3 rezultatų ieškant "atitirpinti"
Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas
Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 125 gr. avižinių dribsnių250 gr. trešnių (šaltuoju sezonu tinka šaldytos vyšnios tik reikia atitirpinti, nupilti susidariusį skystį ir vyšnias apsausinti kokia servetėlė, kad nebūtų labai daug drėgmės)12..
Recepto vertinimas:
Manų kruopų apkepas su slyvomis
Manų kruopų apkepas su slyvomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l pieno250 gr. manų kruopų3 v.š. cukraus2 v.š. sviesto3 kiaušiniai1 v.š. razinų500 gr. slyvų 1 v.š. krakmolodruskoscitrinos žievelės Gaminimas: Pieną užvirinti, sudėti sviestą, įberti cukraus, tarkuotos citrinos ži..
Recepto vertinimas:
Pyragas su uogom (Skirmantės) (foto)
Pyragas su uogom (Skirmantės) (foto)Ingridientai:240 ml miltų; 1 a.š. kepimo miltelių; 0,25 a.š. druskos; 2 kiaušiniai; 100 g minkšto sviesto; 170 ml cukraus; 0,5 a.š. vanilės esencijos; 240 ml šilauogių ar vyšnų; (jeigu šaldytos – atitirpinti) miltų uogomis apvolioti.Gaminimas..
Recepto vertinimas: