20 rezultatų ieškant "astraus"

Šprotų ir bulvių troškinys

Šprotų ir bulvių troškinys Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: apie 100 g ančiuvių arba šprotų aštriame padaže 2 valgomieji šaukštai ančiuvių (šprotų) aštraus padažo 6 virtos bulvės 2 svogūnai 2 kiaušiniai 200 ml pieno Gaminimas: Svogūnus nulupkite ir su..

Recepto vertinimas: 0

Kumpio (dešros) ir makaronų apkepas

Kumpio (dešros) ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g. kumpio ar dešros, 4 šaukštai sviesto, 2 svogūnai, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 1 šaukštelis aštraus padažo, 2 stiklinės sultinio, 2 kiaušiniai, 250 g. makaronų, vandens, druskos, 100 g. sūrio. Gaminimas: Kump..

Recepto vertinimas: 0

Aštrus užpilas

Aštrus užpilas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 ml majonezo 200 ml aštraus pomidorų padažo 100 ml garstyčių 2 skiltelės česnako 1 arb. šaukšt. maltų čili pipirų (kas mėgsta labai aštriai) Gaminimas: Visus komponentus sumaišome ir įtarkuojame česnaką. ..

Recepto vertinimas: 0

Raudona bulvių sriuba

Raudona bulvių sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 4 bulvės, 3 pomidorai arba šaukštas aštraus pomidorų padažo, šaukštas miltų, 1,5 l sultinio, petražolių arba salierų lapeliai, druska. Gaminimas: Smulkiai supjaustytas bulves išvirkite su nuplikytais ir nuluptais pomidorais..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir kiaušinių apkepas

Grybų ir kiaušinių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g džiovintų grybų, 70 g riebios bekoninės kiaulienos, 2 svogūnai, 6 kiaušiniai, 3 šaukštai pieno, druskos, pipirų, aštraus padažo. Gaminimas: Kapotus grybus, kiaulieną, svogūnus ištroškinti ir ataušinti. Į troškinį..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių tortukas

Bulvių tortukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 porcijoms reikės : 1 kg bulvių, 100 g sviesto, 2 stiklinių tarkuotų džiūvėsių, 100 g parmezano, 100 g aštraus fermentinio sūrio, svogūno laiškų, 2 paprikų, raudonojo svogūno, 4 šaukštų aliejaus, druskos, pipirų, pagardų, česnako..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos suktinukai su ryžiais

Veršienos suktinukai su ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g ryžių, 100 g faršo, 0,5 stiklinės virtų ryžių, druskos, pipirų, ¼ svogūno, riebalų, 2 stiklinės vandens, 2 šaukšteliai miltų, šaukštas aštraus padažo. Gaminimas: Veršieną supjaustyti gabalėliais ir išmu..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos šašlykas

Kiaulienos šašlykas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kiaulienos, druskos, pipirų, 4 marinuoti obuoliai, 2 svogūnai, 4 pomidorai, 2 šaukštai sviesto, aštraus padažo. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apibarstyti druska, pipirais. Supjaustyti obuolius, nuvalyti svogūnus ir viską patroški..

Recepto vertinimas: 0

Kepta vištiena su daržovėmis

Kepta vištiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g vištienos, druskos, citrinos sulčių, 3 šaukštai miltų, riebalų, petražolės šaknis, 2 morkos, poras, pomidorų padažo, 6 bulvės, aštraus padažo, 2 stiklinės sultinio, obuolys. Gaminimas: Minkštimą supjaustyti gaba..

Recepto vertinimas: 0

Ant iešmo keptas viščiukas

Ant iešmo keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 viščiukai, citrinos sulčių, druskos, petražolių lapelių, 3 šaukštai sviesto, stiklinė grietinės, šaukštas aštraus padažo, 0,5 stiklinės sultinio. Gaminimas: Viščiukus įtrinti sultimis ir druska, į pilvą įdėti pet..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos pudingas

Paukštienos pudingas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g virtos paukštienos, 100 g lašinukų, svogūnas, petražolės šaknis, riekelė pyrago, druskos, pipirų, 2 šaukštai sultinio, 3 kiaušiniai, aštraus padažo, sviesto, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Mėsą ir lašinukus perma..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta antis

Troškinta antis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Antis, 1,5 stiklinės vyno, svogūnas, druskos, aliejaus, 2 šaukšteliai miltų, 0,5 stiklinės grietinės, aštraus padažo. Gaminimas: Paukštį perkirsti į 4 dalis ir pamerkti į marinatą iš vyno, svogūno ir druskos. Po 3 dienų išimti, apd�..

Recepto vertinimas: 0

Kepta antis su daržovėmis

Kepta antis su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g virtos antienos, 4 svogūnai, 8 pomidorai, aliejus, 2 obuoliai, aštraus padažo, druskos, pipirų, pomidorų padažo. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, svogūnus apvirti. Mėsą, svogūnus ir pomidorus pakaitomis suverti ant iešmo. Al..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais

Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 gabalai jautienos, druskos, pipirų, 1 svogūnas, 150 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 50 g lašiniukų, petražolių lapelių, 2 šaukštai riebalų, 1,5 stiklinės vandens arba sultinio, 1 šaukštas miltų, 2 šauk�..

Recepto vertinimas: 0

Dešra su grybais

Dešra su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 dešrelių, 50 g rūkytų lašiniukų, 1 svogūnas, 0,5 saliero, 300 g šviežių grybų, 1 stiklinė obuolių sulčių arba vyno, 1 šaukštelis aštraus padažo, druskos, pipirų. Gaminimas: Sardeles arba dešreles išilgai perpjauti pusiau, pa..

Recepto vertinimas: 0

Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis

Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 aštraus skonio dešrelės 6 bulvės 2 morkos 1 pastarnokas 2 raudonieji svogūnai 1 geltonasis ankštinis pipiras 2 česnako skiltelės druska, pipirai 1 arbatinis šaukštelis cukraus Padažui: 200 g liesos grietinės 2 a..

Recepto vertinimas: 0

Gabalėliais spirginta jautiena [befstrogenas]

Gabalėliais spirginta jautiena [befstrogenas] Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, druskos, pipirų, 2.50 g riebalų, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas miltų, 5.1 šaukštas pomidorų tyrės, 6.200 g grietinės, aštraus padažo. Gaminimas: Mėsą iš pradžių supj..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba, balinta kefyru arba rūgusiu pienu

Bulvių sriuba, balinta kefyru arba rūgusiu pienuIngridientai:2—3 bulvės, morka, svogūnas, gabalėlis saliero, šaukštas aštraus pomidorų padažo, 50 g margarino arba sviesto, 0,5l kefyro ar rūgusio pieno, petražolių lapelių.Gaminimas Į ištirpintą sviestą arba margariną..

Recepto vertinimas: 5

Gaspačio (Jūratės)

Gaspačio (Jūratės)Ingridientai:česnako, svogūno galvutė, 6 švieži pomidorai, 1 žaliasis pipiras, 1 agurkas, druskos, pipirų, 2 v.š. alyvuogių aliejaus, aštraus padažo.Gaminimas Pomidorus nuplikyti karštu vandeniu, nulupti odelę, išimti sėklas ir smulkiai supjaustyti. Susmul..

Recepto vertinimas: 5

Jautiena kaubojiškai (Ramunės)

Jautiena kaubojiškai (Ramunės)Ingridientai:700 g jautienos (be kaulų), 8 maži svogūnėliai, 1 raudonos paprikos ankštis. Marinatas: 1/2 stiklinės aštraus kečupo, 1/3 stiklinės aliejaus, 3 šaukštai prieskonių sriuboms, 1 šaukštas sutarkuotų krienų.Gaminimas Dubenėlyje išmaišyti ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: astraus