14 rezultatų ieškant "ilasinti"
Įdarytos austrės Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Austrės 1 kg stambios druskos 100 g šviežių ar šaldytų špinatų nedidelio poro kuokštelio petražolių 30 g kapoto kumpio šaukšto džiuvėselių 3-6 šaukštų grietinėlės druskos, maltos raudonos paprikos..
Recepto vertinimas:
Obuolių pyragasIngridientai: * 4 kiaušiniai * 0.5-1 stiklinė cukraus * 1 stiklinės miltų * 1 šaukštas krakmolo * žiupsnelis cinamono * razinu, pagal skonį * obuolių, pagal skonį Gaminimas: Atskirti kiaušinių baltymus nuo trynių. Puse stiklinė..
Recepto vertinimas:
Morkų pyragasIngridientai: 250g miltų 200 g cukraus nepilna stiklinė aliejaus 3 kiaušiniai 2 šaukšteliai cinamono 2 šaukšteliai kepimo miltelių 1 šaukštelis tarkuotų muskato riešutų 2 stiklinės tarkuotų morkų 1/2 stiklinės razinų Pagaminimo būdas: Miltus išmaiš..
Recepto vertinimas:
Editos kalėdinis pyragasKadangi visi mūsų draugai šį pyragą yra pavadinę Editos pyragu , nors jis buvo kepamas per Kalėdas , pavadinome jį dvigubu vardu Ingridientai: 50g mielių 300g pieno 50ml cukraus 150 margarino ar sviesto 800ml miltų 2 valgomieji šaukštai cinamono 1 st..
Recepto vertinimas:
Vaisių salotos "Pavasaris" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 apelsinai, 2.3 greipfrutai, 3.200 g braškių,4.1 citrina, 5.150 - 200 g medaus (pagal skonį), 6.6 mėtų lapeliai,7.6 šaukštai plaktos grietinėlės, 8.1 šaukštelis konjako Gaminimas: Nuplauti apelsinus ir greipfrutus, ..
Recepto vertinimas:
Bulviniai pyragiukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.6 bulvės, 2.200 g cukraus, 3.400 g miltų, 4.250 g lydyto sviesto, 5.1 pakelis vanilinio cukraus, kvapiųjų lašų, 6.3 kiaušiniai. Gaminimas: Bulves išvirti, nulupti ir stambiai sutarkuoti. Maišant pilti lydytą sviestą. Po to suberti mi..
Recepto vertinimas:
Pomidorų sriuba su kukurūzaisIngridientai:1 svogūnas, 50 g rūkytos krūtinėlės, 800 ml pomidorų sulčių, 1 skardinė dėžutė konservuotų kukurūzų, 100 g alyvuogių aliejaus, 4 skiltelės česnako, krapų, petražolių, 150 g slyvučių, 2 saldžiųjų paprikų, 2 stiklinės bal..
Recepto vertinimas:
FlorentinaiIngridientai:Pagrindui: 5 dl miltų, 200gr sviesto, 1 dl cukraus, 1 kiaušinis, Pertepimui: 2 1/2 dl aviečių uogienės Migdolų masė: 150 gr sviesto, 400 gr migdolų masės, 3 kiaušiniai, keli lašai maistinių žalios spalvos dažų, 1 dl miltų, 1 arb. šaukštelis ke..
Recepto vertinimas:
Grybukai arba sausainiai su varške
Grybukai arba sausainiai su varškeIngridientai:4 kiaušiniai, 1,2 stiklinės miltų, 0,5 stikl. cukraus, 200g varškės, 100g sviesto, 0,5 a.š kepimo miltelių. Galima pagardinti keliais lašais grietinėlės, apelsinų ar romo skonio esencijos.Gaminimas Sviestą išlydyti ir palikti ..
Recepto vertinimas:
Kukurūzų traškučių sausainiai (Jūratės)
Kukurūzų traškučių sausainiai (Jūratės)Ingridientai:100g sviesto ar margarino, 100g kukurūzų traškučių (sausų pusryčių), po 2 v.š. cukraus ir medaus, 125g miltų, 2 lašeliai romo aromato esencijos, po žiupsnelį cinamono ir gvazdikėlių.Gaminimas Pusę traškučių susmulkin..
Recepto vertinimas:
Trikampėliai su gervuogėmis ir varške
Trikampėliai su gervuogėmis ir varškeIngridientai:24 trikampėliams: Tešlai: 350 g miltų; 25 g mielių; 125 ml pieno; 60 g sviesto; 40 g cukraus; Žiupsnelis druskos; Citrinos esencijos; Apelsinų arba citrinų žievelių cukrinukų (cukatų); 2 kiaušiniai; Riebalų skardai ištepti. Varšk..
Recepto vertinimas:
Niurnbergietiškas Kalėdų pyragas su medumi
Niurnbergietiškas Kalėdų pyragas su medumiIngridientai:70 g margarino; 250 g medaus; 200 g cukraus; 125 ml tamsaus alaus; 1 kiaušinis; ¼ arb. š. malto kardamono; ¼ arb. š. maltų gvazdikėlių; 1 nubrauktas arb. š. cinamono; 2 valg. š. romo; Trinta citrinos žievelė; 3 lašai karčių..
Recepto vertinimas:
Kalėdinės žvaigždės su abrikosų uogiene
Kalėdinės žvaigždės su abrikosų uogieneIngridientai:Apie 30 sausainių: 350 g miltų; 125 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; Trintos citrinos žievelės; Trintos apelsino žievelės; 4 tryniai; Žiupsnelis druskos; 125 g maltų migdolų; 3 lašai karčiųjų migdolų aliejaus; 1 valg. š. r..
Recepto vertinimas:
ITALIŠKOS SALOTOS SU K/R EŠERIU
ITALIŠKOS SALOTOS SU K/R EŠERIUIngridientai:makaronai (geriausia tinka kriauklelės, sraigtinės...tik ne spageti makaronai),1 vnt.k/r ešerys, porai, obuoliai. kons. agurkai, citrina, majonezas. GaminimasMakaronus išvirti (tik nepervirti). Po to juos nuplauti šaltu vandeniu, nuvarvinti. Įdėti..
Recepto vertinimas: