Juodųjų pupelių sriuba

Ingridientai:
400 g rūkytos krūtinėlės,
320 g juodųjų (spalvotųjų) pupelių,
1 svogūno, 2 skiltelės česnako,
40 g augalinio aliejaus,
30 g aitriųjų paprikų,
raudonųjų arba juodųjų pipirų,
baziliko, druskos.
Gaminimas
Pupeles perrinkti, nuplauti ir pamerkti dvylikai valandų. Virti tame pačiame vandenyje. Atskirai keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinti krūtinėlę, supjaustytą smulkiais kubeliais, papriką, svogūną ir česnaką. Viską sudėti į puodą su pupelėmis, įberti druskos, prieskonių ir užvirti. Sriuba turi būti aštri ir tiršta. Baziliko lapelius nuplauti, supjaustyti siauromis juostelėmis ir sudėti į sriubą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!