25 rezultatų ieškant "aukst"
Paukštienos paštetas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g virtos arba keptos paukštienos, 200g sviesto, druskos, pipirų, 1 šaukštas konjako, 2-3 šaukštai aštraus padažo, šiek tiek citrinos sulčių. Gaminimas: Nuėmus odą, paukštieną 2-3 kartus permalti mėsmale per tankų sietelį. S..
Recepto vertinimas:
Paukštienos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: rūkyta paukštiena makaronai (geriau „spiraliniai“) šviežus agurkas arba pomidoras (galima ir abu) porai vegeta,pipirai,krapai,majonezas Gaminimas: Makaronus išvirti ir atšaldyti.Paukštieną, agurką,pomidorą supjaustyti kubelia..
Recepto vertinimas:
Paukštienos salotos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 750 g virtos vištienos, 250 g šviežių agurkų, 250 g pomidorų, 250 g virtų bulvių, 1 stiklinė majonezo, acto, druskos, cukraus, pipirų, prieskoninių daržovių. Gaminimas: Vištieną smulkiai supjaustykite. Bulves supjaustykite plonais ..
Recepto vertinimas:
Virta paukštiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 viena nedidelė višta, 1,5 litro vandens, 200 g prieskoninių daržovių, lauro lapelis, pipirų, druskos, 1 stiklinė majonezo. Gaminimas: Nuvalyta vištą ištrinkite druska, įdėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ug..
Recepto vertinimas:
Paukštiena drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 190 g vištienos, 100 g drebučių, 1 kiaušinis, 15 g morkų, 25 g agurkų, 25 g pomidorų, 15 g konservuotų žirnelių, 15 g žiedinių kopūstų, 15 g salotų lapelių, 30 g krienų padažo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Tuščią metal..
Recepto vertinimas:
Paukštiena drebučiuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g virtos paukštienos, 200 g paukštienos pašteto, marinuotas obuolys, raugintas agurkas, apelsinas, pomidoras, 0,5 citrinos, petražolės lapelių, virta morka. Drebučiams: 0,5 l sultinio, citrinos sulčių, 20 g želė. Gaminimas: Mė..
Recepto vertinimas:
Paukštienos pudingas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g virtos paukštienos, 100 g lašinukų, svogūnas, petražolės šaknis, riekelė pyrago, druskos, pipirų, 2 šaukštai sultinio, 3 kiaušiniai, aštraus padažo, sviesto, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Mėsą ir lašinukus perma..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiška žuvienėIngridientai: 1-2 kg žuvies 1-2 did. svogūnai Lauro lapų Pipirų Žuvies prieskonių 1-1,5L vandens sultinio virimui 1l pieno 1 stiklinė ryžių Krapų Morkų Gaminimas: Žuvis išvaloma, sudedama į šaltą vandenį ir užverdama. Virti apie 1,5 val...
Recepto vertinimas:
Padaže keptos paukštienos kulšelės
Padaže keptos paukštienos kulšelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg paukštienos kulšelių 5 dideli saldžiarūgščiai obuoliai česnako galva majonezo 1 kibirėlio druskos pagal skonį paukštienos prieskonių 1 kg bulvių kmynų aliejaus pusė stiklinės G..
Recepto vertinimas:
Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai
Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 šaukšteliai maltų džiovintų peletrūnų (estragonų) 1 stiklinė sauso baltojo vyno 3 šaukštai aliejaus 1 šaukštas kaparėlių (arba aštriai marinuotų smulkintų agurkų) 3 šaukštai baltojo vyno acto ..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas jautienos liežuvis
Aukštaitiškas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių. Sausam marinatui: pusė šaukštelio pipirų,2.2-3 lauro lapeliai,3.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krienų padažo..
Recepto vertinimas:
Paukštienos ir grybų troškinys, keptas su bulvių koše
Paukštienos ir grybų troškinys, keptas su bulvių koše Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g virtos arba keptos paukštienos, 300 g šviežių grybų, 2 šaukštai margarino arba sviesto, 1 stiklinė sultinio arba mėsos padažo, 2 šaukštai rūgšėių sulčių arba vyno, druskos, pipirų, 2 �..
Recepto vertinimas:
Paukštienos sūris Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg virtos vištienos, kalakutienos, triušienos ar kurapkos mėsos, 2.200 g sviesto, 3.100 g olandiško ar kitokio sūrio, pipirų, druskos. 4.1 virta morka, 5.1 kietai virtas kiaušinis, 6.2 - 3 stiklinės sultinio drebučiams, salierų la..
