7 rezultatų ieškant "augaliniame"
Kepenėlės su sojų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g kepenėlių,1 stiklinė ryžių,2 stiklinės vandens,½ stiklinės žaliųjų žirnelių,aliejaus kepimui,truputis miltų,sojų padažo,1-2 švieži mandarinai,druskos,raudonųjų maltų pipirų. Gaminimas: Ryžius išvirkite. Ž..
Recepto vertinimas:
Tuno salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Salotų lapai arba Pekino kopūstas, 2 kietai virti kiaušiniai, indelis tuno augaliniame aliejuje, pomidoras, agurkas prieskonių, alyvuogių aliejaus Gaminimas: Salotas nuplauti ir supjaustyti. Pomidorą,agurką supjaustyti plonomis juostelėmis. Kia..
Recepto vertinimas:
Meksikietiškas viščiukasIngridientai:2 viščiukai, 120 g augalinio aliejaus, 80 ml baltojo vyno, 200 ml sultinio, 25 g pomidorų padažo, 220 g pomidorų, 200 g saldžiosios paprikos, 200g baltos duonos, 12 tortiljų, anyžių, cinamono, kajeno pipirų (arba raudonųjų aitriųjų papri..
Recepto vertinimas:
Meksikietiškas jautienos kepsnys
Meksikietiškas jautienos kepsnysIngridientai:200 g jautienos išpjovos, 25 g augalinio aliejaus, 3 g česnako, 75 g svogūno, 75 g raudonosios saldžiosios paprikos, 75g pomidorų, 0,1 g maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Jautienos kepsnius ištrinti česnaku, pabarstyti druska, pipi..
Recepto vertinimas:
Juodųjų pupelių sriubaIngridientai:400 g rūkytos krūtinėlės, 320 g juodųjų (spalvotųjų) pupelių, 1 svogūno, 2 skiltelės česnako, 40 g augalinio aliejaus, 30 g aitriųjų paprikų, raudonųjų arba juodųjų pipirų, baziliko, druskos.Gaminimas Pupeles perrinkti, nuplauti ir pam..
Recepto vertinimas:
Sopa de sebolija (svogūnų sriuba)
Sopa de sebolija (svogūnų sriuba)Ingridientai:2 svogūnai, 1 šaukštas sviesto, 0,5l. vištienos arba mėsos sultinio, 1,5 stiklinės pieno, 0,5 stiklinės grietinėlės, 3 riekelės baltos duonos, 1 kiaušinio trynys, 3 šaukštai sūrio, raudonėlis, mairūnas, raudonieji pipirai, drusk..
Recepto vertinimas:
Mėsos salotos su ryžiaisIngridientai:300 g ryžių, 0,5l. vandens, 3 svogūnai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 4 skiltelės česnako, 500 g pjaustytos mėsos, 2 saldžiosios paprikos, maltų raudonųjų aitriųjų pipirų, 300 g špinatų, 6 citrinos, koriandro žalumos, druskos.Gaminima..
Recepto vertinimas: