Razinų ir rieštutų tortas

Ingridientai:
4 stiklinės miltų,
2 stiklinės cukraus,
po 1 stiklinę augalinių riebalų, razinų, smulkintų graikinių riešutų,
2 stiklinės obuolių sulčių,
po 1 šaukštelį sodos ir cinamono,
2 šaukštai 9% stale acto,
truputis druskos.
Gaminimas
Cukrų ir riebalus gerai išsukti, įberti druskos, sudėti mėsmale sumaltas razinas, susmulkintus riešutus, supilti obuolių sultis, sodą ir maišant po truputį pilti miltus, berti cinamoną, pabaigoje - actą. Tešlą krėsti į aliejumi pateptą skardą ir kepti 50-55 min. vidutinio karštumo orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!