Recepto vertinimas:
Paukštienos šaltiena su obuoliais
Paukštienos šaltiena su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 antis, 3-4 obuoliai, 2.2 morkos, 3.1 šaukštelis kmynų, 4.2-3 lauro lapeliai, 5.1 svogūnas, pipirų, 6.1 šaukštas želatinos, druskos, 7.2 l vandens, petražolių. Gaminimas: Antį išdarinėti, supjaustyti gabaliukais, ..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiški jautienos kukuliai
Aukštaitiški jautienos kukuliaiIngridientai:600g. jautienos, 2 riekės pyrago, 1/2 stiklinės pieno pyragui išmirkyti, 2—3 svogūnai, 20 g sviesto svogūnams pakepinti, prieskonių, 10 g kmynų, druskos, l/2 stiklinės sultinio kukuliams troškinti, 1 stiklinė kmynų padažo (žiū..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas kepsnysIngridientai:800g jautienos, truputis 9% acto, 40 g riebalų, 1/2 stiklinės sultinio kepsniui kepti, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos. Įdarui: 2 šaukštai tarkuotų krienų, 20g džiovintų baravykų, 2—3 svogūnai, 40 g sviesto, džiūvėsėl..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiška virta įdaryta višta
Aukštaitiška virta įdaryta vištaIngridientai:1 kg vištienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1 stiklinė riešutų arba baltojo padažo (žiūrėti "Padažai"). Įdarui: vištos kepenėlės, skilvis, širdis, sparneliai ir truputis išimtos iš vidaus mėsos, 1 kiauši..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas medaus tortasIngridientai:5 kiaušiniai, 5 šaukštai medaus, 125 g cukraus, 600 g miltų, 1 šaukštelis sodos, 1 šaukštas prieskonių mišinio kaip meduoliams Kremui: 3/4l. geros grietinės, 1 citrinos žievelė, 300g miltinio cukraus. Sulaistymui: 1 stiklinė stiprios..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas žirninis blynasIngridientai:2—3 stiklinės žirninių miltų, vandens, druskos.Gaminimas Iš miltų ir pasūdyto vandens išmaišoma tirštoka tešla ir mediniu šaukštu labai gerai išplakama. Kuo daugiau į tešlą patenka oro, kuo ji puresnė, tuo geresnis, puresnis ir ..
Recepto vertinimas:
Paukštienos paštetasIngridientai:10 porcijų: 200g baltos duonos, 1/8 l grietinėlės, 1kg viščiuko krūtinėlių, 500g lašinukų, 1 ryšelis petražolių, 1/2 ryšelio marūnų, 150g pievagrybių, 1 didelis svogūnas (smulkiai pjaustytas), 60g sviesto, 2 kiašiniai, 20ml ..
Recepto vertinimas:
Paukštienos salotosIngridientai:250 g keptos grilyje vištienos mėsos, 0,5 virto saliero šakniavaisio, 1 svogūnas, 1 citrina, 75 g nuluptų migdolų, 15 vnt. įdarytų alyvuogių, 100 g pjaustytų vynuogių be sėklų, 3 mandarinai, 10g raudonųjų aitriųjų paprikų, 0,5 stiklinės kor..
Recepto vertinimas:
Paukštienos salotos su agurkais (Ramintos)
Paukštienos salotos su agurkais (Ramintos)Ingridientai:750 g virtos paukštienos, 250 g šviežių agurkų, 250 g virtų bulvių, 250 g majonezo, žalumynų papuošti.Gaminimas Paukštieną, agurkus supjaustykite juostelėmis, bulves kubeliais, sudėkite majonezą ir viską gerai išmaišykite. Pa..
Recepto vertinimas:
Paukštienos kepenėlių paštetas
Paukštienos kepenėlių paštetasIngridientai:1 kg. paukštienos kepenėlių, 350 g. kiaulienos lašinių, 300 g. kiaulienos kepenėlių, 500 g. neriebios kiaulienos be kaulo, 2 kiaušiniai, litras pieno, keli ploni griežinėliai lašinių, 25 ml konjako arba degtinės, 3-4 lauri lapeliai, 3 šauk..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiški virtiniai su bulvių įdaru
Aukštaitiški virtiniai su bulvių įdaruIngridientai:Tešlai: 1 kiaušinis; 1 stiklinė vandens; 2 stiklinės miltų; Truputis druskos; Miltų kočiojimui. Įdarui: 3 stiklinės bulvių košės; 3 valg. š. aguonų; Druskos.Gaminimas Iš tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą ir iškoč..
Recepto vertinimas:
Afganiška paukštiena su ryžiais
Afganiška paukštiena su ryžiaisIngridientai:1 višta ir 1 laukinė antis, 250 g ryžių, 500 g svogūnų, 300 g morkų, druskos, pipirų, 120 g aliejaus (avienos taukų), 100 g Afganistano, Smimo arba kitokios rūšies razinų, 1-2 kajeno pipirai arba 3-4 nedideli raudonieji pipirai.Gaminimas Vi..
Recepto vertinimas: