7 rezultatų ieškant "ankstpipiri"
Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu
Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 vidutiniai žali ankštpipiriai, 1 šaukštelis saldžių raudonųjų pipirų 1 sužiedėjusi bandelė 1 svogūnas 1 šaukštelis druskos 350 g maltos kiaulienos ir jautienos 2 kartus ant peilio galo baltųjų pipirų 2 kia..
Recepto vertinimas:
Troškinti ankštpipiriai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g geltonų, žalių ir raudonų ankštpipirių, 2 svogūnai, 2 šaukštai aliejaus, 1 česnako skiltelė, 1/8 l daržovių sultinio, 1 šaukštas saldžių raudonųjų pipirų, 2 šaukštai pjaustytų petražolių Gaminimas: Orkaitė įk..
Recepto vertinimas:
Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais
Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vištienos filė gabaliukai Marinatui: sultys, išspaustos iš 1 citrinos 4 šaukštai cukraus 2 šaukštai pomidorų tyrės 1 šaukštas garstyčių miltelių Ryžių ir daržovių garnyrui: 4 porcijos ryžių ..
Recepto vertinimas:
Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis
Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 aštraus skonio dešrelės 6 bulvės 2 morkos 1 pastarnokas 2 raudonieji svogūnai 1 geltonasis ankštinis pipiras 2 česnako skiltelės druska, pipirai 1 arbatinis šaukštelis cukraus Padažui: 200 g liesos grietinės 2 a..
Recepto vertinimas:
Salotos Margoji lysvė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 agurkai, 4 ridikėliai, 1 saldusis ankštpipiris, 3 pomidorai, 1 kiaušinis, 1 šaukštas smulkintų svogūnų laiškų, 0,5 stiklinės grietinės, keli salotų lapai, druskos, smulkintų krapų. Gaminimas: Agurkus supjautyti kvadratėliais, ..
Recepto vertinimas:
Pertrinta bulvių sriuba su ankštpipiriais
Pertrinta bulvių sriuba su ankštpipiriaisIngridientai:2 bulvės, salieras, mažas svogūnas, ankštpipiris, 2 šaukštai grietinės, 1,5l mėsos sultinio arba vandens, petražolių lapelių, riekutė pyrago, druskos.Gaminimas Bulvės ir salieras nuskutami, supjaustomi ir su svogūnu, ankš..
Recepto vertinimas:
Menkė, kepta su daržovėmisIngridientai:600 g menkės filė, 2 šaukštai citrinos sulčių, 50 g fermentinio sūrio, 150 g svogūnų, 40 g aliejaus, 0,5 st. vištienos sultinio, po 1 raudoną, geltoną ir žalią ankstpipirį, druskos, maltų juodųjų pipirų, petražolių papuošimui.G..
Recepto vertinimas: