g sviesto arba margarino; 200 g cukraus; 2 valg. š. cinamono miltelių; ½ arb. š. maltų gvazdikėlių; 4 kiaušiniai; 450 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių; 4-5 valg. š.pieno; Riebalų formai ištepti..
Recepto vertinimas:
Vyšnių ir bruknių tortas su trupiniais
Vyšnių ir bruknių tortas su trupiniaisIngridientai:Plikytai tešlai: 25 g sviesto; 75 g miltų; 15 g krakmolo; 3 kiaušiniai; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai patepti. Trapiai tešlai: 180 g miltų; 50 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 100 g sviesto; 1 kiaušinis; Rie..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė dovana“Ingridientai:Tešlai: 8 kiaušiniai; 240 g cukraus; 240 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių. Įdarui: 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 valg. š. cukraus pudros; 210 ml konservuotų bruknių. Papuošimui: 50 g ta..
Recepto vertinimas: