21 rezultatų ieškant "italiska"
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 2 stiklinės blynų miltų, 3/4 stiklinės vandens, druskos. Įdarui: 200 g šviežių baravykų arba pievagrybių, 100 g lašiniukų, 3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės pieno arba vandens, druskos, pipirų, 2 šaukštai p..
Recepto vertinimas:
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 200 g miltų, 2 šaukštai aliejaus, 3/4 stiklinės šilto pieno, 20 g mielių, druskos. Įdarui: 2 šaukštai aliejaus, 150 g nedidelių šviežių grybų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 5 pomidorai, 10 šviežių a..
Recepto vertinimas:
Itališka kiaušinienė Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g sūrio 5 kiaušiniai 1 šaukštelis sviesto 1 šaukštas majonezo Šaukštas pomidorų padažo Prieskonių Gaminimas: Dvi trečiąsias sūrio supjaustyti storesnėmis riekelėmis, o likusią dalį plonesnėmis...
Recepto vertinimas:
Tikras itališkas Tiramisu Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kažkada vienas italas, gamindamas šį desertą paaiškino, kad taip gamindavo jo mama, todėl tai ir yra tikrasisi itališkas tiramisu.400 g. biskvitinių pirštelių (arba kitaip tariant didesnio pakelio - i�..
Recepto vertinimas:
Itališkas velykinis pyragas su makaronais
Itališkas velykinis pyragas su makaronais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 250 gr. miltų, 125 gr. sviesto, 1 kiaušinis, 65 gr. cukraus, žiupsnelis druskos. Įdarui: 300 gr. pieno 100 gr. labai plonų vermišelių, pusė arbatinio šaukštelio cinamono, 150..
Recepto vertinimas:
Itališkasis kokteilis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.1 l citrininių šerbetinių ledų.2.0,5 l sauso balto vyno, 3.0,2 l degtinės. Gaminimas: Visus ingredientus sudėti į vieną indą, išplakti mikseriu ir išpilstyti į stiklines. ..
Recepto vertinimas:
Itališka pica Ingridientai: Tešlai 1 kilogramas miltų 30 gramų mielių 1 arbatinis šaukštelis druskos, 200 gramų šalto vandens Įdarui alyvuogių aliejaus aptepimui pomidorų (žalių ar konservuotų) rūkyto kumpio arba mėsos faršo paprikos alyvuogių susmulkinto česnako p..
Recepto vertinimas:
Itališkai paruošti makaronaiIngridientai:500 g makaronų 100 g sviesto 200 g pomidorų tyrės 150 g sūrio druskosGaminimasMakaronus išvirti pasūdytame vandenyje ir iškrėsti į kiaurasamtį. Gilios keptuvės dugną ištepti sviestu, pabarstyti tarkuotu sūriu ir sudėti pusę..
Recepto vertinimas:
Paprastasis itališkas rizotasIngridientai:80 g ryžių, 30 g svogūnų, 20 g sviesto, 15 g tarkuoto sūrio, 100 g sultinio, šafrano, pipirų, druskos.Gaminimas Susmulkintus svogūnus apkepinkite svieste, pridėkite ryžius ir apkepinkite, kol ryžiai prisisotins sviesto. Dalimis supilti su..
Recepto vertinimas:
Itališka daržovių sriubaIngridientai:50 g burokėlių, 15 g morkų, 130 g bulvių, 50 g pomidorų, 25 g saliero šaknies, 15 g petražolės šaknies, 50 g špinatų, 20 g svogūnų, 20 g alyvuogių aliejaus, 5 g tarkuoto sūrio, 400 g vandens arba sultinio.Gaminimas Burokėlius, morkas..
Recepto vertinimas:
Itališkas ryžių troškinysIngridientai:150g ryžių, 400g kepenėlių, 100g rūkytos šoninės, 2 svogūnai, 2 šaukštai miltų, 1/2 šaukštelio pipirų, 2 raudonosios paprikos, 1 marinuotas agurkas, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštelis maltos saldžiosios paprikos, 1/8l. mėsos sultinio, 2 ša..
Recepto vertinimas:
Itališka svogūnų sriubaIngridientai:1 kg raudonųjų svogūnų, 2 morkos, 3 petražolių stiebai, 100 ml. alyvuogių aliejaus, 1l. mėsos sultinio, druskos, pipirų, 300 g baltos duonos, 100 g tarkuoto parmezano sūrio, 4 kiaušiniai (nebūtinai).Gaminimas Svogūnus nulupti, supjaustyti ži..
Recepto vertinimas:
Itališka duona su pomidorais ir baziliku
Itališka duona su pomidorais ir bazilikuIngridientai:4-6 porcijoms: 1 maža tamsi itališka duonelė Ciabata arba prancūziškas batonas; 4 valg. š. alyvuogių aliejaus patepimui; 2 keptos ir sutrintos česnako skiltelės; 400 g kubeliais supjaustytų pomidorų; 1 nedidelis susmulkintas raudonasi..
Recepto vertinimas:
Itališka veršienos filė (Ramunės)
Itališka veršienos filė (Ramunės)Ingridientai:800 g veršienos filė, druskos, pipirų, 4-6 rūkytų lašinių juostelės, 4-6 švieži šalavijo lapai, aliejaus.Gaminimas Švariai nuvalyta filė supjaustoma į 4-6 porcijas. Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kie..
Recepto vertinimas:
Itališkas baklažanų ir mocarelos apkepas (Sniegos)
Itališkas baklažanų ir mocarelos apkepas (Sniegos)Ingridientai:2 dideli gabalėliai mocarelos (Mozzarella) sūrio; 2 baklažanai; 2 cukinijos; 3 kiaušiniai; 100 g miltų; 1 svogūnas; 2 indeliai konservuotų pomidorų; 150 g tarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano); aliejus kepimui; druska; pip..
Recepto vertinimas:
Ciabatta (itališka balta duona) (Lauros)
Ciabatta (itališka balta duona) (Lauros)Ingridientai:200 g miltų; 100 ml vandens; 1 arb. š. sausų mielių; ½ arb. š. medaus ar cukraus; 1–1,5 arb. š. druskos. Raugui: 200 g miltų; 200 ml vandens; ½ arb. š. sausų mielių.Gaminimas Iš raugui skirtų ingredientų užmaišyti s..
Recepto vertinimas:
Itališkas Bolonijos padažasIngridientai:60 g svogūnų, 200 g maltos jautienos, 300 g šviežių pomidorų, 150-200 g vandens, 50 g lašinių, 30 g aliejaus, 30 g sviesto, šalavijų, bazilikų, rozmarinų, čiobrelių, lauro lapų.Gaminimas Smulkiai supjaustykite nuluptus svogūnus, lašinius, �..
Recepto vertinimas:
ITALIŠKAS RYŽIŲ TROŠKINYSIngridientai:150g ryžių400g kepenėlių100g rūkytos šoninės2 svogūnai2 šaukštai miltų1/2 šaukštelio pipirų2 raudonosios paprikos1 marinuotas agurkas2 šaukštai sviesto1 šauk..
Recepto vertinimas:
ITALIŠKAS JAUTIENOS - DARŽOVIŲ APKEPAS
ITALIŠKAS JAUTIENOS - DARŽOVIŲ APKEPASIngridientai:1kg jautienos3 paprikos3-4 pomidorai2 morkos2 svogūnai300g fermentinio sūrio250g majonezoprieskonių, druskospipirų, kmynų, petražolių10 alyvuogių ( nebūtinai)GaminimasMėsą supjaus..
Recepto vertinimas:
ITALIŠKAS PYRAGASIngridientai:500g miltų, 40g mielių0,5 stiklinės šilto pieno1 šaukštelis vanilinio cukrauspusės citrinos sulčių6 kiaušiniai, 250g sviestožiupsnelis druskos200g vaisių cukrinukų80g smulkintų migdolų150g c..
Recepto vertinimas:
ITALIŠKA JŪROS LYDEKAIngridientai:1 jūros lydeka su oda,15 g žuvies prieskonių,pusė citrinos,50 g baltojo vyno,20 g sviesto,2 šaukšteliai kaparėlių,miltų.GaminimasŽuvį pabarstome prieskoniais. Į įkaitintą keptuvę de..
Recepto vertinimas: