13 rezultatų ieškant "punsas"
Kavos tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešla: 1.8 tryniai 2.240 g cukraus 3.160 g miltų 4.1 citrinos sultys 5.9 plakti baltymai Kremas: 6.30-40 g naturialios kavos užpilo 7.3-4 šaukštai cukraus 8.3 tryniai 9.2 kiaušiniai 10.300 g sviesto Punšas: 11.1/2 stiklinės vandens..
Recepto vertinimas:
Karamelinis punšas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 citrina, 150 g gabalinio cukraus, 1 stiklinė romo, 0,3 litro balto vyno, 0,3 litro virinto vandens. Gaminimas: Citrinų žievelė sutrinama su gabaliniu cukrumi. Cukrus sudedamas į puodą, paskrudinamas ir, užpylus vynu, maišant verd..
Recepto vertinimas:
Kiaušinių punšas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 tryniai, 200 g miltinio cukraus, 2 stiklinės grietinėlės ar kondensuoto pieno, 0,5 stiklinės spirito. Gaminimas: Tryniai išsukami su cukrumi, dalimis supilama grietinėlė, spiritas ir plakama, kol gaunama vientisa masė. Paduodant supilst..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas obuolių punšas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 l stiprios arbatos, 100 g rudojo gabalinio cukraus, 500 g apyrugščių obuolių, 1/2 ananaso, 1/2 laimo, 1/2 cinamono lazdelės, 2 gvazdikėliai, 3 kalendros sėklos 3 pimento sėklos, 1/8 l kalvadoso, 1/4 l grietinėlės, rudojo gab..
Recepto vertinimas:
Slyvų tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 kiaušiniai 120 g cukraus pudros 110 g miltų 1 citrinos sulčių 1 šaukštas alkoholio 132 g cukraus 250 g margarino 0,75 stiklinės pieno 150 g džiovintų slyvų be kauliukų 2 šaukštai kakavos Biskvitas: 5 k..
Recepto vertinimas:
KLASIKINIS APELSINŲ PUNŠASIngridientai:(6 stiklinės)6 kiaušinių tryniaipo 2 šaukštus cukraus pudros kiekvienai stiklinei200g apelsinų sulčių300g karšto vandens6 apelsino riekelėsGaminimasPlakite kiaušinio trynius su cukrumi, kol mas..
Recepto vertinimas:
RAUDONOJO VYNO PUNŠASIngridientai:(4 porcijoms)3 l raudonojo vyno0,25 l romo1 citrina2 apelsinų sultys8 gvazdikėliai1 cinamono lazdelė (apie 4 cm ilgio)4 šaukštai cukrausGaminimasPuode sumaišyti raudonąjį vyną ir romą. Citriną nuplauti po k..
Recepto vertinimas:
DANIŠKAS ŽIEMOS PUNŠASIngridientai:(4 porcijoms)1 l raudonojo vyno1 mažas butelis romopusė cinamono lazdelės5 gabaliukai imbiero4 gvazdukėliai200 g cukraus75 g razinų75 g džiovintų figų20 g migdolųGaminimasĮkaitinti romą ir raudon..
Recepto vertinimas:
PUNŠAS SU VYNUOGIŲ SULTIMISIngridientai:1 l vynuogių sulčių0,5 l apelsinų arba citrinų sulčių0,5 l mėgstamo vaisių sirupo2-3 gvazdikėliaitruputis cinamonoGaminimasĮ sirupą sudedami prieskoniai ir 10 min. kaitinama. Paskui išk..
Recepto vertinimas:
Kalėdinis punšasIngridientai:2 stiklinės raudonojo pusiau sauso''Cabernet Savingnon'',2 stiklinės stiprios angliškos arbatos, 1 citrinos sultys,1 apelsino sultys,8 šaukštai cukraus, 100 g ''Trys karaliai'', ledo kubelių.Gaminima..
Recepto vertinimas:
Vaikiškas punšasIngridientai:1 trynys,40 g apelsinų sirupo,120 g karšto pieno.GaminimasĮ indą įmušame trynius ir įpylė apelsinų sirupo plakame mikseriu. Nenustodami plakti pilame karštą pieną. Gėrimą supilstome į ta..
Recepto vertinimas:
SVAIGINANTIS PUNŠASIngridientai:1 šaukštelis žaliosios arbatos arbatžolių,6 mėtos lapeliai,150 ml degtinės,1/2 l balto vyno,1 kivi,1 citrina,2 šaukštai cukraus,1/2 l gazuoto mineralinio vandens,ledo gabaliukų.GaminimasArbatžoles užplik..
Recepto vertinimas:
NAUJAMETINIS PUNŠASIngridientai:4 asmenims200 ml romo,200 ml apelsinų sulčių,160 ml ananasų sulčių,120 ml citrinos sulčių,80 ml grenadino,40 ml cukraus sirupo.Papuošimui:4 vyšnios,4 griežinėliai apelsino,2 griežinėliai ananas..
Recepto vertinimas: