8 rezultatų ieškant "augaliniu"
Jautiena troškinta kavos padaže
Jautiena troškinta kavos padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500g jautienos minkštimo 2 svogūnai 1 skiltelė česnako 2 šaukštai augalinių riebalų 1 šaukštas miltų 3/4 stiklinės stiprios kavos 1/4 stiklinės vandens 1/4 stiklinės raudonojo rūgštaus vyno druskos, pipirų, mairūno ..
Recepto vertinimas:
Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže
Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo arba 4—5 antrekoto pusgaminio griežinėliai, 2.druskos, pipirų. 3.1/2 šaukštelio garstyčių miltelių, 4.30 g augalinių riebalų, 5.1 šaukštas miltų,6.1 stiklinė vanden..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta kavos padaže
Jautiena, troškinta kavos padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.2 svogūnai, 3.1 skiltelė česnako, 4.2 šaukštai augalinių riebalų, 5.1 Šaukštas miltų, 6.3/4 stiklinės stiprios kavos, 7.1/4 stiklinės vandens, 8.1/4 stiklinės raudonojo rūgštaus vyno, dr..
Recepto vertinimas:
Razinų ir rieštutų tortasIngridientai:4 stiklinės miltų, 2 stiklinės cukraus, po 1 stiklinę augalinių riebalų, razinų, smulkintų graikinių riešutų, 2 stiklinės obuolių sulčių, po 1 šaukštelį sodos ir cinamono, 2 šaukštai 9% stale acto, truputis druskos.Gaminimas Cukrų ..
Recepto vertinimas:
Ant iešmo kepta mėsaIngridientai:400 g jaunos kiaulės mėsos, 1 svogūno, 80 g maltų žemės riešutų (arba pistacijų), 30 g alyvuogių aliejaus, 2 skilteles česnako, 1 raudonosios aitriosios paprikos, druskos.Gaminimas Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais. Smulkiai supjaustyti svog..
Recepto vertinimas:
Krabų kepsnysIngridientai:dėžutė konservuotų krabų, mažas svogūnas, truputis acto, augalinio aliejaus, malto imbiero ant peilio galo, 1 kiaušinis, miltų, pieno, pipirų, druskos. Padažui: truputis pomidorų pastos, 3 vidutinio didumo svogūnai, česnako skiltelė, truputis malto imbiero..
Recepto vertinimas:
Spurgos su razinomisIngridientai:Tešlai: 500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 80 g cukraus; 250 ml drungno pieno; 80 g sviesto; 2 kiaušiniai; ½ arb. š. druskos; Trinta citrinos žievelė; 120 g razinų; 50 g smulkiai kapotų apelsinų žievelių cukrinukų (cukatų); Miltų pabarstyti. Kepimu..
Recepto vertinimas:
KRABŲ KEPSNYSIngridientai:dėžutė konservuotų krabųmažas svogūnastruputis actoaugalinio aliejausmalto imbiero ant peilio galo1 kiaušinismiltųpienopipirų ir druskosPadažui:truputis pomidorų pastos3 vidutinio didumo svogūnaičesn..
Recepto vertinimas: