20 rezultatų ieškant "atskiesti"
Gelteklių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kr gelteklių, 2 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, 3 šaukštai sviesto, 10 – 12 graikinių riešutų, 2 šaukštai džiūvėsėlių, citrinos sulčių, druskos. Gaminimas: Gelteklius išvirti pasūdytame vandenyje, nulupti ir supjaustyt..
Recepto vertinimas:
Vištiena su jogurtu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 viščiuko krūtinėlės (maždaug 300 g),1 stiklinė natūralaus jogurto,1 svogūno galva,2 česnako skiltelės,1 raudona ir 1 žalia saldžiosios paprikos ankštis,kelios riekelės šviežio imbiero šaknies,1 arbat. šaukšt. vyno acto,drusk..
Recepto vertinimas:
Krapų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 stiklinės žuvies sultinio, 2 šaukštai sviesto, šaukštas miltų, 2 šaukštai baltojo vyno, 2 šaukštai smulkintų krapų lapelių, druskos. Gaminimas: Miltus pakepinti svieste, tada atskiesti sultiniu ir 10 minučių pavirinti. Nuėmus pasūd..
Recepto vertinimas:
Moliuskų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg konservuotų moliuskų, 300 g bulvių, svogūnas, 3 pomidorai, stiklinė sauso balto vyno, 4 skiltelės česnako, 3 šaukštai alyvų aliejaus, 2 šaukštai miltų, druskos, pipirų. Gaminimas: Moliuskus nuvarvinti. Svogūnus, česnaką, petraž..
Recepto vertinimas:
Pertrinta salierų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 salieras, 1 morka, 1 svogūnas, 1 – 2 tryniai, 2 šaukštai miltų, 3 l mėsos sultinio, 1 šaukštas riebalų, 3 – 4 šaukštai grietinės, druskos. Gaminimas: Mėsos sultinyje išvirti supjaustytas daržoves. Išvirus išgriebti ..
Recepto vertinimas:
Pertrinta griežčių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 griežtis, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė grietinėlės, 1 l vandens, cukraus, druskos. Gaminimas: Griežtį nulupti ir supjaustyti. Užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės. Smulkiai supjaustyt�..
Recepto vertinimas:
Griežčių sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l vandens, 1 griežtis, 2 bulvės, 1 morka, 1 svogūnas, pusė saliero, 100 g sviesto, 0,5 šaukšto miltų, druskos, pipirų, lauro lapelių, petražolės lapelių. Gaminimas: Griežtį, morką, salierą supjaustyti, sudėti į pas�..
Recepto vertinimas:
Pertrinta lapinių garbanotojų kopūstų sriuba
Pertrinta lapinių garbanotojų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g lapinių garbanotojų kopūstų, 2 morkos, 1 petražolės šaknis, 4 – 5 bulvės, 2 šaukštai sviesto, 1 – 2 šaukštai miltų, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 stiklinė pieno, druskos. ..
Recepto vertinimas:
Raugintų burokėlių sriuba su bulvėmis
Raugintų burokėlių sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 l vandens, 3 vidutinio dydžio rauginti burokėliai, 3 bulvės, 1 svogūnas, 100 g lašinių, 1 šaukštelis miltų, druskos, grietinės. Gaminimas: Į verdantį, pasūdytą vandenį sudėti supjaustytas bulves ir virti, ko..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų sriuba su sūriu
Žiedinių kopūstų sriuba su sūriu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 600 – 700 g žiedinių kopūstų, 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 2 kiaušinio tryniai, 2 l vandens, 0,5 stiklinės grietinės, 2 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražoli..
Recepto vertinimas:
Agurkų sriuba su kroketais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 l jautienos sultinio, 6 rauginti agurkai, petražolių lapų, cukraus, druskos. Kroketams: 600 g virtų bulvių, 1 šaukštas bulvių krakmolo, 4 šaukštai miltų, 3 tryniai, 300 g taukų, druskos. Gaminimas: Agurkus nulupti ir supjaust..
Recepto vertinimas:
Sojos guliašas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100-150 g sojos kubelių;sūrių konservuotų kukurūzų;saujos džiovintų slyvų ;mėsos prieskonių;druskos;1 kubelio sultinuko;1 morkos;1 šaukštas grietinės;1 šaukštelis miltų (atskiesti vandeniu) Gaminimas: Sojos kubelius užplikyti ver..
Recepto vertinimas:
Paukštienos sūris Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg virtos vištienos, kalakutienos, triušienos ar kurapkos mėsos, 2.200 g sviesto, 3.100 g olandiško ar kitokio sūrio, pipirų, druskos. 4.1 virta morka, 5.1 kietai virtas kiaušinis, 6.2 - 3 stiklinės sultinio drebučiams, salierų la..
Recepto vertinimas:
Kepta įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta, 2.2 riekelės pyrago, 3.1 šaukštas sviesto, vištos skilvis, рirdis, kepenys, 4.1 kiaušinis, pipirų, druskos. Gaminimas: Vištą paruošti. Įdarui skirtus vištos skilvį, širdį, sparnus ir kaklą pusiau išvirti. Apvi..
Recepto vertinimas:
Menkė su morkomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 menkės filė gabaliukai po 2.200 g, 650 g morkų, gabalėlis šviežio imbiero (10 g), šaukštas medaus, 3.2 šaukštai citrinų sulčių, šaukštas sviesto, 4.50 ml tirpaus daržovių sultinio, 5.2 šaukštai sojų padažo, druskos, pi..
Recepto vertinimas:
Plekšnės apkepėlės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g plekšnės filė, 2.svogūnas, 3.citrina, 4.sviesto, 5.stiklinė daržovių nuoviro, 6.2 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, 7.2 tryniai, 8.petražolių lapelių, 9.2 šaukštai miltų, 10.druskos, 11.pipirų. Gaminimas: Iš vienos..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriubaIngridientai:500 g jautienos su kaulais 300 g jaunų dilgėlių 200 g rūgštynių petražolių 1 svogūnas 1/2 šaukšto miltų 1 šaukštas riebalų 2-3 kiaušiniai 3 šaukštai grietinės 3 l vandens truputis porų ir salierųGamini..
Recepto vertinimas:
MaltiniaiIngridientai:1/2kg jautienos, 1—2 riekutės pyrago, l/2 stiklinės pieno ar grietinėlės maltinių masei atskiesti, 1 kiaušinis, prieskonių, druskos, džiūvėsėlių pavoliojimui, 40 g riebalų kepimui, 20 g sviesto užpylimui, svogūnų, pomidorų ar krienų padažo (ž..
Recepto vertinimas:
Jaučio širdis padažeIngridientai:2 jaučių širdys, 1 svogūnas, 2 šaukštai sviesto, lauro lapelis, 5 stiklinės sultinio, stiklinė raudono vyno, druskos, juodųjų pipirų, saldžiųjų pipirų. Padažui: 2 šaukštai miltų, 2 šaukštai sviesto, stiklinė sultinio.Gaminimas Ja..
Recepto vertinimas:
MEDKIRČIŲ SRIUBAIngridientai:1 stiklinė išmirkytų žirnių1 stiklinė išmirkytų pupu0,5kg maltos mėsos1 stiklinė grietinės1l mėsos sultinioprieskonių, druskosGaminimasŽirniai ir pupos suberiami į sultinį ir verdam..
Recepto vertinimas: