25 rezultatų ieškant "rugsti"
Saldžarūgštis varškės padažas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g. varškės, 0,5 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių, 0,5 stiklinės tarkuotų obuolių arba obuolių košės, (obuolių sulčių), cukraus, druskos, garstyčių arba krienų, 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės, anyž..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba su grietine ir grybais
Bulvių sriuba su grietine ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 l. Vandens, 0,5 l. Grietinės, 3 – 4 bulvės, 100 g. šviežių arba 10 g. džiovintų grybų, 1 svogūnas, 60 g. riebalų (margarino ), 30 g. miltų, 2 – 3 kiaušiniai, druska, kmynai, lauro lapas, krapai. Gaminimas: N..
Recepto vertinimas:
Libanietiška vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 150g. vištienos krutineles 1 kiaušinis 30g. miltu 25g. svogunu 10g. sviesto 10g. Maggi Texicana Salsa arba Maggi pomidoru padažo 10g. Maggi prieskoniu mišinio 1g. citrinos rugšties 5g. cesnaku 5g. žalumynu druskos 150g. virtu ryžiu..
Recepto vertinimas:
Citrinų drebučiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1000 g vandens, 80 g citrinos sulčių, 70 g cukraus, 30 g želatinos, 1 g citrinos rūgšties. Gaminimas: Vandenį užvirinkite su cukrumi, nugriebkite putas, sudėkite išbrinkintą želatiną ir maišant pavirkite. Paskui supilkite citrinos su..
Recepto vertinimas:
Vaisiniai ledai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 40 g žemuogių, 60 g cukraus, 1 g želatinos, 1 g citrinos rūgšties, 1 lašas vaisių esencijos, 100 g vandens. Gaminimas: Uogas pertrinkite per sietelį ir užpilkite karštu vandeniu, išmaišykite ir perkoškite. Tada sudėkite cukrų ir pakaiti..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g varškės 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės cukraus druskos garstyčių arba tarkuotų krienų 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės anyžių arba cinamono g..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 arbatinis šaukštelis cukraus; 0,5 arbatinio šaukštelio druskos; 3 šaukštai aliejaus; 1,5 šaukšto vyno acto. Gaminimas: Gerai išmaišome. Tinka vartoti su: Šis padažas naudojamas šiuose receptuose:Salotos su saldžiarūg..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis padažas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 paprikos 1 morka 1 cukinija 1 indelis konservuotu ananasu 1.5litro kečupo 200ml vandens puse saukstelio krakmolo Gaminimas: Paprikas,morkas,cukinija supjaustyti ivairiai ir supilti i 200ml vandens puoda ir tros..
Recepto vertinimas:
Aštriai rūgšti baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
Aštriai rūgšti baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena Ingridientai: 3 l vištienos sultinio 50g baltųjų kiniškų grybų 0,5 šaukšto baltųjų pipirų (pagal skonį galima ir daugiau jei norime aštriau); 0,5 puodelio baltojo acto 1 indelis bambuko ūglių juostelių; 2 šauk..
Recepto vertinimas:
Rūgšti grybų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g šviežių grybų, 1 šaukštas margarino arba kitų riebalų, 1 mažas svogūnas, 1 šaukštas miltų, druskos, 1 l vandens, 2 pomidorai arba 1 raugintas agurkas, 0,5 obuolio, 2 šaukštai grietinės, krapų arba svogūnų laiškų. Gami..
Recepto vertinimas:
Kriaušių kompotas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 l vandens, 2.300 g kriaušių, 3.150 g cukraus, 4.25 g vyno, 5.1 g citrinos rūgšties. Gaminimas: Kriaušes nulupkite ir supjaustykite. Jei odelė plona, galite nelupti. Vandenį užvirinkite, suberkite cukrų, citrinos rūgštį, įdėkite k..
Recepto vertinimas:
Uogų kompotas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 l vandens, 2.250 g uogų, 3.150 g cukraus, 4.1 g citrinos rūgšties. Gaminimas: Į verdantį vandenį supilkite cukrų, užvirinkite, nugriebkite putas. Po to reikia įdėti citrinos rūgštį ir sirupą ataušinti. Paruoštas uogas supilkite į ..
Recepto vertinimas:
Lietuviška eglė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.20 kiaušinių, 2.1 kg sviesto, 3.1 kg cukraus, 4.3,5 kg miltų, 5.0,5 l grietinės, 6.2 šaukšteliai sodos, 7.1 šaukštelis citrinos rūgšties, 8.1 pakelis vanilino, truputis citrinos sulčių. Glajui (žvaigždutėms klijuoti): 9.0,5 kg cukr..
Recepto vertinimas:
Veganiškas obuolių pyragas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 7 vidutinio dydžio obuoliai, 1/2 kg. rudojo cukraus apie 0,5 kg. miltų, 1 šaukštas (be kaupo) sodos, 3/4 šaukšto citrinos rūgšties, 1/2 šaukštelio cinamono, 1 Šaukštas bulvių krakmolo, 100-150 gr. aliejaus. Gamini..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis alyų aliejaus užpilas salotoms
Saldžiarūgštis alyų aliejaus užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 320g alyvų aliejaus, 50g balzamiko, 50g dirbtinio medaus, 10g druskos, 18g česnako, 2g maltų saldžiųjų raudonų paprikų, 0,5g maltų aitriųjų paprikų. Gaminimas: 320g alyvų ali..
Recepto vertinimas:
Tortas smaližius Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 indelio kondensuoto pieno, 2 kiaušinių, 5 - 6 šaukštų miltų, 1 arb. šaukštelio sodos, 1 šaukštą aguonų , 1 šaukštą kakavos , pusės litro grietinės, 3.5 šaukštų cukraus, citrinos rūgšties paga..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis alyvų aliejaus užpilas salotoms
Saldžiarūgštis alyvų aliejaus užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400g alyvų aliejaus, 60g obuolių acto, 60g dirbtinio medaus, 10g druskos, 18g preseliu išspausto česnako, 2g raudonos paprikos, 0,5g aitriųjų paprikų. Gaminimas: 400g alyvų a..
Recepto vertinimas:
KRIAUŠIŲ SKILTELĖS SIRUPE Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kg kriaušių, 4 kg cukraus, 3 stiklinės vandens, 3 šaukštai malto cinamono, 7-9 gvazdikėliai, 0,5 šaukštelio citrinų rūgšties. Gaminimas: Kriaušes nuplauname, nulupame ir supjaustome skiltelėmis. Skilteles 2 min. pamerkiame..
Recepto vertinimas:
CUKINIJOS MIŠRAINĖ GARNYRUI Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2.5 kg cukinijos, 0.5 kg paprikos, 0.5 litro pomidorų padažo, 0.5 kg šparaginių pupelių, 0.5 stiklinės aliejaus, 1 stiklinė cukraus, 0.5 stiklinės 9% acto, 1 valgomas šaukštas druskos. Gamini..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažasIngridientai:100 g varškės, 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių, 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės, cukraus, druskos, garstyčių arba tarkuotų krienų, 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės, anyžių arba cinamono, grūstų raug..
Recepto vertinimas:
Veganiškas obuolių pyragasIngridientai:7 vidutinio dydžio obuoliai, 1/2 kg. rudo cukraus apie 0,5 kg. miltų, 1 šaukštas (be kaupo) sodos, 3/4 šaukšto citrinos rūgšties, 1/2 šaukštelio cinamono, 1 Šaukštas bulvių krakmolo, 100-150 gr. aliejaus.Gaminimas Obuoliai nulupami, supjaustomi ..
Recepto vertinimas:
Rūgšti krevečių sriuba su citrinžole (Tom Yum Kung) (foto)
Rūgšti krevečių sriuba su citrinžole (Tom Yum Kung) (foto)Ingridientai:6 porcijoms: 300 g karališkų krevečių (vietoj jų galima naudoti žuvį ar vištieną), 2 citrinžolės stiebai, supjaustyti mažais gabaliukais, 10 plėšytų kaffir žaliosios citrinos (arba paprastos žaliosios citri..
Recepto vertinimas:
Kriaušių skiltelės sirupe (Ramunės)
Kriaušių skiltelės sirupe (Ramunės)Ingridientai:3 kg kriaušių, 4 kg cukraus, 3 stiklinės vandens, 3 šaukštai malto cinamono, 7-9 gvazdikėliai, 0,5 šaukštelio citrinų rūgšties. Gaminimas Kriaušes nuplauname, nulupame ir supjaustome skiltelėmis. Skilteles 2 min. pamerkiame į parūg�..
Recepto vertinimas:
SALDŽIARŪGŠTIS VARŠKĖS PADAŽAS
SALDŽIARŪGŠTIS VARŠKĖS PADAŽASIngridientai:100 g varškės1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košėscukrausdruskosgarstyčių arba tarkuotų krienų2 š..
Recepto vertinimas:
RŪGŠTI KOLAIngridientai:1/4 banano50 ml kolos30 ml brendžio30 ml citrinų likerioGaminimasMikseriu suplakame bananą ir kolą. Į stiklinę supilame brendį ir likerį ir ant viršaus - bananų tyrę...
Recepto vertinimas: